👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bojas1 napisał/a:
jakie oburzenie w komentarzach... a później ładnie lecicie zapłacić podatki, żeby któś wyremontował ten kawałek chodnika bo woda stoi. Ciekawe czemu stoi jak jeżdzą po nim samochody, a był projektowany dla pieszych i rowerzystów.
Powinniście się oburzać na policjantów bo mimo wykroczenia sapią do ziomka, który żadnego prawa nie łamie.
Trzeba budowac parkingi.
Jesli istnieje przyzwolenie spoleczne na dzialanie o niskiej lub zadnej szkodliwosci, to policja powinna rowniez to przyzwolenie spoleczne brac pod uwage.
Prawo ma dzialac dla ludzi, a nie ludzie dla prawa.
Z drugiej stroni nie dziwi mnie, ze ktos kto uwielbia byc r🤬any w dupe ma takie podejscie do zycia. W koncu jak mozna zemscic sie na spoleczenstwie, ktore pozwolilo twojemu ojcu gwalcic cie w dupe, a twojej matce na przebieranie cie za dziewczynke i r🤬anie sie z grupa hydraulikow na twoich oczach.
W tej sytuacji rowniez gardzilbym tym spoleczenstwem. Na szczescie moje otoczenie nie skladalo sie z ludzi z powaznymi zaburzeniami psychicznymi i ja sam takowych nie odziedziczylem.
Szkoda, że nie trafił na policjantów od Stachowiaka, powinien skończyć tak samo lol
Coś czuję że pewnie to ten so chętnie by "obalał system" i wprowadzał "prawdziwy socjalizm"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie