Marllix napisał/a:
Fajnie tam macie,chyba sie tam przeprowadzę.
Chcesz wynająć mieszkanie ? 1200zł, w tym już wszystkie opłaty i media. Ścisłe centrum, niedaleko KULu.
mefju777 napisał/a:
Chcesz wynająć mieszkanie ? 1200zł, w tym już wszystkie opłaty i media. Ścisłe centrum, niedaleko KULu.
Moglbys koledze z sadola upuscic na cenie... jc to moge dac 1k
podpis użytkownika
rob faje cieciu
ot jakie to typowe
a potem takie szmacisko bedzie narzekala ze nie ma prawdziwych "menszczyzna" na swiecie i jej nie szanuja

Te spottedy to już mnie wk🤬iają, chyba są stworzone tylko po to, żeby zaistnieć na scenie "miszczuf.org" albo innych gejków kwejków. Miałem do tego jeszcze neutralne nastawienie niedawno, ale jak zobaczyłem, że gimnazjum z mojego miasteczka (~30 tys. mieszkańców) założyło spotteda, to się załamałem... k🤬a, jak można założyć spotteda szkole, w której mniej więcej każdy każdego zna? Pomijam fakt, że obejrzałem kilka postów tej strony i w 90% z nich admino-gimby robią sobie najzwyczajniej w świecie jaja ze szkolnych pasztetów i rudych strażników dziewictwa... ja p🤬lę.

@up dobrze,ze moja wies nie zalozla spotted tylko 1000 mieszkancow.

przypomina mi sie odcinek Podrywaczy z lublina i slynny tekst " zaraz spuszcze Ci sie w ta lublinska morde"

@winthek link do strony podrywaczy podrywacze.pl/epizod,76,podrywacze-i-pani-korepetytorka.html?verified_age a gdzie to ogladac w calosci nie wiem:0 widzialem to pare lat temu ale tekst zapad w pamiec hahaha.

Polecam, jest więcej rodzynków, ale większość to fejki.
facebook.com/pages/Spotted-MPK-Lublin/410968335650128?fref=ts
facebook.com/pages/Spotted-MPK-Lublin/410968335650128?fref=ts