Czyli co czeka polskich kolejarzy jak w Chinach czy Japonii wprowadzona powszechnie zostanie teleportacja.
Innymi słowy 2300km w osiem godzin.
moze nasze pra pra pra wnuki sie doczekaja
podpis użytkownika
TO NIE BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA, LECZ CZŁOWIEK STWORZYŁ BOGA
Konto usunięte
2013-02-09, 0:18
w polsce to zanim by te torowisko do końca położyli to juz by rozkradli początek ;P
toć to nie pociąg ani cyganów sprzedających perfumy czy też ubrania, 0 nap🤬lonych gości no i nie ma charakterystycznego stukotu kół przy 40km/h - fejk
Konto usunięte
2013-02-09, 0:51
wk🤬ia mnie tym machaniem pojeb
za to nasz kolej ma klimat nie to co mają te kitajce
On nie macha to jest 60 razy przyśpieszone jak pokazuje prędkość spójrz na godzinę
miałem nadzieję, że przy 200 km/h się zatrzyma, ale jednak nie... Polsce będzie potrzeba milenium na takie osiągi
podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Taaa, klimat to ma, ostatnio jechałem 8 godzin z Bydgoszczy do Katowic w tym klimaterium j🤬ym, głośnym i gównianym. Zaraz pewnie będą komentarze, że Polak wiecznie narzeka, a dlaczego tak jest ? BO MA K🤬A NA CO NARZEKAĆ !
Konto usunięte
2013-02-09, 9:56
w Polsce nigdy tak nie będzie bo nasi politycy wszystko rozkradną zanim dostaniemy hajs z UE.. Oni jeszcze nie wiedzieli czy dostaniemy ten hajs na szczycie a już go podzielili między siebie.
W Polsce już jest teleportacja. Po prostu bierzesz jakieś 0,35 czystej (ilość zależna od masy osoby ubiegającej się o teleportację), chlejesz na raz, czekasz troche i budzisz się w wyznaczonym miejscu. Narazie to prototyp bo nie zawsze trafiasz gdzie chcesz.
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?
Ja: Bo to poj🤬e...
Konto usunięte
2013-02-09, 11:04
Może za 100 lat u nas też tak będzie (w co wątpię).
Konto usunięte
2013-02-09, 11:13
niech pierwszo Polacy zbudują 2300km takich torów potem pogadamy..
To nagranie japońskiego pociągu.
Byłem w Chinach, tam pociągi osiągają około 240-310km/h, ale to i tak nadal kwalifikuje je do tego, że dobrze zap🤬lają.
Konto usunięte
2013-02-09, 11:17
A gdzie podziwianie krajobrazu ?