buhahahah zero instynktu samozachowawczego.
Zapewne to jakiś park safari w murzynowie właściwym (ale żem wymyślił
)
Tam często niezgodnie z regulaminem tępe turysty dokarmiają z samochodów dziką zwierzynę. Pan guziec przyszedł się nawp🤬lać za darmo, podchodzi a tępe (tak tepe bo powinny od razu się ewakuować) p🤬dy zamiast dać mu szamy to go głaszczą jak jakiegoś Fafika...
To się pan guziec zdenerwował że tępe larwy go w c🤬ja robią i że ma w swoim afrykańskim c🤬ju głaskanie, chce żarcia.
Czyli w skrócie : Bambinizm pełną gębą - film instruktażowy dla bambinistów.
Zapewne to jakiś park safari w murzynowie właściwym (ale żem wymyślił

Tam często niezgodnie z regulaminem tępe turysty dokarmiają z samochodów dziką zwierzynę. Pan guziec przyszedł się nawp🤬lać za darmo, podchodzi a tępe (tak tepe bo powinny od razu się ewakuować) p🤬dy zamiast dać mu szamy to go głaszczą jak jakiegoś Fafika...

To się pan guziec zdenerwował że tępe larwy go w c🤬ja robią i że ma w swoim afrykańskim c🤬ju głaskanie, chce żarcia.
Czyli w skrócie : Bambinizm pełną gębą - film instruktażowy dla bambinistów.
Ale z niej świnia.
podpis użytkownika
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO p🤬lnięty.
To się tak wydaje:
link
Cytat:
55-letnia mieszkanka Gdyni, która została zaatakowana przez dzika na Chyloni, przeżyła, ale nadal przebywa w szpitalu. Straciła dużo krwi, bo - jak udało się ustalić Trojmiasto.pl - dzik rozciął jej tętnicę udową. Zanim zemdlała, zdążyła jednak dojść do sklepu. Tam udzielono jej pomocy i wezwano karetkę, co uratowało jej życie.
link
corpo_kills_me napisał/a:
To się tak wydaje:
z chirurgiczną precyzją - mogę się założyć że wyczuwają i celują w tętnice
Tak, niech dalej tak trzyma tę nogę z rozdziawioną gębą, a krew niech się dalej leje, w ten sposób to se długo nie pożyje.
corpo_kills_me napisał/a:
To się tak wydaje:
To, że przeżyła to k🤬a mać fart roku. Ktoś to filmuje, ktoś jest w tle i ofiara losu trzecia. Trzy p🤬dy i żadna nie wpadła aby k🤬a mać zrobić jakąś opaskę uciskową z ubrań czy paska... no bo k🤬a by się ciuchy zniszczyły pewnie.
Więc poszły k🤬a gdzieś do ludzi po pomoc i dopiero tam cokolwiek zaczęto działać...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !