@up
Mówią tak ludzie, którzy nigdy nie palili i nie mają porównania.
sqnk
2013-12-21, 14:33
najwiecej ludzi umiera na śmierć
Nie znam ani jednej partii z tych słupków, ale GHB to chyba te lewaki co o nich tak głośno, a Anabolic Steroids to partia od Kliczki. Dobrze gadam? Jak nie, to sorry, ale po alkoholu zawsze tak mam.
Takiej głupoty to dawno nie widziałem!
konto usunięte
2013-12-21, 14:50
joystik1337 napisał/a:
@up
Mówią tak ludzie, którzy nigdy nie palili i nie mają porównania.
mówi tak człowiek który próbował i nie widział w tym żadnej przyjemności...
błąd znalazłem i go poprawiłem
konto usunięte
2013-12-21, 15:06
Jakoś mnie nie dziwi pierwsze miejsce. Nigdy w życiu nie widziałem kogoś zjaranego albo po LSD który by rzucał się na ludzi z pięściami.
Och, jaki srogi ból dupy użytkowników alkoholu. Badania prowadzone przez WHO, przez rząd USA, przez Monar i przez tysiące innych organizacji wskazują jednoznacznie, że alkohol jest najbardziej szkodliwą używką. W szczególności społecznie. W Polsce wydaje się miliardy złotych na radzenie sobie z efektami spożycia alkoholu przez społeczeństwo. Wielokrotnie więcej niż wpływa z akcyzy. A te dane nie biorą nawet pod uwagę skutków społecznych spożywania alkoholu takich jak bezdomność czy przemoc w rodzinie.
Gdyby tak dodać do tego koszty interwencji policji, straży miejskiej, straży pożarnej, służb ratunkowych, to te koszty byłyby monstrualne. Amerykanie szacują, że na same skutki radzenia sobie z nadużywaniem alkoholu wydają miedzy 3 a 8% PKB.
Każdy, kto nadużywa alkoholu, jest takim samym ćpunem jak kretyn, który wali sobie w kanał. I nie próbujcie tu nawet sadzić kretyńskich porównań, że piwko dziennie to nie to samo, co walenie w kanał codziennie. To jest to samo, tylko jak sobie będziesz pakował w kanał 5% normalnej dawki, to efekty też będą proporcjonalnie mniejsze.
konto usunięte
2013-12-21, 15:15
a mnie najbardziej śmieszy pozycja Mefedronu na tej liście...
przecież to taki syf ze omg, i jak uzależnia...