👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chodzi o to że sprzedają oni krokodyla, jest to narkotyk po którym wdaje się infekcja i mięsko odchodzi od kości.
Ci Panowie od wymierzania sprawiedliwości mają jakiś kanał na yt czy też innym portalu?

Jeśli tak robią ze wszystkimi to gratulacje się należą.
Jeśli akurat ten im coś był winien to...też gratulacje, ale już mniejsze.
Jeśli akurat ten im coś był winien to...też gratulacje, ale już mniejsze.

Najlepsze jest gadanie, że to nie wina dilerów, że dzieciaki ćpają
Ciekawe skąd by próbowały owocu zakazanego, gdyby nie oni.. Co nie zmienia faktu, że trzeba zalegalizować WSZYSTKIE narkotyki. Ćpuny by się zaćpały, narkotyk nie byłby już taki super, taki nielegalny.

Polacy też potrafią brać sprawy w swoje ręce!
Myślicie, że dlaczego komornicy (mądrzy po szkodzie, ale wielu przed) jeżdżą starymi samochodami typu Passat 'kwadrat' czy inne Audi 80?
Myślicie, że dlaczego komornicy (mądrzy po szkodzie, ale wielu przed) jeżdżą starymi samochodami typu Passat 'kwadrat' czy inne Audi 80?

przy pedofilach to i ja bym chętnie pomógł ale nie rozumiem najazdu na dilerów
` nie chce to nie weźmie przecież swój rozum ma` amen

stud3nt napisał/a:
Polacy też potrafią brać sprawy w swoje ręce!
a czemu jeżdżą też nowymi MB?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie