Sorry, luźno związane z tematem, ale musiałem się wyładować.
Kiedyś cię dostanę, sk🤬ysynu.

Wczoraj jakaś k🤬a porysowała kluczykiem moją alfę. Rysa perfidna i długa (ze 2 metry). Jakbym c🤬ja złapał wtedy na gorącym uczynku to bym zaj🤬. ZA JE BAŁ. Co winne jest k🤬a auto? I jakiś c🤬j myśli że wymierza sprawiedliwość bo stanąłem na jego miejscu pod blokiem...
c🤬j byś zrobił. ZRO BIŁ
c🤬j byś zrobił. ZRO BIŁ
jak jestes p🤬dą to moze i nic byś nie zrobił

Wczoraj jakaś k🤬a porysowała kluczykiem moją alfę. Rysa perfidna i długa (ze 2 metry). Jakbym c🤬ja złapał wtedy na gorącym uczynku to bym zaj🤬. ZA JE BAŁ. Co winne jest k🤬a auto? I jakiś c🤬j myśli że wymierza sprawiedliwość bo stanąłem na jego miejscu pod blokiem...
zrób mu na Maluchu rysę na 3 m
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.- synu ty masz problemy z narkotykami?
- nie mamo, dzwonię i mam.
podpis użytkownika
Biały Płomień Tańczący na Kurhanach Wrogów...Tłumaczenie:
Problem w zrozumieniu Rosjanina jest taki, że nie bierzemy pod uwagę faktu że on nie jest Europejczykiem, ale Azjatą i dlatego myśli przebiegle. My nie możemy zrozumieć Rosjanina bardziej niż Chińczyka czy Japończyka i od kiedy mam z nimi do czynienia, nie miałem żadnego szczególnego pożądania zrozumienia ich poza obliczeniami jak dużo ołowiu lub stali trzeba zużyć, aby ich zabić. W dodatku, poza cechami charakterystycznymi dla Azjatów, Rosjanie nie mają szacunku dla ludzkiego życia i są sukinsynami, barbarzyńcami i pijakami.
Generał Patton;)

podpis użytkownika
Sa momenty, sa chwile, sa ludzie i sa debile