👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziwi mnie to czemu ludzie łatują ciągle w szyby pomimo że szyba jest dziurawa to oni i tak ładują w nią dalej a tu tyle blach czeka do zniszczenia jeszcze to oni wolą zrobić kilka dziur w szybie która i tak do niczego się nie nadaje zamiast walić w blachy tak zeby nic z nimi nie dało się zrobić... jak działać to tak żeby było szybko i dobrze

Każdy jeden filmik po angielsku tłumaczycie na polski, mimo że większość z nas ogarnia język i przekładania nie trzeba. Ja rosyjskiego nie umiem i nikt, kto zna, nie pokusi się o przetłumaczenie, by reszta, w tym ja, mogła zrozumieć co gadają. Ech.

Wyglądają jakby mieli powiązania z pobliskim zakładem blacharskim
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie