📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Nie wiem czy w którymkolwiek mieście jest zakaz przewożenia rowerów w komunikacji miejskiej, o ile miejsce do tego przeznaczone jest wolne. Jeśli była możliwość przewiezienia to kierowca za brak mózgu oraz pyskato-agresywna baba powinni dostać w ryj na otrzeźwienie i rozluźnienie pośladów.
Pamiętaj że sprzęt może się zepsuć, albo można się gorzej poczuć lub doznać kontuzji.
Pamiętaj że sprzęt może się zepsuć, albo można się gorzej poczuć lub doznać kontuzji.
Swoją drogą, kiedyś przypadkowo znalazłem sposób na takich z🤬bów. Po prostu wystarczy się głośniej i intensywniej drzeć . Dość szybko uznają moją wyższość. Kto się głośniej drze, ten ma rację. To takie zwierzęce, ale działa.
kuzano napisał/a:
Nie wiem czy w którymkolwiek mieście jest zakaz przewożenia rowerów w komunikacji miejskiej, o ile miejsce do tego przeznaczone jest wolne. Jeśli była możliwość przewiezienia to kierowca za brak mózgu oraz pyskato-agresywna baba powinni dostać w ryj na otrzeźwienie i rozluźnienie pośladów.
Do pekaesu też wsiądziesz z rowerem? W mieście jest kupa miejsc, gdzie rower możesz przypiąć w awaryjnej sytuacji i później po niego wrócić.
Qdłaty napisał/a:
Przecież to ukrainka 😀 próbuje udawać angielkę, portugalke
Noo "zaciąga" na końcu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie