Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Qdłaty Wczoraj 20:22 42
Przecież to ukrainka 😀 próbuje udawać angielkę, portugalke
Zgłoś
sensualna Wczoraj 20:30 62
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu Wczoraj 20:33 50
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
35i Wczoraj 20:39 23
Zgłoś
kuzano Wczoraj 20:45 21
Nie wiem czy w którymkolwiek mieście jest zakaz przewożenia rowerów w komunikacji miejskiej, o ile miejsce do tego przeznaczone jest wolne. Jeśli była możliwość przewiezienia to kierowca za brak mózgu oraz pyskato-agresywna baba powinni dostać w ryj na otrzeźwienie i rozluźnienie pośladów.
Pamiętaj że sprzęt może się zepsuć, albo można się gorzej poczuć lub doznać kontuzji.
Zgłoś
35i Wczoraj 20:45 10
Swoją drogą, kiedyś przypadkowo znalazłem sposób na takich z🤬bów. Po prostu wystarczy się głośniej i intensywniej drzeć . Dość szybko uznają moją wyższość. Kto się głośniej drze, ten ma rację. To takie zwierzęce, ale działa.
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 20:46 17
Zgłoś
DupaJasiu123 Wczoraj 20:47 2
Zgłoś
Irenvelle Wczoraj 20:58 4
To bedzie jakas psychiczna choroba, musialo ja sieknać ostatnie dni
Zgłoś
sej_maj_nejm_bicz Wczoraj 21:09 3
Piękny wschodni akcent.
Zgłoś
35i Wczoraj 21:16 8
kuzano napisał/a:

Nie wiem czy w którymkolwiek mieście jest zakaz przewożenia rowerów w komunikacji miejskiej, o ile miejsce do tego przeznaczone jest wolne. Jeśli była możliwość przewiezienia to kierowca za brak mózgu oraz pyskato-agresywna baba powinni dostać w ryj na otrzeźwienie i rozluźnienie pośladów.
Pamiętaj że sprzęt może się zepsuć, albo można się gorzej poczuć lub doznać kontuzji.

Do pekaesu też wsiądziesz z rowerem? W mieście jest kupa miejsc, gdzie rower możesz przypiąć w awaryjnej sytuacji i później po niego wrócić.
Zgłoś
Adrian997 Wczoraj 21:34 2
Fajne dupy
Zgłoś
Musashi_Miyamoto Wczoraj 21:37 1
Qdłaty napisał/a:

Przecież to ukrainka 😀 próbuje udawać angielkę, portugalke

Noo "zaciąga" na końcu.
Zgłoś
Norek_mdc Wczoraj 21:46 7
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem