Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rytuał
ronio19 • 2012-05-11, 3:09
Nadwrażliwy gość sprawdza czy zamknął swoje cacko.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-11, 9:33 2
pakicito napisał/a:

z czym ty wyjeżdżasz, synku? tata ma nowego passacika i pokazał jak się otwiera? poczytaj sobie o awariach w dostawianych alarmach, chłopcze, a potem zabieraj wogóle głos

c🤬j, że mam 3 lata więcej, prawko od 10lat i już dawno temu przestałem pożyczać samochód od ojca, synek.
lanos z tego filmu jest w wersji SE bądź SX (wiem bo ma zderzaki w kolorze nadwozia) i w tych wersjach centralny był w standardzie. a to, że całe Twoje doświadczenia motoryzacyjne skupiają się na wynalazkach, w których elektrykę serwisował elektryk edzio za pół litry w ciemnym garażu niech będą dla Ciebie dobrym początkiem.
Zgłoś
Dziamian 2012-05-11, 11:15
i to akurat zazwyczaj się sprawdza, że najbardziej czyszczonymi, sprawdzanymi i chornionymi autami są daewoo
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-11, 11:32 2
No i takie p🤬lenie. W moim aucie raz się zj🤬 siłownik zamka centralnego, przez pół roku w nocy miałem otwarte lewe tylne drzwi, dopiero jak przez przypadek pociągnąłem za klamkę to okazało się, że się nie zamykają. Dobrze, że mi nikt wtedy nie oj🤬 auta...
Zgłoś
dwakilo 2012-05-11, 12:11 2
To się nazywa mania natręctw. Przej🤬e. Jak wychodzę z mieszkania to tak z dwa razy muszę sprawdzić czy zamknąłem a raz na kilka dni muszę wrócić i sprawdzić. Kiedyś się śmiałem z takich ludzi ale... to nie jest śmieszne A kiedyś się z Ojca śmiałem, że tak sprawdza.

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, ż🤬dku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-11, 12:17
Wcześniej miał malucha
Zgłoś
karix 2012-05-11, 12:41 4

koles z mojego technikum robi to samo ;D
Zgłoś
mcmt 2012-05-11, 13:14 2
No co, nowego deawoo już nie kupi
Ale teraz jego auto będzie rozchwytywane w środowiskach undergroundowych, nie zdziwiłbym się jeśli mu ukradą (challenge accepted) ... Moc internetu jest nieokiełznana

podpis użytkownika

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
siriah_pl 2012-05-11, 13:24 2
wszystko fajnie, nerwica natręctw itd.
Ale jak strasznie rozgarnięci kolesie to kręcili? Gość się zawiesił na "ja cie p🤬le". I sapią i p🤬lą. Mogli chociaż na czas kręcenia tego filmiku zamknąć gęby.
Zgłoś
Angius 2012-05-11, 13:50 4
lofix1 napisał/a:

nerwica natręctw nie jest chorobą

Nerwica natręctw należy do zespołów obsesyjno-kompulsywnych, które są zaburzeniami psychicznymi, czyli mówiąc potocznie - jest to choroba psychiczna.

podpis użytkownika

"Długie pazury potrafią szybko porwać,
Czerwone mięso na zgrabne, małe kęsy,
On jest zbyt tłusty, ona chce tatara,
Więc miele mięso w maszynce marki Zelmer"
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-11, 13:51
jeszcze raz go obk🤬i hahahahahahaha
Zgłoś
GhostScarface 2012-05-11, 13:55
z przodu nie sprawdził co by mu tego V8 nie zaj🤬i

podpis użytkownika

Talk Shit Get Hit
Zgłoś
Freak1982 2012-05-11, 14:16
za karę powinien mu się ktoś do niego włamać...
Zgłoś
interferometr 2012-05-11, 14:19
karix napisał/a:

koles z mojego technikum robi to samo ;D

Co ja pacze...
K🤬a, karix, specjalnie sie zarejestrowałeś, żeby sie pochwalić kumplem z Kalisza, co pod WSK auto sprawdza?
Swoją drogą, k🤬a do tego technikum mądrzy ludzie nie chodzą.
Zgłoś
lasyk 2012-05-11, 14:23
Co za pok🤬ieniec...
Zgłoś
Alonso 2012-05-11, 14:27
Ja go rozumiem.
Po wyłączeniu żelazka zawsze 7 razy naciskam na spryskiwacz sprawdzając czy jeszcze grzeje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie