👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U mojego brata w pracy jeden koleś tak samo szarpie klamki po kilka razy, w Golfie IV.
Wszyscy z niego cisną, że zmienią mu klamki na stalowe żeby ich nie połamał. Maskę też od dociskania sprawdzania wgniótł.

najlepsze jest jak w takich gównach te alarmy się zacinają; widziałem pare razy jak gość zamyka furę z pilota i idzie gdzieś a po minucie samochód "pik pik" i otwiera się sam; gdyby bohater miał taką awarię i przychodząc zastał otwarty pojazd to by był pewnie zawał

Ja robię podobnie, ale szarpię tylko raz ponadto sprawdzając szyby czy są domknięte. Uraz po wożeniu dziecka na tylnym siedzeniu.. struga deszczu w nocy i basen w aucie..

pakicito napisał/a:
najlepsze jest jak w takich gównach te alarmy się zacinają; widziałem pare razy jak gość zamyka furę z pilota i idzie gdzieś a po minucie samochód "pik pik" i otwiera się sam; gdyby bohater miał taką awarię i przychodząc zastał otwarty pojazd to by był pewnie zawał
gdybyś kiedykolwiek miał okazję potrzymać kluczyk od samochodu to pamiętaj, że jak wciśniesz buton a nie otworzysz drzwi w ciągu minuty to zamki same się ryglują znów.

Filmik był na sadisticu z rok temu i większość z komentujących dostała ripostę jacy są głupi.
Ten gościu jest chory i to nie jego wina że tak sprawdza, a was to śmieszy więc życzę wam takiej samej zabawy.
Ten gościu jest chory i to nie jego wina że tak sprawdza, a was to śmieszy więc życzę wam takiej samej zabawy.

geza1927 napisał/a:
Filmik był na sadisticu z rok temu i większość z komentujących dostała ripostę jacy są głupi.
nerwica natręctw nie jest chorobą

geza1927 napisał/a:
Podaj linka lepiej.

Cytat:
gdybyś kiedykolwiek miał okazję potrzymać kluczyk od samochodu to pamiętaj, że jak wciśniesz buton a nie otworzysz drzwi w ciągu minuty to zamki same się ryglują znów.
z czym ty wyjeżdżasz, synku? tata ma nowego passacika i pokazał jak się otwiera? poczytaj sobie o awariach w dostawianych alarmach, chłopcze, a potem zabieraj wogóle głos
nie wiem o co wam chodzi. ja tez zawsze raz szarpne za klamke w celu sprawdzenia czy napewno zamknalem samochod...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie