Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Czy to podchodzi już pod znęcanie się nad białą rasą ?
Jak się nie podoba to do pieca..
Nikt na tym filmie nie ucierpiał.. Zwykłe sadystyczne zachowanie rządzących.

W wywiadzie występuje właściciel hotelu Camelot w UK, któremu rząd brytyjski zaproponował wynajęcie całego hotelu na rok dla około 300 nielegalnych imigrantów..
Właściciel mówił, że proponowali kasę dwa razy większą niż sami zarabiają w ciągu roku, warunkiem było zwolnienie całej załogi hotelu i udostępnienie go rządowi..
Właściciel odmówił rządowi z powodu, że ucierpiałaby cała wieś, w której zatrudnienie znajduje większość jej mieszkańców.

Zmieniono 2 razy Zgłoś
Riikko 2025-02-28, 15:41 37
rada miasta w monachium skreslila darmowe taxi dla "azylantow" do urzedu spolecznego, bo miasto nie ma juz na to pieniedzy. ja sie k🤬a pytam kto na to w ogole pozwolil?!
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-28, 16:08 32
Riikko napisał/a:

ja sie k🤬a pytam kto na to w ogole pozwolil?!

Sami dobrzy ludzie

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Cezzar 2025-02-28, 16:16 9
Dostojny napisał/a:

Sami dobrzy ludzie

Do tego sami biali ludzie... Zaczynam wątpić w białą rasę.. sami sobie wbijamy nóż w plecy..
Zgłoś
MYKELE 2025-02-28, 16:16 34
Riikko napisał/a:

rada miasta w monachium skreslila darmowe taxi dla "azylantow" do urzedu spolecznego, bo miasto nie ma juz na to pieniedzy. ja sie k🤬a pytam kto na to w ogole pozwolil?!

A kto pozwolił że ukry mieli bezpłatną komunikacje i pkp, dalej mają 800+ razem z całym wachlarzem usług socjalnych już pomijając cyrk że państwo płaciło ludziom że przyjmowali te robactwo pod dach?
Zgłoś
Don_Max 2025-02-28, 16:25 8
Przecież pół UK ma zaj🤬e hotele na cale lata z murzynami w pokojach, dostają kasę, szamę itd .
Nie mogą pracować, ale i tak mają wyj🤬e i nap🤬lają w myjniach i innych robotach na czarno.

Co poniektórzy robią strajki jak ich przenoszą z hotelu do hotelu bo w tamtym hotelu miał pokój 4x5m a teraz ma 3x3 i on nie będzie mieszkał, bo warunków nie ma(choć bomby nie spadają jak u siebie na wyp🤬dowie) -pokój w centrum Londynu ,dla białego ceny pewnie po 200£ noc
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-28, 17:10 31
_I_ napisał/a:

A kto pozwolił że ukry mieli bezpłatną komunikacje i pkp, dalej mają 800+ razem z całym wachlarzem usług socjalnych już pomijając cyrk że państwo płaciło ludziom że przyjmowali te robactwo pod dach?

To jest jeszcze c🤬j. Sprawdź sobie jak ukraińcy walą nas w c🤬ja na emeryturach. 1 miesiąc przepracowany w PL i mają prawo do wyrównania ukraińskiej emerytury do minimalnej polskiej. W skrócie dopłacamy co miesiąc 1500 PLN do emeryta, który całe życie płacił składki na ukrainie, ale kasę dostanie z PL bo emerytura na upadlinie to 250-400 PLN. Mamy już około 20 tysięcy takich zmęczonych życiem, a będzie tylko więcej. Takie umowy podpisał nasz zajebisty rząd. A ty Polaku zap🤬laj do śmierci
Zgłoś
MYKELE 2025-02-28, 17:24 8
Bul_od_bytu napisał/a:

To jest jeszcze c🤬j. Sprawdź sobie jak ukraińcy walą nas w c🤬ja na emeryturach. 1 miesiąc przepracowany w PL i mają prawo do wyrównania ukraińskiej emerytury do minimalnej polskiej. W skrócie dopłacamy co miesiąc 1500 PLN do emeryta, który całe życie płacił składki na ukrainie, ale kasę dostanie z PL bo emerytura na upadlinie to 250-400 PLN. Mamy już około 20 tysięcy takich zmęczonych życiem, a będzie tylko więcej. Takie umowy podpisał nasz zajebisty rząd. A ty Polaku zap🤬laj do śmierci

To ZUS upadnie jak zjadą się inwalidzi wojenni czy jakieś emerytury wdowie
Zgłoś
zn506 2025-02-28, 17:45 14
_I_ napisał/a:

ZUS upadnie jak zjadą się

Podwyższą po prostu składki dla Polaków.

Zgłoś
Riikko 2025-02-28, 17:54 1
_I_ napisał/a:

nie wiem, nie znam tam sie. mieszkam w monachium.
Zgłoś
Karwen 2025-02-28, 17:59 3
Łatwiej wysadzić hotel niż wyszukiwać po mieście 😆 to jak wagony w Auschwitz,
Zgłoś
mazga50 2025-02-28, 18:13 1
Dostojny napisał/a:

Sami dobrzy ludzie

Rozpoznałem tylko trzy ż🤬dolewarskie k🤬y: makarona, makrelę i pedzia z Kanady. Co to za śmieci ta reszta?
Zgłoś
~Dostojny 2025-02-28, 18:28
mazga50 napisał/a:

Rozpoznałem tylko trzy ż🤬dolewarskie k🤬y: makarona, makrelę i pedzia z Kanady. Co to za śmieci ta reszta?

Trzeba by sprawdzić, na pewno też mają na celu dobrostan białej rasy
Jedna to Annalena Baerbock Minister spraw zagranicznych Niemiec

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Nome 2025-02-28, 18:49 2
mazga50 napisał/a:

Rozpoznałem tylko trzy ż🤬dolewarskie k🤬y: makarona, makórelę i pedzia z Kanady. Co to za śmieci ta reszta?

a tam na samej górze to nie jest była premier Nowej Zelandii Jacinda Ardern?

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-28, 18:53 4
Brytole sami sobie zgotowali ten los, j🤬 ich i oby ich tam wszystkich wytłukli ci migranci i przejęli wyspę jak najszybciej, bo skundlony, sk🤬iony naród brytolski nie zasługuje już by tam żyć. To samo tyczy się każdej innej nacji która na to pozwoli.

Szkoda tylko, że nie pakują tych k🤬iów do Londynu i innych liberalnych k🤬idołków, tylko do małych miejscowości, gdzie ludzie zwykle najwyraźniej, mają więcej oleju w głowie niż miastowi.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie