Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kierujący pojazdem marki Mitsubishi wjechał na Rynek, gdzie potrącił 40-letniego mężczyznę oraz kobietę z dzieckiem. Następnie, kontynuując jazdę pod prąd ulicą Hallera, uderzył w 45-letnią kobietę i jej dwie córki w wieku 11 i 13 lat. Jego jazdę zakończyło uderzenie w schody, które spowodowało dachowanie pojazdu.
Chełmno.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 21:09 4
Netrunner napisał/a:

2 pokolenia wyatarczą

ale od strony ojca czy matki i czy siostra, która wyszła za murzyna już mnie dyskwalifikuje?
a co, jeśli w 3 pokoleniu miałem całą wuchtę Niemców ruskich i ż🤬dów, masonów, cyklistów w rodzinie??

To musicie narodowcy k🤬a doprecyzować, inaczej wymordujecie cały naród.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-07-11, 22:50 1
xdrt napisał/a:

Mitsubishi! Jaki kraj takie Pearl Harbor xD

Jakby kierował ziobro to pewnie Mitsubishi Zero.....
Zgłoś
zajcewix 2025-07-11, 23:10
JoSeed a nie lepiej by wyglądało że typ pijany? A nie piany?
Zgłoś
420710247365 2025-07-11, 23:21 2
tolek01 napisał/a:

jaka narodowość ?

1/4 Ślązak 1/4 Alzatczyk 1/4 Polak 1/4 Ż🤬d ale z rodziny spolonizowanej jeszcze w XIX wieku, może być?
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 23:32 3
goslaw3 napisał/a:

akurat mowisz do konfederaty....wszystkie inne duze partie kulka miedzy oczy i do piachu

aaaa to ok. Czyli to są ci niby lepsi: To samo co pis, ale k🤬imy się na boku, zdradzamy żony, dokonujemy aborcji, ale wy nie możecie bo kościół zabrania, my to wyjątek. Na gospodarce się znamy jak babcia na ajfonie, ale młodzi mają z nas bekę i dla jaj głosują, fajnie. Alfons, pseudokibic i przestępca jest lepszym prezydentem, od tego, co robi te złe parady równości w Warszawie, od których można się zarazić homo.
Super alternatywa, chyba jednak wybiorę Madagaskar, Król Julian ma zdecydowanie więcej inteligencji.

[ Dodano 2025-07-11, 23:37 ]
420710247365 napisał/a:

1/4 Ślązak 1/4 Alzatczyk 1/4 Polak 1/4 Ż🤬d ale z rodziny spolonizowanej jeszcze w XIX wieku, może być?

Ciężka sprawa, masz 50/50 albo cię prawacy zabiją, albo nie.
U mnie jest jeszcze gorzej, bo mam geny polsko, ukraińsko, kozacko, rosyjsko, ż🤬dowsko, niemiecko kanadyjskie, to im k🤬a blue screena w mózgu wyjebie

podpis użytkownika

Zgłoś
Takafura 2025-07-11, 23:46 3
Geraldinio napisał/a:

tych 200 tysięcy, którym pis dał wcześniej nielegalnie na lewo wizy

Są granice sp🤬olenia umysłowego, poczytaj nawet antypisowskie okopress prostowało tą bzdurę o tysiącach lewych wiz.
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-12, 0:15
Takafura napisał/a:

Są granice sp🤬olenia umysłowego, poczytaj nawet antypisowskie okopress prostowało tą bzdurę o tysiącach lewych wiz.

jakieś randomowe okopress (pierwszy raz o tym gównie słyszę) jest dla ciebie bardziej wiarygodne niż niezależna prokuratura, ok. nie mam więcej pytań.
Wiadomo przecież że niezależna prokuratura to tylko ta rządzona przez pis.

podpis użytkownika

Zgłoś
Takafura 2025-07-12, 0:36 4
Geraldinio napisał/a:

jakieś randomowe okopress (pierwszy raz o tym gównie słyszę) jest dla ciebie bardziej wiarygodne niż niezależna prokuratura, ok. nie mam więcej pytań.
Wiadomo przecież że niezależna prokuratura to tylko ta rządzona przez pis.

Dość łatwo w necie sprawdzić fakty w dętej "aferze wizowej" - potwierdzone nieprawidłowości dotyczą mniej jak 400 wiz.
Nie tysięcy czy dziesiątek tysięcy. I nie sprzedawano ich na straganach w Afryce. Ale jak widzę te informacje będą dla Ciebie zaskoczeniem
Ps. Podałem przykład okopress bo to najbardziej antypisowskie medium które także prostowało bzdury które Ty uparcie nadal powielasz....
oko.press/afera-wizowa-informacje-i-manipulacje-o-masowym-naplywie-mig...
Zgłoś
ptanska1994 2025-07-12, 1:05
Co z tym dzieckiem?
Zgłoś
Tryniu62 2025-07-12, 8:24
Montana1 napisał/a:

Dziwne, że nie mieli hełmów na głowie

Nie musieli bo są w Chełmie 🤣
Zgłoś
goslaw3 2025-07-12, 9:54 1
Geraldinio napisał/a:

aaaa to ok. Czyli to są ci niby lepsi: To samo co pis, ale k🤬imy się na boku, zdradzamy żony, dokonujemy aborcji, ale wy nie możecie bo kościół zabrania, my to wyjątek. Na gospodarce się znamy jak babcia na ajfonie, ale młodzi mają z nas bekę i dla jaj głosują, fajnie. Alfons, pseudokibic i przestępca jest lepszym prezydentem, od tego, co robi te złe parady równości w Warszawie, od których można się zarazić homo.
Super alternatywa, chyba jednak wybiorę Madagaskar, Król Julian ma zdecydowanie więcej inteligencji.
Ciężka sprawa, masz 50/50 albo cię prawacy zabiją, albo nie.
U mnie jest jeszcze gorzej, bo mam geny polsko, ukraińsko, kozacko, rosyjsko, ż🤬dowsko, niemiecko kanadyjskie, to im k🤬a blue screena w mózgu wyjebie

czemu ty mnie w kolko mieszasz z pisem pajacu. Konfederacja to jedyna partia ktora nie rzadzila, nawet w koalicji wiec uwazam ze mozna dac im , jako jedynym, kredyt zaufania. Jebac pis i wszystkie lewackie partie min po, czwarte drogi , itp

Polska dla polakow i polak w polsce gospodarzem!!! cos jeszcze chcesz wiedziec!?
Zgłoś
alekoleś 2025-07-12, 10:25 1
A ta małpa w czerwonym czego tam stoi? K🤬a jak mnie wk🤬iają głupie baby stojące na chodnikach. K🤬a! Jak sama nazwa wskazuje chodnik służy do chodzenia, a nie stania! Chcesz stać to idź na p🤬lony przystanek!
Zgłoś
Qcaracha 2025-07-12, 12:18 1
Tez nie rozumiem dlaczego to RODO chroni sprawców i przestępców kiedy ewidentnie wiadomo kto co zmalował. Ludzie powinni wiedzieć i znać każdego takiego typa bez względu na grzech jaki popełnił i chcący czy niechcący, chory na głowiznę czy inne omdlenia.
Zgłoś
htp 2025-07-12, 14:16
Netrunner napisał/a:

2 pokolenia wyatarczą

Może lepiej po znajomości języka polskiego i umiejętności pisanie bez błędów?

[ Dodano: 2025-07-12, 14:17 ]
Jacson napisał/a:

Po dowodzie osobistym.

Po nazwisku? Obco brzmiące (Braun, Metzen) do odstrzału?
Zgłoś
Atlasss 2025-07-12, 14:46
Geraldinio napisał/a:

Ale jakie w ogóle ma to znaczenie?
Gdyby nie był Polakiem to źle! idziemy na granicę pilnować, żeby Niemcy nie przywracali tych 200 tysięcy, którym pis dał wcześniej nielegalnie na lewo wizy, ale jak jest to jednak Polak to ok?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie