Chełmno.
2 pokolenia wyatarczą
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Mitsubishi! Jaki kraj takie Pearl Harbor xD
jaka narodowość ?
akurat mowisz do konfederaty....wszystkie inne duze partie kulka miedzy oczy i do piachu
1/4 Ślązak 1/4 Alzatczyk 1/4 Polak 1/4 Ż🤬d ale z rodziny spolonizowanej jeszcze w XIX wieku, może być?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.tych 200 tysięcy, którym pis dał wcześniej nielegalnie na lewo wizy
Są granice sp🤬olenia umysłowego, poczytaj nawet antypisowskie okopress prostowało tą bzdurę o tysiącach lewych wiz.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.jakieś randomowe okopress (pierwszy raz o tym gównie słyszę) jest dla ciebie bardziej wiarygodne niż niezależna prokuratura, ok. nie mam więcej pytań.
Wiadomo przecież że niezależna prokuratura to tylko ta rządzona przez pis.
Dziwne, że nie mieli hełmów na głowie
aaaa to ok. Czyli to są ci niby lepsi: To samo co pis, ale k🤬imy się na boku, zdradzamy żony, dokonujemy aborcji, ale wy nie możecie bo kościół zabrania, my to wyjątek. Na gospodarce się znamy jak babcia na ajfonie, ale młodzi mają z nas bekę i dla jaj głosują, fajnie. Alfons, pseudokibic i przestępca jest lepszym prezydentem, od tego, co robi te złe parady równości w Warszawie, od których można się zarazić homo.
Super alternatywa, chyba jednak wybiorę Madagaskar, Król Julian ma zdecydowanie więcej inteligencji.
Ciężka sprawa, masz 50/50 albo cię prawacy zabiją, albo nie.
U mnie jest jeszcze gorzej, bo mam geny polsko, ukraińsko, kozacko, rosyjsko, ż🤬dowsko, niemiecko kanadyjskie, to im k🤬a blue screena w mózgu wyjebie
2 pokolenia wyatarczą
Po dowodzie osobistym.