Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kierujący pojazdem marki Mitsubishi wjechał na Rynek, gdzie potrącił 40-letniego mężczyznę oraz kobietę z dzieckiem. Następnie, kontynuując jazdę pod prąd ulicą Hallera, uderzył w 45-letnią kobietę i jej dwie córki w wieku 11 i 13 lat. Jego jazdę zakończyło uderzenie w schody, które spowodowało dachowanie pojazdu.
Chełmno.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Apages 2025-07-12, 15:37 1
Geraldinio napisał/a:

K🤬a, środek Europy, jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata, a tylko 1 filmik w dodatku nagrywany chyba VHS.

.."jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata"..-"urzekła mnie twoja historia!"😂
Zgłoś
Hiena87 2025-07-12, 16:24
Geraldinio napisał/a:

jakieś randomowe okopress (pierwszy raz o tym gównie słyszę) jest dla ciebie bardziej wiarygodne niż niezależna prokuratura, ok. nie mam więcej pytań.
Wiadomo przecież że niezależna prokuratura to tylko ta rządzona przez pis.

Czy w twojej rodzinie robienie z siebie thebila to sport narodowy?
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-12, 20:43 1
Takafura napisał/a:

Dość łatwo w necie sprawdzić fakty w dętej "aferze wizowej" - potwierdzone nieprawidłowości dotyczą mniej jak 400 wiz.
Nie tysięcy czy dziesiątek tysięcy. I nie sprzedawano ich na straganach w Afryce. Ale jak widzę te informacje będą dla Ciebie zaskoczeniem
Ps. Podałem przykład okopress bo to najbardziej antypisowskie medium które także prostowało bzdury które Ty uparcie nadal powielasz....

Oczywiście w internecie spotkasz nawet opinie, że Tusk osobiście wydał te wizy, ale ja dalej do końca życia będę sk🤬ionym lewakiem o prawicowych poglądach i będę wierzył NIEZALEŻNJEJ prokuraturze, która postawiła już zarzuty w tej sprawie pisowskim urzędnikom.

[ Dodano 2025-07-12, 20:49 ]
Hiena87 napisał/a:

Czy w twojej rodzinie robienie z siebie thebila to sport narodowy?

Jeśli w twoim wyimaginowanym świecie głosowanie przeciwko pis i konfie jest robieniem z siebie debila, to tak, cała moja rodzina jest z tego dumna i to się nigdy nie zmieni. chyba że sowieccy faszyści przyjdziecie i nas wymordujecie, ale to będzie kurewsko trudne, tak ze 20 milionów Polaków trzeba by zabić.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
riddick1773 2025-07-12, 21:11 1
Geraldinio napisał/a:

K🤬a, środek Europy, jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata, a tylko 1 filmik w dodatku nagrywany chyba VHS.

jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata" cooo? Ty chłopie rozwiniętych krajów chyba nie widziałeś.... Nie wiem czy to sarazm, bo nie można takich głupot gadać

[ Dodano: 2025-07-12, 21:12 ]
Apages napisał/a:

.."jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata"..-"urzekła mnie twoja historia!"😂

przecież to kretyn, jeśli wierzy w co mówi... Jestesmy z 50 lat za skośnookimi conajmniej

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-12, 22:14 1
sensation87 napisał/a:

,,eden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata" co k🤬a ? ;D

No jeśli mieszkasz na pisowskim Podlasiu i korzystasz nadal z neostrady, to możesz o tym nie wiedzieć, ale takie są fakty.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Takafura 2025-07-12, 23:53
Geraldinio napisał/a:

Oczywiście w internecie spotkasz nawet opinie, że Tusk osobiście wydał te wizy, ale ja dalej do końca życia będę sk🤬ionym lewakiem o prawicowych poglądach i będę wierzył NIEZALEŻNJEJ prokuraturze, która postawiła już zarzuty w tej sprawie pisowskim urzędnikom (...)

Ty piszesz o opiniach - masz rację.
Ja tylko przypomnę fakty:
- śledztwo w sprawie afery wizowej wszczęto już 7 marca 2023 roku ( czyli jeszcze przed zmianą władzy),
- zarzuty postawiono 11 pisowskim urzędnikom,
- prokuratura ustaliła, że w związku z działaniami Edgara K. ( miał miał niezgodnie z prawem wpływać na przebieg postępowań wizowych) udzielono wizy co najmniej 358 osobom.
- w wyniku zawiadomienia komisji sejmowej prokuratura rozszerzyła śledztwo w sprawie tzw. afery wizowej o okoliczności dotyczące ubiegania się o kilka tysięcy kolejnych wiz ( o tym nie wiedziałem, punkt dla Ciebie),
Zgłoś
Netrunner Wczoraj 10:54
htp napisał/a:

Może lepiej po znajomości języka polskiego i umiejętności pisanie bez błędów?

Ojej, no przepraszam, że mam wielkie paluchy i przyciski na telefonie wyłapują inne litery. Idź Panie czep się swojego ogona.

Zgłoś
zn506 Wczoraj 19:21
Geraldinio napisał/a:

le jak jest to jednak Polak to ok

Wcześniej nie było takich zdarzeń. Nie zdziwiłbym się gdyby to był "Polak" Andriej albo ekonom Mokebe
Zgłoś
darek1234 Dzisiaj 17:41
zn506 napisał/a:

Wcześniej nie było takich zdarzeń. Nie zdziwiłbym się gdyby to był "Polak" Andriej albo ekonom Mokebe

Mieszkasz od niedawna w Polsce, bo piszesz jakieś brednie?
Zgłoś