Chełmno.
K🤬a, środek Europy, jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata, a tylko 1 filmik w dodatku nagrywany chyba VHS.
jakieś randomowe okopress (pierwszy raz o tym gównie słyszę) jest dla ciebie bardziej wiarygodne niż niezależna prokuratura, ok. nie mam więcej pytań.
Wiadomo przecież że niezależna prokuratura to tylko ta rządzona przez pis.
Dość łatwo w necie sprawdzić fakty w dętej "aferze wizowej" - potwierdzone nieprawidłowości dotyczą mniej jak 400 wiz.
Nie tysięcy czy dziesiątek tysięcy. I nie sprzedawano ich na straganach w Afryce. Ale jak widzę te informacje będą dla Ciebie zaskoczeniem
Ps. Podałem przykład okopress bo to najbardziej antypisowskie medium które także prostowało bzdury które Ty uparcie nadal powielasz....
Czy w twojej rodzinie robienie z siebie thebila to sport narodowy?
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.K🤬a, środek Europy, jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata, a tylko 1 filmik w dodatku nagrywany chyba VHS.
.."jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata"..-"urzekła mnie twoja historia!"😂
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu,,eden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata" co k🤬a ? ;D
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Oczywiście w internecie spotkasz nawet opinie, że Tusk osobiście wydał te wizy, ale ja dalej do końca życia będę sk🤬ionym lewakiem o prawicowych poglądach i będę wierzył NIEZALEŻNJEJ prokuraturze, która postawiła już zarzuty w tej sprawie pisowskim urzędnikom (...)
Może lepiej po znajomości języka polskiego i umiejętności pisanie bez błędów?
Ojej, no przepraszam, że mam wielkie paluchy i przyciski na telefonie wyłapują inne litery. Idź Panie czep się swojego ogona.
le jak jest to jednak Polak to ok