Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kierujący pojazdem marki Mitsubishi wjechał na Rynek, gdzie potrącił 40-letniego mężczyznę oraz kobietę z dzieckiem. Następnie, kontynuując jazdę pod prąd ulicą Hallera, uderzył w 45-letnią kobietę i jej dwie córki w wieku 11 i 13 lat. Jego jazdę zakończyło uderzenie w schody, które spowodowało dachowanie pojazdu.
Chełmno.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-07-11, 18:29 10
Zgłoś
Montana1 2025-07-11, 18:31 2
Dziwne, że nie mieli hełmów na głowie

podpis użytkownika

Podpis (max. 250 znaków):
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 18:46 46
K🤬a, środek Europy, jeden z najbardziej rozwiniętych technologicznie krajów świata, a tylko 1 filmik w dodatku nagrywany chyba VHS.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-11, 19:36 4
Typ piany? Zginął, mam nadzieję?
Zgłoś
tolek01 2025-07-11, 19:38 1
jaka narodowość ?
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 19:44 23
tolek01 napisał/a:

jaka narodowość ?

Ale jakie w ogóle ma to znaczenie?
Gdyby nie był Polakiem to źle! idziemy na granicę pilnować, żeby Niemcy nie przywracali tych 200 tysięcy, którym pis dał wcześniej nielegalnie na lewo wizy, ale jak jest to jednak Polak to ok?

podpis użytkownika

Zgłoś
Trolik1 2025-07-11, 19:50 4
JoSeed napisał/a:

Typ piany? Zginął, mam nadzieję?

Ponoć trzeźwy i nie po używkach. Starszy koleś. Ale patrząc na to jak pismaki opisują zdarzenia, to c🤬j wie.
Zgłoś
Jacson 2025-07-11, 20:01
Geraldinio napisał/a:

Ale jakie w ogóle ma to znaczenie?
Gdyby nie był Polakiem to źle! idziemy na granicę pilnować, żeby Niemcy nie przywracali tych 200 tysięcy, którym pis dał wcześniej nielegalnie na lewo wizy, ale jak jest to jednak Polak to ok?

Swoje go się nie zabija.
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 20:16 6
Jacson napisał/a:

Swoje go się nie zabija.

Będziesz sprawdzać po DNA i drzewie genealogicznym kto jest swój, a kto obcy? i do ilu pokoleń wstecz muszę być Polakiem żebyś mnie nie zabił?

podpis użytkownika

Zgłoś
xdrt 2025-07-11, 20:19 8
Mitsubishi! Jaki kraj takie Pearl Harbor xD

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Jacson 2025-07-11, 20:21 2
Geraldinio napisał/a:

Będziesz sprawdzać po DNA i drzewie genealogicznym kto jest swój, a kto obcy? i do ilu pokoleń wstecz muszę być Polakiem żebyś mnie nie zabił?

Po dowodzie osobistym.
Zgłoś
Geraldinio 2025-07-11, 20:28 5
Jacson napisał/a:

Po dowodzie osobistym.

Trochę tak c🤬jowo mordować Anglików, Francuzów, Włochów itp. którzy przyjeżdżają tu w ramach turystyki, ponieważ jesteśmy w UE. Zawsze można wyjść z UE. i z ONZ. i wszystkich innych międzynarodowych organizacji. A potem wybudować dookoła gigantyczny mur i zamknąć w nim Polaków. W Korei Północnej to się doskonale sprawdziło, prawda?

podpis użytkownika

Zgłoś
Jacson 2025-07-11, 20:48 5
Geraldinio napisał/a:

Trochę tak c🤬jowo mordować Anglików, Francuzów, Włochów itp. którzy przyjeżdżają tu w ramach turystyki, ponieważ jesteśmy w UE. Zawsze można wyjść z UE. i z ONZ. i wszystkich innych międzynarodowych organizacji. A potem wybudować dookoła gigantyczny mur i zamknąć w nim Polaków. W Korei Północnej to się doskonale sprawdziło, prawda?

Powiedz a, to geraldinio powie beeeee
Zgłoś
Netrunner 2025-07-11, 20:58
Geraldinio napisał/a:

2 pokolenia wyatarczą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie