Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sędzia Szmydt. Pierwsza krew
de_Sade • 2024-05-10, 21:49
Co się stało? Nie wiem. W połączeniu ze słowami wszystko wygląda na to, że niewierny Tomasz dopiero co dostał pierwszą lekcję posłuszeństwa. Szybko...

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
dancio1978 2024-05-12, 20:19 3
ciekawe kiedy popełni samobója jak ten żołnierzyk co poszedł po azyl do łukaszenki
Zgłoś
Pawehan 2024-05-13, 10:11
mieszał napisał/a:

Czy to nie jest podstawiony głos Tuska? O ja p🤬lę.

Nic z tego. Oszukali cie bo to jest ta ekipa na którą głosowałeś wieśnieaku.
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2024-05-14, 0:13
Przecież nie będzie swoich z PO szpiegował. Wykonał zadanie i wrócił do bazy.
Zgłoś
barniak 2024-05-17, 13:40
I ktoś taki był sędzią. Cała karierę nosił łańcuch sędziowski z orzełkiem, a teraz pluje na nasz kraj.

dancio1978 napisał/a:

ciekawe kiedy popełni samobója jak ten żołnierzyk co poszedł po azyl do łukaszenki

Wierzysz że ten żołnierzyk popełnił samobojstwo?
Zgłoś
majeńka 2024-05-17, 17:38
barniak napisał/a:

Wierzysz że ten żołnierzyk popełnił samobojstwo?

Samobójstwo popełnił w chwili przekroczenia granicy Biełarusi, zdechł z pomocą sowieckiego żołdaka trochę później. Podobnie np. gdy strzelisz sobie w łeb a zdechniesz w szpitalu po tygodniu.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
tfujdiler 2024-05-18, 4:59
Chłop w ciągu tygodnia zestarzał się o jakieś 15 lat
Zgłoś
mianas 2024-05-18, 7:47
Geraldinio napisał/a:

A ja bym jednak zrobił wszystko, żeby sciągnąć tę k🤬ę. Amerykanie mają specjalne miejsca pobytu i metody na takich. Po tygodniu wiedzielibyśmy już wszystko z detalami, kto i w jakim stopniu jest umaczany włącznie z panem Zero na czele.

skont ? was ruskich biorą plenicie się jak wszy ..
Zgłoś
Machol 2024-05-19, 1:10
Główny bohater 1984 Orwella na końcu historii, po solidnej dawce ścieżki zdrowia, nie myślał już o jakimś protestowaniu. Kochał wielkiego brata.

podpis użytkownika

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
Sramnawas 2024-06-02, 22:36
Przecież widać że gość to mówi po przymusem , brał hajs , i teraz każą mi spłacić dług ,albo kaput i rodzina na sznur ,
Zgłoś