Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sędzia Szmydt. Pierwsza krew
de_Sade • 2024-05-10, 21:49
Co się stało? Nie wiem. W połączeniu ze słowami wszystko wygląda na to, że niewierny Tomasz dopiero co dostał pierwszą lekcję posłuszeństwa. Szybko...

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
mieszał 2024-05-10, 21:59
Czy to nie jest podstawiony głos Tuska? O ja p🤬lę.
Zgłoś
gucio_gu 2024-05-10, 22:35 7
O kurde.......Jednak dostał mieszkanie po szewce
Zgłoś
de_Sade 2024-05-10, 22:44 2
gucio_gu napisał/a:

O kurde.......Jednak dostał mieszkanie po szewce

Powiem, że jestem tym mocno zaskoczony, ale tak to zaczyna wyglądać. Z kolei u Sołowiowa był lekko pijany...

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
gucio_gu 2024-05-10, 23:05
de_Sade napisał/a:

Powiem, że jestem tym mocno zaskoczony, ale tak to zaczyna wyglądać. Z kolei u Sołowiowa był lekko pijany...

A może to ściema?Chcą go nam oddać za owczarka,po szczepieniacz gnoje????
Zgłoś
JebacPiSForever 2024-05-10, 23:08 12
Pozostało mu już tylko uważać na okna by nie wypaść oraz nie pić moskiewskiej herbatki i wykopać sobie dziurę w ziemi, aby przyzwyczajać się do niej srać według ich narodowej tradycji.
Zgłoś
gucio_gu 2024-05-10, 23:11
Napiszę tak :Owczarek zostaje u nas,A na białorusi co jest niech jest

JebacPiSForever napisał/a:

Pozostało mu już tylko uważać na okna by nie wypaść oraz nie pić moskiewskiej herbatki i wykopać sobie dziurę w ziemi, aby przyzwyczajać się do niej srać według ich narodowej tradycji.

Nam go wcisną zobaczysz....Za owczarka co przyszedł
Zgłoś
Jasio 2024-05-10, 23:38 13
Coś nerwowo mruga...
Zgłoś
MysteryMan 2024-05-11, 2:06 2
J🤬y śmieć :|
Zgłoś
Antoni79 2024-05-11, 8:22 16
Na Białoruś, czy do ruskich w dzisiejszych czasach nie ucieka się, żeby szukać ratunku. Najprawdopodobniej kiedyś zaprzedał się służbom i musiał tam wyjechać. Z diabłem nie robi się interesów. Cała polska polityka jest przesiąknięta wpływami służb żydowskich, amerykańskich, niemieckich i rosyjskich. W wyborach wybieramy sobie nie przyszłość, tylko to pod jakimi wpływami będziemy przez najbliższe lata i jak bardzo nam to zaszkodzi. Pisiorki to też nie była polska władza. Z perspektywy inflacji, kowida, skonfliktowania nas z całym światem, usilnego wplątywania nas w wojnę były to rządy jedne z najbardziej szkodliwych w historii.
Zgłoś
silwerbalk 2024-05-11, 14:14
gucio_gu napisał/a:

Napiszę tak :Owczarek zostaje u nas,A na białorusi co jest niech jest
Nam go wcisną zobaczysz....Za owczarka co przyszedł

Owczarek jest zbyt cenny niech zostanie a oni mogą nawet k🤬a to tam zbejcować mam to w dupie..... To był dobry deal według mnie
Zgłoś
Antoni79 2024-05-11, 16:34 1
JebacPiSForever napisał/a:

A potem w niej leżeć, jak już z okna wypadnie, albo zakrztusi się herbatką.
Zgłoś
Geraldinio 2024-05-11, 20:31 8
A ja bym jednak zrobił wszystko, żeby sciągnąć tę k🤬ę. Amerykanie mają specjalne miejsca pobytu i metody na takich. Po tygodniu wiedzielibyśmy już wszystko z detalami, kto i w jakim stopniu jest umaczany włącznie z panem Zero na czele.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
bigoslaw_lyzka_von_wood 2024-05-11, 22:19 1
Jak prowadzący kacap wklei tu filmik z przesłuchania tego kacapa - dam mu 100$.
Zgłoś
Low- 2024-05-12, 14:02 1
podj🤬e oko, rozbiegane oczka i propagandowe wychwalanie łukaszenki. Na c🤬j takie gówno nagrywać? Szmit, czy ty juz czujesz k🤬o nóż na gardle ? xDDDDD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie