Czy to nie jest podstawiony głos Tuska? O ja p🤬lę.
O kurde.......Jednak dostał mieszkanie po szewce
gucio_gu napisał/a:
O kurde.......Jednak dostał mieszkanie po szewce
Powiem, że jestem tym mocno zaskoczony, ale tak to zaczyna wyglądać. Z kolei u Sołowiowa był lekko pijany...
podpis użytkownika
Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
de_Sade napisał/a:
Powiem, że jestem tym mocno zaskoczony, ale tak to zaczyna wyglądać. Z kolei u Sołowiowa był lekko pijany...
A może to ściema?Chcą go nam oddać za owczarka,po szczepieniacz gnoje????
Pozostało mu już tylko uważać na okna by nie wypaść oraz nie pić moskiewskiej herbatki i wykopać sobie dziurę w ziemi, aby przyzwyczajać się do niej srać według ich narodowej tradycji.
Napiszę tak :Owczarek zostaje u nas,A na białorusi co jest niech jest
JebacPiSForever napisał/a:
Pozostało mu już tylko uważać na okna by nie wypaść oraz nie pić moskiewskiej herbatki i wykopać sobie dziurę w ziemi, aby przyzwyczajać się do niej srać według ich narodowej tradycji.
Nam go wcisną zobaczysz....Za owczarka co przyszedł
Na Białoruś, czy do ruskich w dzisiejszych czasach nie ucieka się, żeby szukać ratunku. Najprawdopodobniej kiedyś zaprzedał się służbom i musiał tam wyjechać. Z diabłem nie robi się interesów. Cała polska polityka jest przesiąknięta wpływami służb żydowskich, amerykańskich, niemieckich i rosyjskich. W wyborach wybieramy sobie nie przyszłość, tylko to pod jakimi wpływami będziemy przez najbliższe lata i jak bardzo nam to zaszkodzi. Pisiorki to też nie była polska władza. Z perspektywy inflacji, kowida, skonfliktowania nas z całym światem, usilnego wplątywania nas w wojnę były to rządy jedne z najbardziej szkodliwych w historii.
gucio_gu napisał/a:
Napiszę tak :Owczarek zostaje u nas,A na białorusi co jest niech jest
Nam go wcisną zobaczysz....Za owczarka co przyszedł
Owczarek jest zbyt cenny niech zostanie a oni mogą nawet k🤬a to tam zbejcować mam to w dupie..... To był dobry deal według mnie
JebacPiSForever napisał/a:
A potem w niej leżeć, jak już z okna wypadnie, albo zakrztusi się herbatką.
A ja bym jednak zrobił wszystko, żeby sciągnąć tę k🤬ę. Amerykanie mają specjalne miejsca pobytu i metody na takich. Po tygodniu wiedzielibyśmy już wszystko z detalami, kto i w jakim stopniu jest umaczany włącznie z panem Zero na czele.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Jak prowadzący kacap wklei tu filmik z przesłuchania tego kacapa - dam mu 100$.
Low-
2024-05-12, 14:02
podj🤬e oko, rozbiegane oczka i propagandowe wychwalanie łukaszenki. Na c🤬j takie gówno nagrywać? Szmit, czy ty juz czujesz k🤬o nóż na gardle ? xDDDDD