Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Serj Tankian o patriotyźmie i nacjonaliźmie
Konto usunięte • 2011-02-03, 14:17
Dobrze prawi, polejcie mu wódki.

Cytat:

Wypowiedź Serj Tankiana - muzyka, instrumentalisty, wokalisty i lidera zespołu System of a Down, na temat patriotyzmu i nacjonalizmu. Fragment wywiadu przeprowadzonego 11 kwietnia 2008 r. w Warszawie.

Zgłoś
uookie 2011-02-03, 14:29 66
pieprzy bez sensu. zwierzęta nie znaczą swojego terenu? nie walczą o tereny łowieckie? nie przepędzają intruzów tego samego gatunku?

jak ma kupę kasy i może się przeprowadzić w dowolne miejsce na planecie, to pewnie, że może mieć wyj🤬e na islamizację, czy ż🤬dokomunę. Polska Walcząca!

podpis użytkownika

fb.com/uookie
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 16:20 1
Taka mała ciekawostka, na ostatnim koncercie w Polsce (18 czerwca 2010 chyba) zapytał publiczności na kogo będą głosować, większość powiedziała że na Bronka. Facet ich poprał

EDIT: Zmień tytuł tematu, jego nazwisko piszę się Tankian przez i krótkie

[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2011-02-03, 18:43 ]
fixed
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 21:04
Głupie surykatki robią swoje granice tylko dla ustawek z innymi gangami więc niech nie p🤬li, że zwierzęta nie widzą granic ;P
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 21:06 2
co by nie powiedział i tak będę go uwielbiać, nawet mimo tego,że trochę p🤬li od rzeczy
Zgłoś
Pan_Dawid 2011-02-03, 21:12
patriotyzm najważniejszą rzeczą być nie musi ale ważna owszem
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 21:13 8
AvengerPL napisał/a:

Facet ich poprał ;

Po mordach.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 21:20
dobrze zaczynał ale ż🤬dowskie wytwornie go "naprostowały"
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 21:31 2
Cóż, dużo mniej kontrowersyjne byłoby twierdzić, że Natura nie widzi dobra i zła.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 21:38 2
Widać nie każdy potrafi wyrosnąć z gimnazjalnego kosmopolityzmu. No cóż, są ludzie i taborety.
Zgłoś
Olo131 2011-02-03, 21:48
Było o Polsce jest piwo
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 22:04 3
A ja już sram na ten wasz patriotyzm. Polityczne ścierwo zrobiło z niego szmatę do zmywania kibli. A na dowód tego zaraz ludzie mający nicki typu "prawdziwy polak" , "tylko polska" cz też "kocham PIS" zjadą mnie za to co napisałem ale powiem wam jedno sram na to co napiszecie tak samo na jak na słowo patriotyzm wypowiedziane z waszych ust.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-03, 22:07 1
Najważniejsze jest być dobrym sadystą na tej planecie. Jeśli potrafisz to zrobić, możesz być także dobrym Polakiem, nie ormianinem, ż🤬dem czy murzynem. Ale jeśli nie jesteś dobrym sadystą nie obchodzi mnie kim jesteś!
Zgłoś
AdamsC 2011-02-03, 22:16 17
Wydaje mi się, że główną tezą jego wypowiedzi było to, że generalizowanie i patrzenie na ludzi przez pryzmat ras, nacji i wyznań jest dużym ograniczeniem i zubożeniem naszej percepcji w relacjach człowieka z innymi ludźmi. To co dobitnie popularne i częste na sadisticu to określanie kobiet wyłącznie jako sprzęt kuchenny, pojemnik na spermę, sucz która urwała się z łańcucha itp ... Co do czarno-skórych to bambus asfalt mudzyn itp... nawet jako 1000 krotnie odgrzewany żart nie jest w żaden sposób zabawne...
A wracając do wypowiedzi, lidera SoAD to jedno czego mogliby niektórzy z szanownych użytkowników portalu od niego się nauczyć to ocenianie ludzi nie przez status ich narodowosci pochodzenia czy rasy tylko umiejętności, czynów lub wiedzy.

podpis użytkownika

RF
Zgłoś
dirty_pig 2011-02-03, 22:26 1
PACYFISTA - Ci, którzy "wyrzekają" się przemocy, mogą to czynić tylko dlatego, ze inni dopuszczają się przemocy w ich imieniu. George Orwell

Myślę że można tak spuentować tego człowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie