👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest klasyk
Polecam tez "Kung fu szał"(Kung fu hustle) tego samego aktora/scenarzysty Stephen-a Chow-a

Polecam tez "Kung fu szał"(Kung fu hustle) tego samego aktora/scenarzysty Stephen-a Chow-a

Bobereqq napisał/a:
Po prostu zabłądziłem na youtube
Po prostu łapałeś dopiero równowagę na nocniku jak niektórzy się dobrze bawili na premierze tej komedii...
Mogłeś chociaż dać z Polskimi napisami, dla tych którzy nie oglądali
tak, oglądałem.

Świetny film! Oglądałem z 10 razy.
Fajnie zrobiona muzyka.
W cipę i ciary na plecach.
Fajnie zrobiona muzyka.
W cipę i ciary na plecach.
Nawet porządnie błądzić nie potrafisz.. Swoją drogą przyjemnie się kiedyś oglądało ten film.
zabłądziłeś? Prawdopodobnie ten film zna każdy, kto ma powyżej 20 lat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie