👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:30

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Już zwykły "produkt plejsment" nie wystarcza? Trzeba drzeć ryja? Żenujące jak większość wymysłów naszej publicznej telewizji.
jak można marnować życie na coś takiego ... ? to tak jakbyś kur** siedział u kogoś w kuchni i podsłuchiwał o czym pierd... masakra. Takie serialiki są żenujące, a jeszcze bardziej Ci, co lubią oglądać takie badziewie.
@bloodwar: jak Ty mało wiesz o życiu. Jeśli według Ciebie dorosłe życie właśnie tak wygląda, to Ty powinieneś się już dziś wiuchnąć

@erniii - moje na pewno tak nie wygląda bo ja się nie ożeniłem z jakimś blond-klonem Małgosi Korzuchowskiej (pozostaje wierny mojemu kotu - Adolfowi

jakby nie bylo ten serial trzyma jakis poziom przynajmniej w przeciwieństwie do reszty chłamu w tv
jaaa49 napisał/a:
dałem 666 piwo
dziwne bo ja widzę że 24
podpis użytkownika

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie