przydali by się u nas tacy. Ale z większym kalibrem, na większe zwierzaki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
🔥
Ciemny rozum ....
- teraz popularne
Pracowałem z typem co tak polował na zające. Jedna guma na 3-4 strzały i wyrzucał. Jako amunicja kulki od łożyska. W końcu wywalili go za to z roboty.
Bestio, jak myślisz, jaki kaliber byłby odpowiedni na szczury co przez płot przełażą? 😉
Szczury migrują, i grozi nam zaraza gorsza od epidemii dżumy, na ulicach natykam się na gatunki szczurów inwazyjnych, zupełnie nie odpowiadających naszemu klimatowi... 🫤
Szczury migrują, i grozi nam zaraza gorsza od epidemii dżumy, na ulicach natykam się na gatunki szczurów inwazyjnych, zupełnie nie odpowiadających naszemu klimatowi... 🫤
Shaolin_Majster napisał/a:
Bestio, jak myślisz, jaki kaliber byłby odpowiedni na szczury co przez płot przełażą? 😉
Chyba wiem o jakim gatunku piszesz, myślę że 44 magnum😃
Shaolin_Majster napisał/a:
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Chyba wiem o jakim gatunku piszesz, myślę że 44 magnum😃
Na razie kalifat brytyjski, ale pewnie niedługo u nas.
Za młodu widziałem podobnej wielkości (mniej więcej kota) sukinsyna na stacji PKP Ochota. Łaził po torach.
Jestem pod wrażeniem! Ja śmieciem do kosza nie umiem wcelować... Zuch! 💪
Potwierdza się poraz kolejny,że nie brakuje tu chorych,zoosadystycznych p🤬d. Pfuj!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie