Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
Ślepaki jeżdżą parami
xdrt • 2024-12-14, 23:03

Panie władzo jak ja mam jedną ręką pisać esemesa, drugą walić konia i jeszcze na przejścia dla pieszych uważać, no nie da się!!
Środek dnia, pasy, znaki, stojące samochody przed przejściem, co to może oznaczać? - nie wiem
Noż k🤬a mać jak w zsrr, nie da się pójść na piechotę do miasta coś załatwić bo cię rozjadą.
Jedyna opcja naj🤬 wszędzie świateł, szlabanów, zapór może wtedy przejście przez ulicę nie będzie bardziej niebezpieczne niż skydiving.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
eremce 2024-12-15, 8:02 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BatmanBB 2024-12-15, 8:02 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
przewodnik_elektryczny 2024-12-15, 8:30 3
Zgłoś
metyoo 2024-12-15, 9:51
co moje oczy widzą?! przytomny pieszy!
Zgłoś
gdfgdf 2024-12-15, 9:55
gejki jakieś jechały, chcieli wziąźć go na 2 baciuchy skursywyny gejki wyposzczone
Zgłoś
szubiennica2 2024-12-15, 11:03 2
Was naprawdę boli tak chwila, żeby zwolnić przed przejściem? XD
Zgłoś
Optimex 2024-12-15, 12:32 2
Zgłoś
Policeman 2024-12-15, 14:19 1
Zgłoś
elim 2024-12-15, 15:25
Tutaj pieszy wykazał się dobry zachowaniem na przejściu obserwując auta które nie tylko się zatrzymały ale także te które są za nimi, nie raz się zdarza że auto nie wyhamuje i wali w to co się zatrzymało, dlatego dobrze jest obserwować też te pojazdy które są z tymi zatrzymującymi się.
Zgłoś
xdrt 2024-12-15, 15:58
Zgłoś
Sonal 2024-12-15, 16:20 1
xdrt napisał/a:

W Będzinie jest jedno takie rondo, że można wjechać pod ten sam tramwaj 3 razy xD..

"Nerka: nie jest rondem w rozumieniu ustawy PoRD. Na żadnym wjeździe nie ma C-12.
Zgłoś
CzerstWybut 2024-12-15, 16:21
Zgłoś
KlasycznyWojtek 2024-12-15, 18:51
Zgłoś
Pawehan 2024-12-15, 19:05 1
Wyścig na 1/4 mili był Punto 1.1 w gazie
Zgłoś
xdrt 2024-12-15, 19:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem