Widać że jesteś głupi, co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach? psy też lubią aktywność a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo. Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby. Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy
Wez skasuj swoje konto albo na zawsze zamilcz...
Ja prld!!!
No ni c🤬ja, to musi być twoje zdjęcie, bo ani ty fajny, ani ork, co najwyżej marny troll. Ja p🤬le, zgłoś się do NASA, to nie będzie potrzebny program kosmiczny, bo we łbie nic tylko czarna dziura. Taki sam poziom jak to coś, co postanowiło zabrać ze sobą psa.
Nie mam pojęcia, skąd się tacy biorą, że nawet nie wiedzą, że z psem należy chodzić na smyczy i są na to nawet odpowiednie przepisy.
Najpierw natrudziłeś się pisząc dwa gówniarskie zdania celem obrażenia mojej orczej osoby, żeby potem napisać trzecie kretyńskie zdanie sugerujące że nie wiem jakie są przepisy... W skrócie, głupi jesteś i czytać nie umiesz, bo o ile rozumiesz poszczególne słowa to nie rozumiesz treści zdań i je nadinterpretujesz. Wróć do szkoły. O ile jeszcze w niej nie jesteś...
Widać że jesteś głupi, co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach? psy też lubią aktywność a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo. Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby. Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy
Psy też lubią oglądać fajerwerki i cieszyć się w Sylwestra dlatego mówię - nap🤬lać ile wlezie ku uciesze czworonogów!
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.pazuzu napisał/a:
Widać że jesteś głupi,
Co do tego kto jest głupszy to się przekonamy w dalszej części Twojego postu misiu
mnie już przekonałeś, wystarczy poczytać twoje posty.
Jak zes wychował psa w mieście to raczej wiadomo że się w góry nie nada to tak jakbyś Ty mieszkał całe życie w mieście i pewnego dnia pojechał w góry zdobyć rysy czy co tam bez żadnego treningu robiąc tylko 5tys kroków dziennie xd
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludziArt 77 i 166 kodeksu wykroczeń.
77: Kto nie zachowuje zwykłych lub nakazanych środków ostrożności przy trzymaniu zwierzęcia
166: Kto w lesie puszcza luzem psa
Gdzieś tu jest mowa o trzymaniu na smyczy?
Temat jest regularnie wałkowany na wszelkie sposoby. Chyba wynika z tego, ze na wsiach pies był na łańcuchu, w nocy puszczany luzem i nikt nigdy nie chodził z nim na spacer. Pies jak krowa, świnia czy koń był tylko inwentarzem.
Dotyczy to głównie lasów bo można mandat wyłapać po2 nie dotyczy psów myśliwskich, przewodników i służb
[ Dodano: 2025-01-26, 12:07 ]
Co do tego kto jest głupszy to się przekonamy w dalszej części Twojego postu misiu.
Bo to jest PIES. Szarpnie za Twoją smycz kiedy idziecie ktoś koło urwiska i lecisz w dół... W górach się trzeba skupić a nie bawić z pieskiem.
To róbcie to co ja. Biorę rodzinnego miska pitbulla i jack russela na reguralne 10km bieganie... Nie ma za co. Darmowa rada. Nie muszę go potem ciągać po górach i mogę się cieszyć własnym/rodzinnym czasem.
No wiem. Szkoda tylko że akurat w górach Polskich pies na smyczy jest groźniejszy niż pies bez smyczy bo jest pół-na-pół szansy że to kolejny kundel kto myli go z dzieckiem i nie ma nad nim realnej kontroli.
W sensie nie żebym chciał wprowadzenia zakazu psów na smyczy i tylko te bez mogły chodzić. Najlepiej to bym zakazał wpuszczenia ich tam całkowicie.
Ty debil czy jakiś autysta? Chcesz powiedzieć że psy na smyczy nie bywają reaktywne albo nie mają instynktu do gonienia...? Walnij się w ten swój pusty łeb.
Trochę bzdura. W polskich górach masz takie natężenie ludzi i innych psów że agresywne psy tam nie chodzą. Czy to na smyczy czy bez. Argument pozbawiony sensu.
Zarzucanie mi siedzenia w piwnicy, pisząc z konta które jest jeszcze starsze i ma jeszcze więcej postów, jest albo szczeniackim wybuchem kogoś kto już powinien być bardziej dorosły, albo hipokryzją której Twój mały móżdżek nawet nie ogarnia.
Zapomniałeś dodać że te bieganie odbywa się po google street view
[ Dodano: 2025-01-26, 12:09 ]
Art 77 i 166 kodeksu wykroczeń.
77 nie naklada obowiązku smyczy a 166 dotyczy lasów
Zapomniałeś dodać że te bieganie odbywa się po google street view
Zacytuje mój własny post: Zarzucanie mi siedzenia w piwnicy, pisząc z konta które jest jeszcze starsze i ma jeszcze więcej postów, jest albo szczeniackim wybuchem kogoś kto już powinien być bardziej dorosły, albo hipokryzją której Twój mały móżdżek nawet nie ogarnia.
Tylko w Twoim przypadku jest jeszcze gorzej bo Twoje konto jest z 2021 roku, moje z 2012, a naj🤬eś postów tyle co ja.
Zacytuje mój własny post:
Tylko w Twoim przypadku jest jeszcze gorzej bo Twoje konto jest z 2021 roku, moje z 2012, a naj🤬eś postów tyle co ja.
jak ktoś wcześniej założył konto na sadistic to ma większą wartość społeczną? O to k🤬a przepraszam panie drogi 😂
jak ktoś wcześniej założył konto na sadistic to ma większą wartość społeczną? O to k🤬a przepraszam panie drogi 😂
Nie Ty tępy kretynie co ma trociny zamiast mózgu... Pyskujesz do mnie że życia nie mam i nie biegam nie rozumiejąc hipokryzji i ironii Twojego pyskowania bo Twoje 3 letnie konto ma prawie tyle samo postów co moje które ma 12 lat...
Mam to rozłożyć na jeszcze prostsze zdania? Jak nie rozumiesz to pisz. Pomogę. Chociaż tyle mogę dla Ciebie zrobić...