Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
AdamK90 2025-01-25, 20:02 42
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-25, 20:06 37
Cóż... Ten kretyn zabrał psa w góry zimą... Jak widzę ludzi z psami w górach to od razu wiadomo że nie mają za dużo w głowie, zwłaszcza jak są na smyczy co znaczy że to psisyn albo psórka a idiota trzymujący tą smycz nie kontroluje zwierzęcia.
Zgłoś
pazuzu 2025-01-25, 20:17 18
Ork.Fajny napisał/a:

Cóż... Ten kretyn zabrał psa w góry zimą... Jak widzę ludzi z psami w górach to od razu wiadomo że nie mają za dużo w głowie, zwłaszcza jak są na smyczy co znaczy że to psisyn albo psórka a idiota trzymujący tą smycz nie kontroluje zwierzęcia.

Widać że jesteś głupi, co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach? psy też lubią aktywność a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo. Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby. Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy
Zgłoś
Gienek78 2025-01-25, 20:30 9
W Czechach jak byłem to parce piesek wolno biegający szału dostał na szlaku. Miałem buty w góry i trafiłem wszarza zanim zdążył kogoś ugryźć. Skowyt było jeszcze długo słychać.
Psy brać ze sobą spoko ale jakoś dużo właścicieli zapomina, że są za sierściucha odpowiedzialni. A niestety spotyka się debili, którzy są przekonani, że jak pies jest dla nich miły to dla innych ludzi też będzie.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-01-25, 20:31 9
pazuzu napisał/a:

Widać że jesteś głupi,

Co do tego kto jest głupszy to się przekonamy w dalszej części Twojego postu misiu.

pazuzu napisał/a:

co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach?

Bo to jest PIES. Szarpnie za Twoją smycz kiedy idziecie ktoś koło urwiska i lecisz w dół... W górach się trzeba skupić a nie bawić z pieskiem.

pazuzu napisał/a:

psy też lubią aktywność

To róbcie to co ja. Biorę rodzinnego miska pitbulla i jack russela na reguralne 10km bieganie... Nie ma za co. Darmowa rada. Nie muszę go potem ciągać po górach i mogę się cieszyć własnym/rodzinnym czasem.

pazuzu napisał/a:

a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo.

No wiem. Szkoda tylko że akurat w górach Polskich pies na smyczy jest groźniejszy niż pies bez smyczy bo jest pół-na-pół szansy że to kolejny kundel kto myli go z dzieckiem i nie ma nad nim realnej kontroli.
W sensie nie żebym chciał wprowadzenia zakazu psów na smyczy i tylko te bez mogły chodzić. Najlepiej to bym zakazał wpuszczenia ich tam całkowicie.

pazuzu napisał/a:

Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami

Ty debil czy jakiś autysta? Chcesz powiedzieć że psy na smyczy nie bywają reaktywne albo nie mają instynktu do gonienia...? Walnij się w ten swój pusty łeb.

pazuzu napisał/a:

a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby.

Trochę bzdura. W polskich górach masz takie natężenie ludzi i innych psów że agresywne psy tam nie chodzą. Czy to na smyczy czy bez. Argument pozbawiony sensu.

pazuzu napisał/a:

Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy

Zarzucanie mi siedzenia w piwnicy, pisząc z konta które jest jeszcze starsze i ma jeszcze więcej postów, jest albo szczeniackim wybuchem kogoś kto już powinien być bardziej dorosły, albo hipokryzją której Twój mały móżdżek nawet nie ogarnia.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-25, 20:33 6
Ale piesku trudno założyć raki... Chyba, że na gwoździe 🤔
Zgłoś
psyhepl 2025-01-25, 20:36 1
Haha obsrany łekuś w kubraczku, ja p🤬le ale groteska
Zgłoś
Geraldinio 2025-01-25, 21:09 2
Pamiętam w latach 80' gdy byłem w Sobieszewie na zimowisku. (To taka kolonia letnia tyle że zimą, gdyby pokolenie Z-tek nie wiedziało xd) Zjeżdżaliśmy na sankach ze stoku, a dookoła w c🤬j dużo drzew. Potem był kulig, gdzie liny zrywały się na każdym zakręcie i wypadaliśmy.

W sumie to nie wiem, dlaczego ja jeszcze żyję...

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-01-25, 21:58 7
Ork.Fajny napisał/a:

zwłaszcza jak są na smyczy co znaczy że to psisyn albo psórka

No ni c🤬ja, to musi być twoje zdjęcie, bo ani ty fajny, ani ork, co najwyżej marny troll. Ja p🤬le, zgłoś się do NASA, to nie będzie potrzebny program kosmiczny, bo we łbie nic tylko czarna dziura. Taki sam poziom jak to coś, co postanowiło zabrać ze sobą psa.

Nie mam pojęcia, skąd się tacy biorą, że nawet nie wiedzą, że z psem należy chodzić na smyczy i są na to nawet odpowiednie przepisy.
Zgłoś
Lam3rZ 2025-01-25, 22:16 5
niech gina.

podpis użytkownika

HardCore will never DIE!
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-25, 22:22 1
No i c🤬j, psiecko w przepaść.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
htp 2025-01-25, 23:24
twojstarywsamychgaciach napisał/a:

No ni c🤬ja, to musi być twoje zdjęcie, bo ani ty fajny, ani ork, co najwyżej marny troll. Ja p🤬le, zgłoś się do NASA, to nie będzie potrzebny program kosmiczny, bo we łbie nic tylko czarna dziura. Taki sam poziom jak to coś, co postanowiło zabrać ze sobą psa.
Nie mam pojęcia, skąd się tacy biorą, że nawet nie wiedzą, że z psem należy chodzić na smyczy i są na to nawet odpowiednie przepisy.

Zapytam z ciekawości - jakie dokładnie przepisy?
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2025-01-25, 23:29
htp napisał/a:

Zapytam z ciekawości - jakie dokładnie przepisy?

Art 77 i 166 kodeksu wykroczeń.
Zgłoś
Nome 2025-01-25, 23:49 4
pazuzu napisał/a:

Widać że jesteś głupi, co w tym złego że ktoś chodzi z psem po górach? psy też lubią aktywność a to że są na smyczy to jak najbardziej prawidło bo po pierwsze psy muszą być na smyczy w parkach krajobrazowych bo tego wymaga prawo. Po drugie pies na smyczy nie zacznie biegać za dzikimi zwierzętami a po 3 taki pies mógłby zaatakować inne osoby. Ale skąd Ty masz to wiedzieć jak siedzisz w piwnicy a twoim zwierzęciem są szczury i bizony z twojej dupy

przez pomyłkę dałam ci plusa, otóż psy nie lubią chodzić po górach, jeśli idą to za właścicielem, nawet typowo górskie psy kombinują jak mogą, żeby nie iść w góry, poza tym łapki psów nie są przystosowane do chodzenia po górach, kamienie je kaleczą, śnieg się wbija w opuszki i zwierzątko nie daje rady iść, zabieranie psy w góry to egoizm i głupota właścicieli

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie