Pan Tomasz w formie, jak zawsze.
podpis użytkownika
Moderatorzy! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu. Przywrócić stary regulamin!

@Loala
Też się zastanawiałem, dlaczego on się zawsze tam śmieje.. ale pomyśl sobie, że siedzisz sobie wygodnie, słuchają Cie tysiące czy nawet dziesiątki tysięcy ludzi i słuchasz felietonu, który wypowiada kolega z pracy. Może ten fakt jakoś wpływa na jego nieustający śmiech..
Pozdrawiam, tegoroczny (tegodzisiejszy) maturzysta
Też się zastanawiałem, dlaczego on się zawsze tam śmieje.. ale pomyśl sobie, że siedzisz sobie wygodnie, słuchają Cie tysiące czy nawet dziesiątki tysięcy ludzi i słuchasz felietonu, który wypowiada kolega z pracy. Może ten fakt jakoś wpływa na jego nieustający śmiech..
Pozdrawiam, tegoroczny (tegodzisiejszy) maturzysta
Na co dzień słucham RMF Maxx, ale jak wyjeżdżam poza miasto i mam słuchać tego p🤬lenia od rzeczy na rmf albo zetce to wolę całkiem radio wyłączyć. Ten ich humor to najlepsza motywacja aby strzelić sobie w łeb. Najlepiej widać różnicę gdy przełączają się między studiami na kilkanaście minut z rmf maxxx do zwykłego na czas loterii (400 koła, hubert urbański) k🤬a jak jeden z nich dojebie żartem to reszta nie wie czy się smiać czy płakać (nawet hubert musi ratować sytuację po tych burakach), ale zazwyczaj się śmieją jak debil w tle w powyższym filmiku.