Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dziś około godziny 11 na niestrzeżonym przejeździe kolejowym w pobliżu Łęki Opatowskiej doszło do tragicznego wypadku. 29-letni obywatel Azerbejdżanu, mieszkający w powiecie kępińskim, wjechał samochodem wprost pod nadjeżdżający pociąg towarowy. Służby, które przybyły na miejsce zastały kierowce poza pojazdem, pomimo podjętej akcji reanimacyjnej mężczyzna zmarł na miejscu.

Zmieniono 1 razy Zgłoś
camperboy 2025-02-06, 20:09
Maszynista kraby nawet nie próbował hamowac czy uniknąć zderzenia…..
Zgłoś
CzaQu 2025-02-06, 20:09
A może ma ktoś filmik z tego samego przejazdu gdy 4 miesiące temu zginęło tam 2 Polaków. Byłem świadkiem zdarzenia. Wiem że było nagranie z tej właśnie kamery, ale nigdzie nie mogłem go znaleźć.
Zgłoś
MysteryMan 2025-02-06, 20:19 4
Wyj🤬e w niego, gdyby pajaca nie było w naszym kraju bo nie powinien tu być to by nie zginoł, szkoda pociągu.

[ Dodano: 2025-02-06, 20:21 ]
Pytanie po c🤬j go chcieli reanimować.
Zgłoś
kawior2007 2025-02-06, 20:30
Po bezwzględnym pierwszeństwie pieszych na przejściach pora na barykady na przejazdach, Polska musi się dostosowywać do nowego obywatela
Zgłoś
inzGamon 2025-02-06, 20:34 4
Chwalmy Pana!
Zgłoś
Kormork 2025-02-06, 20:36 1
Azerowie to gorsze gówno od gruzinów ?
Zgłoś
Przytulasek 2025-02-06, 20:38 2
Jednego brudasa mniej 😁
Zgłoś
vortexture 2025-02-06, 20:42 3
Ojej, przykra sprawa
Zgłoś
onucek 2025-02-06, 20:52
Zgłoś
Venomhitler 2025-02-06, 21:02 4
Szkoda lokomotywy i tych ludzi w środku że mają opoznienie
Zgłoś
mun66 2025-02-06, 21:05
Nic wesołego. Pociąg się spóźnił.
Zgłoś
majeńka 2025-02-06, 21:27 4
żmij napisał/a:

Taktoczna, towariszcz szpion!

Za pisownie taktoczna należy się większa nagroda niż tylko kliknięcie znaku 🍺.

Kormork napisał/a:

Azerowie to gorsze gówno od gruzinów ?

Tak. To praktycznie turcy, tylko dużo mniej cywilizowani. Obecnie zajmują się głównie wyburzaniem dwutysiącletnich ruin dlatego że ormiańskie nie azerskie, itp.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Speedballwtf 2025-02-06, 21:38 5
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Dobrze że nie Polak, c🤬j z nim.

C🤬j z tobą co najwyżej, kolego . Mieszkałem kilka miesięcy w Azerbejdżanie w Baku. Bardzo lubią Polaków, mają do nas szacunek i są sympatycznie nastawieni. To nie jest tak radykalny muzułmański kraj jak Afganistan czy Irak. Serio, jedni z najprzyjemniejszych ludzi jakich spotkałem na świecie.
Może kiedyś zmienisz nastawienie jak w końcu wyjedziesz poza Radom.

podpis użytkownika

"salvation lies within"
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-06, 21:43 2
Speedballwtf napisał/a:

C🤬j z tobą co najwyżej, kolego . Mieszkałem kilka miesięcy w Azerbejdżanie w Baku. Bardzo lubią Polaków, mają do nas szacunek i są sympatycznie nastawieni. To nie jest tak radykalny muzułmański kraj jak Afganistan czy Irak. Serio, jedni z najprzyjemniejszych ludzi jakich spotkałem na świecie.
Może kiedyś zmienisz nastawienie jak w końcu wyjedziesz poza Radom.

Jak przestaną być muzułmanami, to zapewne zmienię zdanie. A na razie wystarczy mi to co muzułmanie robia w całej Europie.
Zgłoś
wasyl88 2025-02-06, 21:52
Co tu tragicznego? C🤬j z nim
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie