Dziś około godziny 11 na niestrzeżonym przejeździe kolejowym w pobliżu Łęki Opatowskiej doszło do tragicznego wypadku. 29-letni obywatel Azerbejdżanu, mieszkający w powiecie kępińskim, wjechał samochodem wprost pod nadjeżdżający pociąg towarowy. Służby, które przybyły na miejsce zastały kierowce poza pojazdem, pomimo podjętej akcji reanimacyjnej mężczyzna zmarł na miejscu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53
I znowu maszynista musiał dmuchać, czy aby na pewno trzeźwy, .
Bo może jakby był bardziej trzeźwy to zdążyłby skręcić.
Protip dla amatorów browarów - teraz w Polsce już za 0.21 %% zabierają prawko na 6 m-cy, wcale nie ze 0.5 %% tak że zostaje bezalkoholowe...
Bo może jakby był bardziej trzeźwy to zdążyłby skręcić.
Protip dla amatorów browarów - teraz w Polsce już za 0.21 %% zabierają prawko na 6 m-cy, wcale nie ze 0.5 %% tak że zostaje bezalkoholowe...
Był chłop, ni ma chłopa. A ile planów miał:
*zrobić prawo jazdy.
*przestać ćpać.
*nauczyć się polskiego.
*zrobić prawo jazdy.
*przestać ćpać.
*nauczyć się polskiego.
żmij napisał/a:
Kolega od jak dawna w Polsce?
Dziękuję za korektę, może oficer prowadzący mnie nie skarci
pfefe napisał/a:
Ja tam nie widzę, żeby czerwone światło stop migało
Na yt niby miga, może pkp zdążyło wymienić żarówki xD
Wystarczy popatrzeć a filmiki z tamtych stron. Uważać na pociąg, inne auta, ludzi? Gaz do dechy i jazda. I efekty widać...
Maszynista kraby nawet nie próbował hamowac czy uniknąć zderzenia…..
A może ma ktoś filmik z tego samego przejazdu gdy 4 miesiące temu zginęło tam 2 Polaków. Byłem świadkiem zdarzenia. Wiem że było nagranie z tej właśnie kamery, ale nigdzie nie mogłem go znaleźć.
Po bezwzględnym pierwszeństwie pieszych na przejściach pora na barykady na przejazdach, Polska musi się dostosowywać do nowego obywatela
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie