C🤬j z tobą co najwyżej, kolego . Mieszkałem kilka miesięcy w Azerbejdżanie w Baku. Bardzo lubią Polaków, mają do nas szacunek i są sympatycznie nastawieni. To nie jest tak radykalny muzułmański kraj jak Afganistan czy Irak. Serio, jedni z najprzyjemniejszych ludzi jakich spotkałem na świecie.
Może kiedyś zmienisz nastawienie jak w końcu wyjedziesz poza Radom.
Tutejsze szczury nie mają szacunku do nikogo. Najlepsi, nieskazitelni Polacy, naród wybrany, którzy nigdy nie wyjechali poza obręb swojego poletka.
Na yt niby miga, może pkp zdążyło wymienić żarówki xD
@0:33 Ty! Akumulator jest na handel.
I znowu maszynista musiał dmuchać, czy aby na pewno trzeźwy, .
Bo może jakby był bardziej trzeźwy to zdążyłby skręcić.
Protip dla amatorów browarów - teraz w Polsce już za 0.21 %% zabierają prawko na 6 m-cy, wcale nie ze 0.5 %% tak że zostaje bezalkoholowe...
⁰%
C🤬j z tobą co najwyżej, kolego . Mieszkałem kilka miesięcy w Azerbejdżanie w Baku. Bardzo lubią Polaków, mają do nas szacunek i są sympatycznie nastawieni. To nie jest tak radykalny muzułmański kraj jak Afganistan czy Irak. Serio, jedni z najprzyjemniejszych ludzi jakich spotkałem na świecie.
Może kiedyś zmienisz nastawienie jak w końcu wyjedziesz poza Radom.
I z Tobą też.
Pracowało u nas paru. Wymalowali szafy sterownicze maszyn w te swoje c🤬jowe znaczki. Twierdzili, że nie mogą zmyć, bo to ich święte symbole. Zmyli dopiero, jak wszystkie przemalowałem na k🤬sy.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
I znowu maszynista musiał dmuchać, czy aby na pewno trzeźwy, .
Bo może jakby był bardziej trzeźwy to zdążyłby skręcić.
Protip dla amatorów browarów - teraz w Polsce już za 0.21 %% zabierają prawko na 6 m-cy, wcale nie ze 0.5 %% tak że zostaje bezalkoholowe...
Mi zabrali za 2.8 promila
[ Dodano: 2025-02-08, 09:23 ]
a miałem tylko 5 kilometrów do domu
Mi zabrali za 2.8 promila
a miałem tylko 5 kilometrów do domu
Czyli statystycznie wyszło ci 0,56‰ na kilometr. Za blisko miałeś.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!