pfefe napisał/a:
Co mają zimowe opony do rzeczy? Przecież tam nie ma śniegu, nawet widać kałuże na drodze. Koleś zwyczajnie stracił przyczepność bo ZAP🤬LAŁ i zrobił gw🤬towny manewr i debil nie potrafił wyprowadzić, nawet widać że choć leci lewym bokiem to koła ma cały czas prosto zamiast skręcać w prawo żeby próbować wyjść z poślizgu. Typowy mistrz prostej
Debil? Miales przyjemnosć wyprowadzać samochod z poważnego uślizgu przy prędkości rzędu 7-8 dych jak tutaj na takiej zadupiastej drodze i nie mówimy o tym, że ślizgnęło dupką, tylko auto lecące bokiem? Nie wiem jakie masz umiejętności, ale myślę, że 90% tutejszych ekspertów okazałoby się debilami kończącymi manewr na czymś twardym...
joti napisał/a:
Sądzę, że jak się jeździ takim Getzem normalnie, to się dojeżdza gdzie chce, a nie do piachu.
No nie do końca. Na drodze może zdarzyć się wszystko. Ktoś może ci wymusić. Ktoś w ciebie przyp🤬oli. Coś ci wyskoczy na drogę i niefortunnie odbijesz w złą stronę. Może być awaria techniczna. I może być milion innych zdarzeń. I teraz do sedna. Jak jedziesz takim orzeszkiem to szanse na przetrwanie przykrego zdarzenia losowego drastycznie maleją. Ale wiem też że to po prostu portfele naszych rodaków regulują rydwany jakimi się poruszają.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
BigLebovsky napisał/a:
Jak się jeździ taką skorupką to w piach.
Jak się jedzie większym również. Gość szarżował.
O, moje miasto, młodzież lubi sobie tam zap🤬lać i umierać na prostej drodze.
Jak widzisz rejestrację SWD oznacza to, że samochód wiezie debila i należy zachować szczególną ostrożność

Jak dla mnie wygląda to tak, że pomarańczowy półciężarowy wystraszył czerwonego tym ,że wyjechał na skrzyżowanie podczas gdy koleś tym hyundaiem akurat był na granicy osiągnięcia pierwszej prędkości kosmicznej i jak zobaczył pomarańczowego to odruchowo stanął na hamulcu. Dalej już widać jak wpakował się w szambo-wóz
plodzimierz napisał/a:
W c🤬j wysokie hydranty mają w Wodzisławiu
Kapliczki jełopie nie widziałeś?
Bieda ma ogromny wpływ na życie, degraduje twój mózg, rozwój, wygląd, wygodę życia i nawet naraża na niebezpieczeństwo. Tutaj przykład - gdyby nie był zmuszony do poruszania się takim chrupkiem, to pewnie nie byłoby tematu.
K4ntaros napisał/a:
Wydaje mi się że na przodzie felgi to stalówki bo ciemno tak a tył to alu. Więc pewnie przód opona zimowa a tył letnia. Więc dupa - jak to dupa - poszła bokiem i wp🤬liła w dafa.
Opony to najmniejszy problem kierowca zj🤬y i tyle

kolejny zjeb co jechał szybko ale bezpiecznie i bardzo dobrze jednego mniej c🤬j mu w dupę