👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pasażer kałdi zwany 6-tym zerem, chyba miał miesiączkę. Stąd te nerwy.
Powtórzę się, c🤬j wie o co chodzi bo nie ma nagrania o co poszło.
Dostojny napisał/a:
(panie małżonku) Na komisariat proszę
Zabrać sie porządnie za siebie. Schudnąć,.poćwiczyć, skończyć być ciotą. Wtedy by obronił siebie i kobietę. Co jest obowiązkiem każdego faceta
A nie k🤬a biegać na policję
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Dostojny napisał/a:
Pasażer kałdi zwany 6-tym zerem, chyba miał miesiączkę. Stąd te nerwy.
meżulkiem się nie przejęła bardzo - wiedziała że nic mu nie będzie, zarządziła z zimną krwią i tyle

Duczki1234 napisał/a:
Internetu nie śpią
I jazda z tym bucem ! i

gregggoo napisał/a:
Ale muzyka spasowana z akcją !!
Perfect wiecznie żywy

"Komu auto, komu chatę?
Komu awansować tatę?
Komu nie podawać ręki?
Komu słowa do piosenki? Ooo
Ale wkoło jest wesoło, ooo
Człowiek w pracy, małpa w zoo, ooo
Puste pole za stodołą
Chłop zaprawia, ale jazz, ooo"
hahaha oczywiście albo debil w bmw albo kałdi... sami upośledzeni w tych samochodach xDD
[ Dodano: 2025-03-03, 15:22 ]
mielibyśmy wtedy fajny samosąd na sadolu
[ Dodano: 2025-03-03, 15:22 ]
Driver19cm napisał/a:
Zabrać sie porządnie za siebie. Schudnąć,.poćwiczyć, skończyć być ciotą. Wtedy by obronił siebie i kobietę. Co jest obowiązkiem każdego faceta
A nie k🤬a biegać na policję
mielibyśmy wtedy fajny samosąd na sadolu

Daj człowiekowi władze, a zobaczysz jego prawdziwe oblicze...
DupaJasiu123 napisał/a:
Powtórzę się, c🤬j wie o co chodzi bo nie ma nagrania o co poszło.
A to wg Ciebie co usprawiedliwia taką reakcję ,??? Co mu mógł kierowca Opla zrobić ,? Napluć na żonę przez szybę, obrazic psa sąsiada ? Zapewne co najwyżej zatrąbił lub pokazał międzynarodowy znak pokoju
Jak się nie na nerwów na wodzy to widać jeździ się na miejscu pasażera, choć obstawiam że pewnie pijany był.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie