Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
koras24 2020-03-11, 17:48 2
Chodził bej razy kilka...
Zgłoś
C................n 2020-03-11, 18:11 4
Podobieństwo jest uderzające!

Zgłoś
ProVVe 2020-03-11, 18:12 47
Rozj🤬bym mu te j🤬e google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... J🤬e ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak p🤬dy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował j🤬y pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się p🤬da poczuła mocna...............

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
C................n 2020-03-11, 18:14 9
ProVVe napisał/a:

Rozj🤬bym mu te j🤬e google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... J🤬e ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak p🤬dy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował j🤬y pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się p🤬da poczuła mocna...............

Ale żeś mu powiedział! Na pewno by się zesrał w majtki, gdyby się przestraszył!
Zgłoś
~Dostojny 2020-03-11, 18:28 2
ProVVe napisał/a:

Rozj***łbym mu te j***ne google i czapeczkę na ryju za pizgniecie w furę... j***ne ciotowate hiphopowe-hipstery w wiszących szmatach... Takie same gówno jak p*zdy w rurkach... Jestem ciekaw do jakiego kolesia pajacował j***ny pedryl... Pewnie jakiś przeciętniak albo kruszyna i się p*zda poczuła mocna...............

"Ludwiku Dorn i Sabo! Nie idźcie tą drogą!"

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
pieckamm 2020-03-11, 19:21 1
nuu czas sie przyzwyczajac...
Zgłoś
zdun 2020-03-11, 19:26
Caramon napisał/a:

Podobieństwo jest uderzające!

Kubica?
Zgłoś
PanPieczara 2020-03-11, 19:49 4
ProVVe napisał/a:

No ja np. też bym nic nie zrobił bo lubię moje życie zbyt mocno żeby je ryzykować szarpiąc sie z jakims pojebem na środku ulicy. Rozsądni ludzie stronią od przemocy.
Zgłoś
wilkoala 2020-03-11, 19:57 7
PanPieczara napisał/a:

Rozsądni ludzie stronią od przemocy.

To prawda ale życie nauczyło mnie że jeśli jesteś zbyt ugodowy dla pojebów to pojeby cię w końcu zjedzą.
Pojeb od czasu do czasu powinien zebrać przekopkę, albo najlepiej został za twoją sprawą ukarany prawnie lub finansowo, żeby mu w przyszłości bardziej nie odj🤬o i skrzywdził kogoś.
Zgłoś
Rozjebie 2020-03-11, 20:25 3
PanPieczara napisał/a:

szarpiąc sie z jakims pojebem na środku ulicy.

No to potrenuj trochę, żebyś nie musiał się szarpać, tylko mógł wyj🤬 dwa porządne uspokajacze. Do tego trzeba mieć trochę siły.
PS. - Rozsadek jest nudny
Zgłoś
zonk 2020-03-11, 20:42 1
wilkoala napisał/a:

To prawda ale życie nauczyło mnie że jeśli jesteś zbyt ugodowy dla pojebów to pojeby cię w końcu zjedzą.
Pojeb od czasu do czasu powinien zebrać przekopkę, albo najlepiej został za twoją sprawą ukarany prawnie lub finansowo, żeby mu w przyszłości bardziej nie odj🤬o i skrzywdził kogoś.

W sumie masz rację. Sam przechodzę przez takie gówno w robocie. Niestety pojeb jest 2 razy większy i ma masę i trudno będzie go położyć. A zabić go nie mogę bo nie pójdę siedzieć za zwierzę.
Zgłoś
skubidu 2020-03-11, 21:20 1
Kara smierci za takie zachowanie
Zgłoś
ProVVe 2020-03-12, 1:07 1
Coordinator napisał/a:

No to potrenuj trochę, żebyś nie musiał się szarpać, tylko mógł wyj***ć dwa porządne uspokajacze. Do tego trzeba mieć trochę siły.
PS. - Rozsadek jest nudny

Na upartego nie musi trenować... Kop albo kolano na wory i nie ma c🤬ja we wsi, żeby nie klęknął z "wrażenia" ... Później może sobie robic wykończeniówke na jego japie jak pan wiesiu na robocie... Byle jak

zonk napisał/a:

W sumie masz rację. Sam przechodzę przez takie gówno w robocie. Niestety pojeb jest 2 razy większy i ma masę i trudno będzie go położyć. A zabić go nie mogę bo nie pójdę siedzieć za zwierzę.

A macie w tej robocie schody (tylko porządne a nie jakies 2 stopnie)? Jeśli tak sprzedaj mu kopa w plecy... Sprawdzone w pubie. Tyle, że gwarancji na przeżycie nie daje bo zawsze może c🤬jowo upasć nawet jakbys mu po mordzie nastrzelał... Opcje trucia (niech wysra jelita), niszczenia własności też go wk🤬ią. Na bank kolejna sprawdzona metoda to gazem naładuj mu po pysku, a później obijaj jak alfons k🤬ę za kiepski utarg

Pamiętaj na takich c🤬li i cwaniaków co się rzucaja na słabszych/mniejszych nie stosuję się zasada "honorowa solówa"... Najlepiej chyba gaz i wez rurke kwasiaka czy tam batona i nap🤬laj jak leci... Groszowe sprawy

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2020-03-12, 1:49 1
Dzisiaj nie jest tak,że nie możesz znaleźć sobie innej roboty.Praca to nie dyskoteka,gdzie dasz sobie z kimś po ryju i pójdziesz do domu.W pracy siedzisz w miesiącu 168 godz.masz przyjść zrobić swoje i wyjść,a nie planować morderstwo czy pobicie.Jak pracujesz w miejscu,gdzie ludzie bardziej,niż pracą zajmującą się sobą nawzajem tworząc sztuczne problemy,to czekasz do wypłaty i sp🤬alasz w jakieś normalne miejsce,bo w pracy za długo siedzisz z innymi ludźmi,żeby sobie nerwy szarpać z idiotami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie