BongMan napisał/a:
fotki
Przecież te zdjęcia potwierdzają tylko, że w Sosnowcu jest brzydko

Jeśli najfajniejsze miejscówki w Sosnowcu to jakieś przejście podziemne z budką z hamburgerami, kino Helios i stary brzydki pomnik to nie ma szału mimo wszystko.
Ale nie hejtuję, w Bydgoszczy jest niewiele lepiej.
Ale nie hejtuję, w Bydgoszczy jest niewiele lepiej.

etam, p🤬licie wszyscy. Każde Polskie miasto ma swój urok i czasem wolę kameralne Duszniki niż uberzajebisty Krk. No ale Wrocław zawsze szanuję, bo to nadmiasto (w moim mniemaniu)

te jelcze to spoko fury były zawsze najszybciej jeździły, za to ikarusy były na śniegu niedoścignione, a teraz takie c🤬j wie co jeździ niby nowe i super a klimy jak nie było tak nie ma

Takie stare Jelcze i w Lublinie jeszcze jeżdżą. Ciekawe, że więcej w nich miejsc niż w nowoczesnych.
BongMan powiem ci że byłem kilka razy w Sosnowcu i nadal uważam że to dziura w ziemi, mało tego, uważałem tak zanim zaczęło to być modne.
BowlKuba w Bydgoszczy jest googol razy lepiej niż w/w. Masz wyspę młyńską, nowy wyk🤬isty most, który zajebiście świeci w nocy, masz fajny park koło Gdańskiej, muzeum WP i jeszcze parę by się znalazło. Fajnym miejscem na bank jest pijalnia piwa nad Brdą, z pewnością przypadła by tubylcom do gustu.
BowlKuba w Bydgoszczy jest googol razy lepiej niż w/w. Masz wyspę młyńską, nowy wyk🤬isty most, który zajebiście świeci w nocy, masz fajny park koło Gdańskiej, muzeum WP i jeszcze parę by się znalazło. Fajnym miejscem na bank jest pijalnia piwa nad Brdą, z pewnością przypadła by tubylcom do gustu.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
A ja wam powiem, że każde miasto to c🤬jnia, lepiej żyć na ubaczu z dala od tego sp🤬oleństwa
Większość miast ma charakterystyczne punkty stworzone dla uciechy oka, które dałoby się sfotografować, żeby na upartego zrobić z tego widokówkę. W każdym lub prawie każdym mieście są zarówno klimatyczne kamieniczki jak i szare blokowiska. Ja dostałam X lat temu pocztówkę z Tych z takim właśnie blokowiskiem, więc pozostaje kwestia tego, kto co uważa za atut
Rzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają

podpis użytkownika
Nieproporcjonalnie wieleRzeczy nas dotyczy, które mało nas obchodzą
Chyba więcej szczęścia mają
Nie ci co się rodzą, a ci co umierają
kkndkkndkknd napisał/a:
@BongMan
Jak rozumiem zdjęcia z Sosnowca wkleiłeś?
Styl iście północno koreański - niby pięknie, rozświetlone miasto a ludzi brak. Typowa propaganda. Nas nie oszukasz![]()
Bo pewnie robione o 3 w nocy, żeby aparatu nie zaj🤬i