Nawet nie chciało Ci się dobrze wkleić obrazka bo widać kawałek napisu Zamość, za taką sp🤬oliznę nie ma piwa
zabłysnąłeś porównując miasta wojewódzkie do jakiegoś miasteczka pod ciemną gwiazdą

A lamusy dupa cicho. Zwłaszcza kwejkowcy - do lekcji won! Bo powiem mamie i internet odłączy.
Zresztą gdyby nie Kasia i Madzia to 90% tych sp🤬olin nie miałoby pojęcia o istnieniu tego miasta. Ale jedna medialna szopka i każdy ćwierćmózg w kraju hejtuje miasto, w którym nigdy nie był

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@BongMan
Jak rozumiem zdjęcia z Sosnowca wkleiłeś?
Styl iście północno koreański - niby pięknie, rozświetlone miasto a ludzi brak. Typowa propaganda. Nas nie oszukasz
Jak rozumiem zdjęcia z Sosnowca wkleiłeś?
Styl iście północno koreański - niby pięknie, rozświetlone miasto a ludzi brak. Typowa propaganda. Nas nie oszukasz

kondziu7 napisał/a:
zabłysnąłeś porównując miasta wojewódzkie do jakiegoś miasteczka pod ciemną gwiazdą
Sosnowiec ma coś około 210 tyś mieszkańców więc to nie takie sobie miasteczko.Toruń ma mniej...
Druga sprawa Bongman ma racje.Gdyby nie poj🤬a Katarzyna W to nikt by nie p🤬lił na sosnowiec nie wiadomo czego.Warszawiacy mają złodziejski rząd u siebie.Kraków poj🤬ych nożowników,Łódź wspaniałe pogotowie itd...W każdym mieście jest jakas c🤬jnia.Nie , nie jestem z Sosnowca
@BongMan
Taa, ale taka sp🤬olina jak dyrektorek MZK (oczywiście ze sosnowca), który rozj🤬 zakład w sosnowcu i przyszedł to samo zrobić w Bielsku. Byłem tam kilka razy i dowiedziałem się że nawet "dzień dobry" pracownikom nie odpowiada, ucieka wzrokiem c🤬j wie gdzie jak się przechodzi obok niego.
Tylko raz nie sp🤬olił w żadną alejkę jak szedłem z dwoma członkami związku zawodowego (naprawiać komputer), a nawet odpowiedział na "dzień dobry" bo tam nie pracuję i mnie nie znał.
Taa, ale taka sp🤬olina jak dyrektorek MZK (oczywiście ze sosnowca), który rozj🤬 zakład w sosnowcu i przyszedł to samo zrobić w Bielsku. Byłem tam kilka razy i dowiedziałem się że nawet "dzień dobry" pracownikom nie odpowiada, ucieka wzrokiem c🤬j wie gdzie jak się przechodzi obok niego.
Tylko raz nie sp🤬olił w żadną alejkę jak szedłem z dwoma członkami związku zawodowego (naprawiać komputer), a nawet odpowiedział na "dzień dobry" bo tam nie pracuję i mnie nie znał.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
spiepszaj_dzbanie, no cóż rzec. To że jest c🤬jem raczej wynika z tego jak został wychowany i czego go nauczyło życie, a nie z tego z jakiego jest miasta.
Fazi
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Pih
Bongman jest z Sosnowca
ludzie zlitujcie sie nad tym biednym miasteczkiem

podpis użytkownika
ble ble