Interwencja policyjne w stosunku do mężczyzny który maczeta niszczył pojazdy. W szpitalu mu się zmarło.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
@Kierowca_Autobusu_Do_Piekła: Mi to na Nokie 3310 wygląda, do tego podłączoną pod ładowarkę, bateria już nie trzyma.
JoSeed napisał/a:
Niestety był to Polak.
To juz tak szybko obywatesltwo mozna dostac ?
Były komendy zgodnie z procedura więc policjanci zamiast 25 lat dostaną po 15.
maxpudl napisał/a:
Jednego kretyna mniej
Dostanie 12 lat, ale już po 6 wyjdzie…
Mój Boże jaka ta Polska byłaby piękniejsza jak by Policja wystrzela wszystkich Sebixów .
Kierowca_Autobusu_Do_Piekła napisał/a:
Nie ma to jak dobra akcja nagrana Sonny Ericssonem z 2003 roku
Dobrze jest. Przynajmniej Parkinsona nie miał. Z tej odległości jest i tak dobrze, bo widać i słychać. A nie darcie ryja i parkinson
Wreszcie jestem dumny z naszej policji - Szacun Panowie !
Bezpiecznej służby 👍
Bezpiecznej służby 👍
Czajnik napisał/a:
Policjant który strzelał pewnie będzie miał przechlapane ale jak dla mnie bardzo dobrze zrobił
Ja bym go awansował oraz dał medal za zasługi w zmniejszaniu obciążeń finansowych podatników.
Wulsh napisał/a:
Delikwent ze Skoczowa
Kuźwa nie poznaję dziada, a ode mnie z miasteczka .
Jacson napisał/a:
Błąd logiczny. Nie ma żyjących samobójców.
Fakt, jest to paradoks. Zdanie brzmi logicznie sprzecznie, ale po rozdzieleniu znaczeń okazuje się prawdziwe: każdy „nowy” samobójca (w sensie zgonu) automatycznie zmniejsza liczbę ludzi, którzy mogliby jeszcze targnąć się na życie – bo po śmierci nie ma już „kandydata” do kolejnego aktu samobójczego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie