Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:30
xxxbastrado122 2025-08-01, 7:38 1
Wreszcie jestem dumny z naszej policji - Szacun Panowie !
Bezpiecznej służby 👍
Zgłoś
SHOGUN_SCINA_BLYSKAWICZNIE 2025-08-01, 7:40
Czajnik napisał/a:

Policjant który strzelał pewnie będzie miał przechlapane ale jak dla mnie bardzo dobrze zrobił

Ja bym go awansował oraz dał medal za zasługi w zmniejszaniu obciążeń finansowych podatników.
Zgłoś
maxpudl 2025-08-01, 8:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kafaros 2025-08-01, 8:46
Wulsh napisał/a:

Delikwent ze Skoczowa

Kuźwa nie poznaję dziada, a ode mnie z miasteczka .
Zgłoś
Murgrabia 2025-08-01, 12:04
Jacson napisał/a:

Błąd logiczny. Nie ma żyjących samobójców.

Fakt, jest to paradoks. Zdanie brzmi logicznie sprzecznie, ale po rozdzieleniu znaczeń okazuje się prawdziwe: każdy „nowy” samobójca (w sensie zgonu) automatycznie zmniejsza liczbę ludzi, którzy mogliby jeszcze targnąć się na życie – bo po śmierci nie ma już „kandydata” do kolejnego aktu samobójczego.
Zgłoś
Dżizas_kurde 2025-08-01, 19:34
PEPSI - case closed.
Zgłoś
crimer 2025-08-01, 20:43 2
Prokuratura nie widzi żadnych podstaw do odsunięcia od służby Policjantów interweniujących na ulicy Mikołajczyka w Sosnowcu. 👏
Zgłoś
Marian_Koniuszko 2025-08-01, 21:43 6
Zgłoś
hasfar 2025-08-02, 0:23
maxpudl napisał/a:

Panie kolego, pisząc że mógł po nogach walić zdradzasz całkowitą nieznajomość tematu.
Nogi w ruchu są trudnym celem, ale nawet nie to jest problemem - znajdują sie w nich ogrmne tętnice i prawie równie duże żyły wrotne - więc próba dziabnęcia w ten sposób typa jest idiotyzmem - albo nie trafisz i dostajesz od niego, albo trafisz i prawie na bank I TAK się wykrwawi w kilkanaście sekund. A w centrum masy jest dużo wiecej miejsc przez które kula przechodzi i nie zabija, no i efekt stopujący dodajesz (choć przy 9mm jest niewielki).
Natomiast wszystko reszta - absolutnie popieram i się w pełni zgadzam z Panem

Bynajmniej!
Wcale nie zdradzam nieznajomości tematu!
Ja się z tą nieznajomością wcale nie kryję

Doświadczenie z bronią mam niemal zerowe, ale czytałem, czy widziałem jakiś filmik, gdzie przekaz był taki, że celowanie z broni krótkolufowej ot tak z biegu, do celu w ruchu, bez przymiarki - to loteria i dlatego napisałem, cytuję: "w korpus jednak łatwiej trafić".

(byłem raz na strzelnicy, integracja firmowa, jeszcze na względnie trzeźwo, jakoś mnie to nie kręci, a już całkiem rozwaliło mnie jak dziewczyna obok mnie obróciła się do mnie razem z karabinem, czyli stanęła z bronią skierowaną na mnie, co prawda opuszczoną, ale i tak nieomal się zesrałem w zbroję)
Zgłoś
murhaf 2025-08-02, 3:51
@Asterot: To dopiero by byly pisowskie placze jak by zbakiewicza odstrzelili
Zgłoś
Tymonek 2025-08-02, 23:59
Do nas mogą strzelać a w tym czasie żołnierze są zamykani za strzały ostrzegawcze w stronę agresywnych uchodźców.
Zgłoś
Wielki006 2025-08-03, 23:49
Qurwa!!! Miód na moje oczy , nareszcie !!!
Zgłoś
Nastuk91 2025-08-06, 4:03
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem