Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KoniecZartow 2025-06-05, 22:26 3
Reklamuje c🤬tym kolejny kraj, który mają najechać.
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2025-06-05, 22:32 1
Dostojny napisał/a:

Też bym wolał oglądać przekaz, że w Polsce hucznie obchodzi się urodziny hitlera, a nie jakieś gówno o chłopie idącym ulicą, czy ludziach czytających książki w metrze w którym nie ma małp, nie jest nasrane ani naszczane i nie biegają szczury.

idź być głupim gdzieś indziej zlewaczały przydupasie sorosa
Zgłoś
~Dostojny 2025-06-05, 22:40 1
Na_pohybel_ruskim napisał/a:

idź być głupim gdzieś indziej zlewaczały przydupasie sorosa

To nie ja.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
programista4k 2025-06-05, 22:54 1
Lepiej niech nie nagrywają takich filmików, bo nam się tu zjadą lewaki z zachodu, zrobią chlew, wyr🤬ają tępę Polki i będziemy mieli to co u nich
Zgłoś
Na_pohybel_ruskim 2025-06-05, 23:00 1
Dostojny napisał/a:

To nie ja.

Miało być do kogoś innego, sorki

[ Dodano 2025-06-05, 23:01 ]
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.

idź być głupim gdzieś indziej zlewaczały przydupasie sorosa, w dupie u swojego starego byłeś i gówno widziałeś
Zgłoś
~Dostojny 2025-06-05, 23:05 4
Na_pohybel_ruskim napisał/a:

Miało być do kogoś innego, sorki

Tak się domyślałem, że odbiorcą miał być nasz przyjaciel, który 20 lat temu wyj🤬 do UK, ze swojego Czereśniakowa, bo tam nie uznawali jego odmienności, a jedyne co teraz widzi to ten nieszczęsny zmywak u abdula

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
miodziot 2025-06-05, 23:30
Szkoda, że Polacy tak mało doceniają swój kraj.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-06-06, 0:08 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.

Trochę swiata widziałem,najdłużej pracowałem w jednostce wojskowej w Szkocji ale i w norweskich i we włoskich również.
Jestem medykiem wojskowym,instruktorem medycyny pola walki 16 lat w armi SZRP.
Ale taka Szkocja wam powiem to nie ma bezpiecznego miasta,małe zadupia i owszem ale Edynburg czy Glasgow
To są patologiczne miejsca,postawisz rower pod sklepem to zaraz nie ma,zostawisz w aucie coś na widoku i nie masz szyby.
Ja mieszkałem na jednostce wojskowej Dreghorn Barack to miałem bezpiecznie czego nie mogli powiedzieć ludzie których puznalemtam już w Szkocji.
Zgłoś
PiesKracy 2025-06-06, 0:36
pierolenie. Ostatnio zostałem zaatakowany czerwonym winem przez lokalsów z mojej wiochy i musiałem walić z nimi alko do rana xd
Zgłoś
Puczysta 2025-06-06, 0:40 3
Niech wyp🤬ala z tym zachwytem normalnością i wynosi się do swojego chaosu. Nam nie potrzeba reklamy, żeby u nas zrobić islamski i sk🤬iały kołchoz, jak na zachodzie.
Zgłoś
Robciu_PL 2025-06-06, 3:14 1
Gościu ma rację. Dorastając w Polsce, mało kto doświadcza czegoś naprawdę złego czy strasznego. Nie musisz się martwić, że ktoś cię okradnie, pobije, zastrzeli czy zadźga. Naprawdę jesteśmy bezpieczni, i nawet jeśli się nie dogadujemy albo się nie lubimy, to większość z nas wychowana jest na tych samych zasadach. Gdy coś się dzieje, znacznie więcej osób reaguje niż w wielu innych krajach.
Może narzekamy na różne rzeczy, ale w sytuacjach kryzysowych potrafimy się zjednoczyć, i to jest ogromna siła, której często nie doceniamy.
Mówcie, co chcecie, ale ja jestem dumny z Polski z tego w jakim jest stanie i jak jest oceniana przez innych.
Pomyślmy, jak my sami ją oceniamy?, bo zazwyczaj niezbyt wysoko... A mimo to w wielu aspektach dalej wypadamy lepiej niż inne kraje.
Zgłoś
lexxus1 2025-06-06, 3:15 1
Wydaje mi się że koleś który pisze że Polska to p🤬lony zaścianek i w Europie jest tak samo bezpiecznie chce tylko się dowartościować że jego wybór był na pewno słuszny. Jest kanał na YT o obcokrajowcach mieszkających w Polsce. Ludzie z obu Ameryk, z zachodniej Europy, Hindusi, wszyscy co do jednego mówią to samo, że w Polsce czują się bezpieczniej niż w swoim kraju. Faceci po przyjeździe dziwili się że widzą samotne kobiety na mieście późnym wieczorem a kobiety dziwiły się że mogą same chodzić i nikt ich nie zaczepia. Więc coś musi w tym być że chyba jednak Polska się wyróżnia w tym temacie.
Zgłoś
bania88 2025-06-06, 7:05 1
wojtas09999 napisał/a:

Trochę to jest abstrakcja że ktoś musi nagrywać normalność

Obiektywnie tak, ale weź pod uwagę, że dla niego normalne jest, że w tym momencie okrążyłoby go kilku czarnych i zabraliby jego fanty, a może i jeszcze mordę obili.
Więc spokój i brak strachu nie jest dla niego normalny
Zgłoś
NapalonaFrytka 2025-06-06, 8:21
Tłumacząc, ten telefon pewnie skrojony komuś już, nikt nie chce dać się okraść cz🤬chowi to są pustki dookoła. Moze się powozić z kradzionym plecakiem, zegarkiem, portfelem, to jest życie
Zgłoś
BangFang 2025-06-06, 10:27
Wyp🤬alać z Cz🤬chamu Niggers i Niggeramis z kraju, j🤬e małpy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie