Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BigLebovsky 2025-06-05, 19:03 1
Nie wiem o co ta gównoburza. Przecież wiadomo że w starej unii jest super. Dobrobyt i dojrzała demokracja. A u nas p🤬lony zaścianek. Habibi kom tu poland.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
Kutaspunk 2025-06-05, 19:03
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.

tak to jest, jak jest się śmieciem, który nie był w żadnym mieście europejskim xD
Zgłoś
Blaszanajajeczniczka 2025-06-05, 19:13
wojtas09999 napisał/a:

Trochę to jest abstrakcja że ktoś musi nagrywać normalność

To samo pomyślałem
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2025-06-05, 19:13 1
Spokojnie, PIS nawpuszczał bydła ze wschodu, PO nawpuszcza bydła z południa i z Ameryki Południowej no i z Azji południowo wschodniej i będziemy mieli Meksyk....
Zgłoś
nowynick 2025-06-05, 19:14 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.

Mieszkam zapewnie w mieście gdzie jest najwięcej dzielnic. Oświeć mnie proszę gdzie jest tak niebezpiecznie?
Zgłoś
majeńka 2025-06-05, 20:07 4
Zarówno ci z was którzy mówią że w Polsce dobrze jak i ci którzy mówią że w Polsce h🤬jowo mają rację.

Zwróćcie uwagę co jest pokazane na filmie: miasto/dzielnica w Polsce A, tam gdzie głosują na "pedała czaska". Przejdź się do Polski B: wiochy gdzie psy dupami szczekają albo zaułka sebixów, i wyglądając jak nietutejszy za pierwszym rogiem dostaniesz po ryju.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Gaiseric 2025-06-05, 20:24 8
majeńka napisał/a:

Zwróćcie uwagę co jest pokazane na filmie: miasto/dzielnica w Polsce A, tam gdzie głosują na "pedała czaska". Przejdź się do Polski B: wiochy gdzie psy dupami szczekają albo zaułka sebixów, i wyglądając jak nietutejszy za pierwszym rogiem dostaniesz po ryju.

A skąd ta wiedza, w TVN ci powiedzieli, że tak to wygląda?

Bo widzisz, ja żyję w "Polsce B", w małej "wiosce gdzie psy dupami szczekają". Mamy kanalizację, światłowód, chodniki przy każdej drodze, sklep spożywczy i rolniczy, mechanika samochodowego i wiesz jeszcze co? Ostatnie przestępstwo mieliśmy, jak się grupa Gruzinów ~5 lat temu próbowała ludziom do garażów włamywać.

Bądź więc tak miła i przestań p🤬lić głupoty

podpis użytkownika

Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
KewinDeBrujne 2025-06-05, 20:55 6
Ładnie widzę na łeb wjechało te Pisowskie straszenie, że niektórzy wyobrażają sobie, że normalnie ludzie z maczetami w innych krajach europejskich biegają, kradną, gw🤬cą i zabijają. Jak widać na tępe i niewykształcone głowy, to jak najbardziej działa. Europę prawie całą zwiedziłem i nie licząc szemranych dzielnic, to wszędzie tak się można przejść. Szok, prawda, co? Wystarczy czasem wyjść z tej swojej bańki i przestać słuchać p🤬lenia i najlepiej zaprzestać oglądać Republikę. W Holandii czy Niemczech też jakoś potrafiłem wracać naj🤬y nad ranem i w dodatku sam i nic nigdy się nie wydarzyło. Normalnie, niemożliwe. Usuńcie ten sp🤬olony filmik bo nie wiem, co on robi na ten stronie.
Zgłoś
Lukash2107 2025-06-05, 21:03
No pokazane ze u nas nie ma c🤬tych i jest spokojnie...Haha a pod żabka naj🤬e ukry
Zgłoś
korni131 2025-06-05, 21:04 5
kubaska5 napisał/a:

Ja mieszkam we Włoszech 28 km od San Marino od 25 lat i takiego bezludzia i znieczulicy nie widziałem w żadnym kraju w jakim byłem PS:w Polsce faceci nap🤬lają małżonki , nadużywają alkoholu , póżniej aby pracować na kacu piją i nadużywają anfetamina .Co doprowadza do różnych chorób najczestniejsze są marskość wątroby i rak trzustki. Miłego życia w Polsce gdzie aby zrobić rezonans magnetyczny musiałem dać łapówkę lekarzowi w szpitalu w Radomsku aby moja biedna mama mogła być zbadana po przez zastosowaniu tego rezonansu magnetycznego, we Włoszech w latach 60’ też było bardzo rozpowszechnione dawać łapówki lekarzom ale Guardia di Finanza pozamykała ich wszystkich w więzieniach i pozabierała papiery każdemu kto nawet tylko raz wziął łapówkę i nie p🤬lili się po kontach zamykali nawet dyrektorów placówek więc od lat 60’ w Włoskiej służbie zdrowia NIK za nic nie płaci w urzędach to samo NIK nikomu nie płaci. Nie mogę uwierzyć że w 2025 roku w Polsce aby coś załatwić w urzędzie w szpitalu u dentysty u lekarza zawsze trzeba dać łapówkę.k🤬a buntujcie się nagrywajcie nadużywanie stanowiska i zobaczycie jak wszyscy nagle zaczną publikować audio albo filmiki gdzie wchodzi w grę łapówka to sam rząd będzie musiał powołać komisję na urzędy szpitale lekarzy dentystów

Zj🤬y jesteś jak c🤬j , o czym ty p🤬lisz . Zostań we Włoszech ty odpadzie społeczny
Zgłoś
Kosmitazkosmosu 2025-06-05, 21:17 2
Ja tam bym się bał na jego miejscu, ostatnio jak w naszym zacofanym mieście podobno był brudas to poszedłem z młotkiem go szukać
Zgłoś
420710247365 2025-06-05, 21:20 1
saves napisał/a:

W Grenoble oparłem się hakiem o tablicę rejestracyjną w samochodzie cz🤬cha. Wgniotka wielkości paznokcia. Wyskoczył do mnie z mordą, jakbym mu całkę zrobił. Policje chciał wzywać. Parę dni później, w tym samym Grenoble, widziałem jak pan swoim samochodem przesuwał inny by zaparkować. Kierowca przesuwanego samochodu chwilę później wyszedł ze sklepu, poczekał aż pan zakończy manewr przepychania, po czym bez słowa wsiadł i odjechał. Pewnie dlatego że był biały...Także p🤬l, p🤬l. Może ktoś uwierzy?

A ja w Bimingham na getcie Perry Barr stuknąłem lekko samochód czarnego gościa przy parkowaniu i jedno co się stało to że zagadał do mnie żebym uważał bo go stuknąłem i że mu mogłem uszkodzić samochód. Powiedziałem że bez żartów kolego, mój pojazd raczej już by był do kasacji jakbym ci dwudziestoletnie volvo naruszył ale spisz numery zrób zdjęcia jak chcesz, pośmialiśmy się z tego pomysłu i pojechałem do domu.
Zgłoś
kingpaler 2025-06-05, 22:10
CzteryPalce_W_Natalce napisał/a:

messerinzidenz (kropka) de

Poprawie kolegę już jest 9 ataków i to DZISIAJ a "postępowego inaczej " zignoruj
Zgłoś
Archibald_Cunningham 2025-06-05, 22:20 1
Polska w latach 90 była niebezpieczna. Ale teraz jest to chyba najbezpieczniejszy kraj na świecie.
Zgłoś
Smokw 2025-06-05, 22:26 2
TwójCzarnyPan napisał/a:

Hahaha. Gówno byłeś i gówno widziałeś. Zapraszam na godzinną przechadzkę po Rzymie, albo Paryżu. kiedyś nawet w Szwecji próbowałem wejść do dzielnicy "no go", także to Ty misiu mało widziałeś.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie