Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
wojtas09999 2025-06-05, 14:03 139
Trochę to jest abstrakcja że ktoś musi nagrywać normalność
Zgłoś
pazuzu 2025-06-05, 14:16 8
A gdzie jakiś zwrot akcji? Co tu było ciekawego?
Zgłoś
cant_touch_this 2025-06-05, 14:29 42
admin musi dalej płakać nad przegraną Trzaskowskisa skoro takie gówno puszcza
Zgłoś
nekromantax 2025-06-05, 14:32 5
Nagranie z zadupia i to był ostatni filmik.Był już pewnie w wawie na którejś dzielni i już nie ma czym nagrywć.
Zgłoś
BambiPMT 2025-06-05, 14:42 9
nekromantax napisał/a:

Nagranie z zadupia i to był ostatni filmik.Był już pewnie w wawie na którejś dzielni i już nie ma czym nagrywć.

Też wydaje mi się że nas troszkę zbyt różowo ocenia. Ale z grubsza ma rację.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-05, 14:51 50
No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.

Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-06-05, 14:59 1
I tak i nie.
Zgłoś
CzteryPalce_W_Natalce 2025-06-05, 15:23 27
TwójCzarnyPan napisał/a:

Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są.

No masz rację w c🤬j.

Np w takiej Warszawie przy pałacu kultury pewnie podobnie jak Paryżu na polach elizejskich: kobieta nie może się wysikać pod krzakiem bo zostaje zgw🤬cona. Np policjantka XD

Ale spoko - burmistrz zamknie park i problem rozwiązany. Przynajmniej w parku. Gw🤬ciciele wtedy idą do 11 dzielnicy i ładują się ludziom do mieszkań przez okno, dlatego kobietom zaleca się spanie przy zamkniętych oknach XD

Cytat:

Nielegalny imigrant z Algierii, dopiero co zwolniony z więzienia, został aresztowany za napaść z nożem w ręku i gw🤬t na 47-letniej kobiecie, która spała przy otwartym oknie w 11. dzielnicy Paryża.

Zgłoś
kubaska5 2025-06-05, 15:37 7
Ja mieszkam we Włoszech 28 km od San Marino od 25 lat i takiego bezludzia i znieczulicy nie widziałem w żadnym kraju w jakim byłem PS:w Polsce faceci nap🤬lają małżonki , nadużywają alkoholu , póżniej aby pracować na kacu piją i nadużywają anfetamina .Co doprowadza do różnych chorób najczestniejsze są marskość wątroby i rak trzustki. Miłego życia w Polsce gdzie aby zrobić rezonans magnetyczny musiałem dać łapówkę lekarzowi w szpitalu w Radomsku aby moja biedna mama mogła być zbadana po przez zastosowaniu tego rezonansu magnetycznego, we Włoszech w latach 60’ też było bardzo rozpowszechnione dawać łapówki lekarzom ale Guardia di Finanza pozamykała ich wszystkich w więzieniach i pozabierała papiery każdemu kto nawet tylko raz wziął łapówkę i nie p🤬lili się po kontach zamykali nawet dyrektorów placówek więc od lat 60’ w Włoskiej służbie zdrowia NIK za nic nie płaci w urzędach to samo NIK nikomu nie płaci. Nie mogę uwierzyć że w 2025 roku w Polsce aby coś załatwić w urzędzie w szpitalu u dentysty u lekarza zawsze trzeba dać łapówkę.k🤬a buntujcie się nagrywajcie nadużywanie stanowiska i zobaczycie jak wszyscy nagle zaczną publikować audio albo filmiki gdzie wchodzi w grę łapówka to sam rząd będzie musiał powołać komisję na urzędy szpitale lekarzy dentystów
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-05, 15:41 14
CzteryPalce_W_Natalce napisał/a:

No masz rację w c🤬j.
Np w takiej Warszawie przy pałacu kultury pewnie podobnie jak Paryżu na polach elizejskich: kobieta nie może się wysikać pod krzakiem bo zostaje zgw🤬cona. Np policjantka XD
Ale spoko - burmistrz zamknie park i problem rozwiązany. Przynajmniej w parku. Gw🤬ciciele wtedy idą do 11 dzielnicy i ładują się ludziom do mieszkań przez okno, dlatego kobietom zaleca się spanie przy zamkniętych oknach XD

I dowiedziałeś się tego skąd? Byłeś tam, spacerowałeś po Polach Elizejskich, widziałeś wszędzie kolorowych gw🤬cicieli czających się na lejące w krzakach kobiety? A może nawet tobie dobierali się do dupy jak wypiąłeś?
Oczywiście, że nie. Widziałeś na własne oczy, ale w internecie. I uwierzyłeś, jak ostatni debil. Z internetowego ścieku wybrałeś co ci pasuje.
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-05, 15:59 24
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.

Faktycznie po meczu we Francji chyba 2 osoby nie żyją u nas norma też czasami ktoś ginie po meczu co nie ?
U nas też coś takiego nie ? o2.pl/informacje/francja-rzadowy-raport-ostrzega-przed-bractwem-muzulm...
Zgłoś
Dokurwiator 2025-06-05, 16:00 11
Fajnie,piknie ale wyp🤬alać do swojego gówno kraju .
Zgłoś
CzteryPalce_W_Natalce 2025-06-05, 16:01 45
TwójCzarnyPan napisał/a:

I dowiedziałeś się tego skąd?

Byłem tam, biegałem z plecakiem na brzuchu, tak k🤬a bezpiecznie. To samo w Rzymie. W hotelu ostrzegali nas, żeby wrócić przed zapadnięciem zmroku. To jest dopiero nowoczesność. A w Polsce jak w średniowieczu człowiek wychodzi o 23 i nie gw🤬cą nawet.

Ja rozumiem, że jesteśmy na Sadisticu, ale chcesz mi powiedzieć, że mam zap🤬lać do Paryża, czekać aż zaczną kogoś gw🤬cić, pooglądać i wrócić tutaj z raportem wszystko opisać? To już ci k🤬a nie wystarcza, że źródłem jest miejscowa komenda policji, że coś p🤬lisz o ścieku?

Z innej beczki dzisiaj tylko 8 ataków nożem w Niemczech.

Ten problem jest tak marginalny, że powstają specjalne strony go śledzące XD

messerinzidenz (kropka) de
Zgłoś
Silasikus 2025-06-05, 16:03 30
Jestem świadomym Europejczykiem, odwiedziłem 19 krajów i możecie tu beczeć i pitolić farmazony ale Polska póki co jest bezpiecznym krajem. To co się dzieje za granicą w UK , Francji , Włoszech itp itd to jest jedno wielkie nieporozumienie. Ale aby zrozumieć pewne sprawy trzeba to zobaczyć na własne oczy .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie