Nagranie z zadupia i to był ostatni filmik.Był już pewnie w wawie na którejś dzielni i już nie ma czym nagrywć.
Też wydaje mi się że nas troszkę zbyt różowo ocenia. Ale z grubsza ma rację.

Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.

Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są.
No masz rację w c🤬j.
Np w takiej Warszawie przy pałacu kultury pewnie podobnie jak Paryżu na polach elizejskich: kobieta nie może się wysikać pod krzakiem bo zostaje zgw🤬cona. Np policjantka XD
Ale spoko - burmistrz zamknie park i problem rozwiązany. Przynajmniej w parku. Gw🤬ciciele wtedy idą do 11 dzielnicy i ładują się ludziom do mieszkań przez okno, dlatego kobietom zaleca się spanie przy zamkniętych oknach XD
Nielegalny imigrant z Algierii, dopiero co zwolniony z więzienia, został aresztowany za napaść z nożem w ręku i gw🤬t na 47-letniej kobiecie, która spała przy otwartym oknie w 11. dzielnicy Paryża.
No masz rację w c🤬j.
Np w takiej Warszawie przy pałacu kultury pewnie podobnie jak Paryżu na polach elizejskich: kobieta nie może się wysikać pod krzakiem bo zostaje zgw🤬cona. Np policjantka XD
Ale spoko - burmistrz zamknie park i problem rozwiązany. Przynajmniej w parku. Gw🤬ciciele wtedy idą do 11 dzielnicy i ładują się ludziom do mieszkań przez okno, dlatego kobietom zaleca się spanie przy zamkniętych oknach XD
I dowiedziałeś się tego skąd? Byłeś tam, spacerowałeś po Polach Elizejskich, widziałeś wszędzie kolorowych gw🤬cicieli czających się na lejące w krzakach kobiety? A może nawet tobie dobierali się do dupy jak wypiąłeś?
Oczywiście, że nie. Widziałeś na własne oczy, ale w internecie. I uwierzyłeś, jak ostatni debil. Z internetowego ścieku wybrałeś co ci pasuje.
No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.
Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.
Faktycznie po meczu we Francji chyba 2 osoby nie żyją u nas norma też czasami ktoś ginie po meczu co nie ?
U nas też coś takiego nie ? o2.pl/informacje/francja-rzadowy-raport-ostrzega-przed-bractwem-muzulm...
I dowiedziałeś się tego skąd?
Byłem tam, biegałem z plecakiem na brzuchu, tak k🤬a bezpiecznie. To samo w Rzymie. W hotelu ostrzegali nas, żeby wrócić przed zapadnięciem zmroku. To jest dopiero nowoczesność. A w Polsce jak w średniowieczu człowiek wychodzi o 23 i nie gw🤬cą nawet.
Ja rozumiem, że jesteśmy na Sadisticu, ale chcesz mi powiedzieć, że mam zap🤬lać do Paryża, czekać aż zaczną kogoś gw🤬cić, pooglądać i wrócić tutaj z raportem wszystko opisać? To już ci k🤬a nie wystarcza, że źródłem jest miejscowa komenda policji, że coś p🤬lisz o ścieku?
Z innej beczki dzisiaj tylko 8 ataków nożem w Niemczech.
Ten problem jest tak marginalny, że powstają specjalne strony go śledzące XD
messerinzidenz (kropka) de