Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Dostojny 2025-06-05, 16:06 7
TwójCzarnyPan napisał/a:

Polska to jednak p🤬lony zaścianek, że taki prymitywny przekaz chwyta.

Też bym wolał oglądać przekaz, że w Polsce hucznie obchodzi się urodziny hitlera, a nie jakieś gówno o chłopie idącym ulicą, czy ludziach czytających książki w metrze w którym nie ma małp, nie jest nasrane ani naszczane i nie biegają szczury.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
MysteryMan 2025-06-05, 16:15 10
CzteryPalce_W_Natalce napisał/a:

Byłem tam, biegałem z plecakiem na brzuchu, tak k🤬a bezpiecznie. To samo w Rzymie. W hotelu ostrzegali nas, żeby wrócić przed zapadnięciem zmroku. To jest dopiero nowoczesność. A w Polsce jak w średniowieczu człowiek wychodzi o 23 i nie gw🤬cą nawet.
Ja rozumiem, że jesteśmy na Sadisticu, ale chcesz mi powiedzieć, że mam zap🤬lać do Paryża, czekać aż zaczną kogoś gw🤬cić, pooglądać i wrócić tutaj z raportem wszystko opisać? To już ci k🤬a nie wystarcza, że źródłem jest miejscowa komenda policji, że coś p🤬lisz o ścieku?
Z innej beczki dzisiaj tylko 8 ataków nożem w Niemczech.
Ten problem jest tak marginalny, że powstają specjalne strony go śledzące XD
messerinzidenz (kropka) de

Minęło 13 min od twojego komenta już jest 9 ataków nożem.

[ Dodano: 2025-06-05, 16:16 ]
Fajnie się tam bawią.
Zgłoś
paclawek 2025-06-05, 16:21 7
@kubaska5: Trzeba było napisać po włosku jak masz takie problemy z ortografia. 🤦‍♂️
Zgłoś
duszekklebuszek 2025-06-05, 16:37 10
JenkinsPerkins napisał/a:

kłamiesz zakompleksiona lewicowa szmato. P🤬lony synu polaczkowatej szmaciury. Byłem w paru europejskich stolicach i jest syf i doskonale o tym wiesz , ale ze jestes smieciem bez ojca bo stara sie z czarnym puscila a w szkole na ciebie pluli to jedyne co ci zostalo to plucie w internecie przegrywie

Hahhah doj🤬eś do pieca , szacun 💪
Rozkład jazdy jest dobrze nam znany a mianowicie
Jazda z k🤬ami 🖕
Zgłoś
tomnbb 2025-06-05, 16:41 5
CzteryPalce_W_Natalce napisał/a:

w Polsce jak w średniowieczu człowiek wychodzi o 23 i nie gw🤬cą nawet

I dlatego lewaczki tak chętnie do Szwecji albo Niemiec chcą jechać - tam mogą na bolca liczyć.
jak wygląda bezpieczeństwo wiem na przykładzie Malmo.....
Zgłoś
An4lTerror 2025-06-05, 17:21 1
wojtas09999 napisał/a:

Trochę to jest abstrakcja że ktoś musi nagrywać normalność

I lepiej, żeby tak zostało, że u nas to abstrakcja!
Zgłoś
zn506 2025-06-05, 17:26 2
nekromantax napisał/a:

wawie na którejś dzielni

Na początku wieku jako młodziak z prowincji chodziłem po Warszawie Praga ... Północ, okolice stadionu XX lecia. Dwa razy jakieś patusy mnie zaczepiły tylko - ale udało mi się "wygadać". Polska nawet wtedy była bezpieczniejsza nisz dzisiejszy Paryż
Zgłoś
elim 2025-06-05, 17:43 6
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.

Ten Polak też tak myślał że na zachodzie to jest bezpiecznie...

Zgłoś
saves 2025-06-05, 17:46 4
TwójCzarnyPan napisał/a:

No i? Bezpiecznie jak w każdym mieście w Europie, oprócz paru szemranych dzielnic, które i w Polsce są. Tak, właśnie w Europie, w tej zlewaczonej, spedalonej, mutlikulti Unii, wyobraźcie to sobie. Ale sadole nie wiedzo, bo w dupie byli i świat oglądajo tylko przez prawicowe internety, które im z mózgów robią gówno. Podoba wam się takie życie w Matrixie, prawda? My, wspaniały naród bohaterów, w bezpiecznej, oblężonej twierdzy. A wszędzie wokół czają się czarni, ruscy albo banderowcy żeby wejść i odebrać nam bezpieczeństwo, pracę, dobrobyt, kobiety, a nawet mleko naszym dzieciom.

W Grenoble oparłem się hakiem o tablicę rejestracyjną w samochodzie cz🤬cha. Wgniotka wielkości paznokcia. Wyskoczył do mnie z mordą, jakbym mu całkę zrobił. Policje chciał wzywać. Parę dni później, w tym samym Grenoble, widziałem jak pan swoim samochodem przesuwał inny by zaparkować. Kierowca przesuwanego samochodu chwilę później wyszedł ze sklepu, poczekał aż pan zakończy manewr przepychania, po czym bez słowa wsiadł i odjechał. Pewnie dlatego że był biały...Także p🤬l, p🤬l. Może ktoś uwierzy?
Zgłoś
KamilDC86 2025-06-05, 17:58 4
Dopóki nie wyłapie wp🤬lu od pierwszych naj🤬ych sebixów spotkanych w jakiejś bramie,albo niech pojedzie na jakaś zabitą dechami wiochę i w sobotę podejdzie pod remizę albo na boisko gdzie zawsze przesiadują nachlane wieśnioki i wtedy niech nagra jeszcze raz taki filmik.
Zgłoś
mariadziewica 2025-06-05, 17:58 11
Widzę, że w internecie modne stało się chwalenie naszego kraju. Z jednej strony fajnie, bo zasługujemy na to. To jest naprawdę dobry kraj do życia. Z drugiej, jak tak dalej będą nas chwalić, to zaraz będzie coraz więcej imigrantów. W tym niekoniecznie tych przyjaznych, nastawionych do pracy i "normalnego życia". Chyba wolę łatkę faszystów, nacjonalistów i rasistów
Zgłoś
Jackobooo 2025-06-05, 18:07 6
Widzę że większość osób która mieszka lub mieszkała w innym kraju EU, pisze w komentarzach że w innych krajach europejskich jest podobnie. Ja mieszkając w Bawarii napisze że jest jest jeszcze lepiej i bezpieczniej niż w Polsce. Szkoda mi wszystkich ludzi w polsce którzy jarają się filmami tego typu i żyją w złudzeniu jak to w polsce jest bezpiecznie itp. Zyjcie dalej w klamstwie bez sprawdzania faktów. Ja nigdy nie zapomnę ile razy w polsce, Naj🤬yKtoś, chciał mnie pobić albo mi groził.
Zgłoś
Latissimus 2025-06-05, 18:17 2
kubaska5 napisał/a:

Ja mieszkam we Włoszech 28 km od San Marino od 25 lat i takiego bezludzia i znieczulicy nie widziałem w żadnym kraju w jakim byłem PS:w Polsce faceci nap🤬lają małżonki , nadużywają alkoholu , póżniej aby pracować na kacu piją i nadużywają anfetamina .Co doprowadza do różnych chorób najczestniejsze są marskość wątroby i rak trzustki. Miłego życia w Polsce gdzie aby zrobić rezonans magnetyczny musiałem dać łapówkę lekarzowi w szpitalu w Radomsku aby moja biedna mama mogła być zbadana po przez zastosowaniu tego rezonansu magnetycznego, we Włoszech w latach 60’ też było bardzo rozpowszechnione dawać łapówki lekarzom ale Guardia di Finanza pozamykała ich wszystkich w więzieniach i pozabierała papiery każdemu kto nawet tylko raz wziął łapówkę i nie p🤬lili się po kontach zamykali nawet dyrektorów placówek więc od lat 60’ w Włoskiej służbie zdrowia NIK za nic nie płaci w urzędach to samo NIK nikomu nie płaci. Nie mogę uwierzyć że w 2025 roku w Polsce aby coś załatwić w urzędzie w szpitalu u dentysty u lekarza zawsze trzeba dać łapówkę.k🤬a buntujcie się nagrywajcie nadużywanie stanowiska i zobaczycie jak wszyscy nagle zaczną publikować audio albo filmiki gdzie wchodzi w grę łapówka to sam rząd będzie musiał powołać komisję na urzędy szpitale lekarzy dentystów

Łapówka, zeby RM zrobić? Bzdury pleciesz
Zgłoś
Mietek7567 2025-06-05, 18:19 2
To niech jeszcze spróbuje przeżyć parę miesięcy za najniższą krajową jak miliony Polaków.
Zgłoś
KamilDC86 2025-06-05, 18:28 6
Jackobooo napisał/a:

Widzę że większość osób która mieszka lub mieszkała w innym kraju EU, pisze w komentarzach że w innych krajach europejskich jest podobnie. Ja mieszkając w Bawarii napisze że jest jest jeszcze lepiej i bezpieczniej niż w Polsce. Szkoda mi wszystkich ludzi w polsce którzy jarają się filmami tego typu i żyją w złudzeniu jak to w polsce jest bezpiecznie itp. Zyjcie dalej w klamstwie bez sprawdzania faktów. Ja nigdy nie zapomnę ile razy w polsce, Naj🤬yKtoś, chciał mnie pobić albo mi groził.

[ Dodano: 2025-06-05, 18:30 ]
Dokładnie, to samo mogę powiedzieć o Holandii. Bardzo bezpieczny kraj, ale poloczki co się boją własnego cienia, do tego ślepą wierzą co im PiS albo konfa w Republice nagada potem walą takie wysrywy jak to w Polsce jest pięknie i bezpiecznie...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie