Trochę jak byś sugerował że wcale problemu nie ma a myślę że dobrze wiesz że on jest.
I tak to prawda że w uk ci co siedzieli ze swoimi no nie zawsze na tym dobrze wychodzili znam takie przypadki cpanie i chlanie tak się potrafili nasi tam bawić.
Problem jest, ale bądźmy rozsądni, Berlin, Paryż i Londyn to nie dżungla, gdzie trzeba walczyć z bandami kolorowych na każdej ulicy. A prawica nam taki obrazek lansuje i wielu autentycznie w to wierzy.
Ogólnie, Europejskie ulice są bezpieczne. Dużo gorzej jest w Stanach, gdzie w pewnych miastach po zmroku lepiej nie chodzić. Tym bardziej, że tam każdy ma broń, również naćpani żule i drobni bandyci. Jedyne miejsca w których kiedykolwiek czułem się nieswojo, to centralne San Francisco i Detroit. W Europie nigdy.

Problem jest, ale bądźmy rozsądni, Berlin, Paryż i Londyn to nie dżungla, gdzie trzeba walczyć z bandami kolorowych na każdej ulicy. A prawica nam taki obrazek lansuje i wielu autentycznie w to wierzy.
Ogólnie, Europejskie ulice są bezpieczne. Dużo gorzej jest w Stanach, gdzie w pewnych miastach po zmroku lepiej nie chodzić. Tym bardziej, że tam każdy ma broń, również naćpani żule i drobni bandyci. Jedyne miejsca w których kiedykolwiek czułem się nieswojo, to centralne San Francisco i Detroit. W Europie nigdy.
No nie przesadzaj że u nas w europie jest lepiej niż w stanach

[ Dodano 2025-06-07, 12:04 ]
I nagrania nie kłamią myślę że pamiętasz najgorszy okres gdzie po zamachu był kolejny zamach chyba nie chcemy do tego wracać.
[ Dodano 2025-06-07, 12:15 ]
I chyba zignorowałeś to co pokazałem, z tym bractwem muzułmańskim.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie