Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
MysteryMan 2025-06-09, 14:50
TwójCzarnyPan napisał/a:

Tu się zgadzam, kryteria wjazdu do Europy powinny być restrykcyjne, również dla uchodźców. I ku temu wszystko zmierza, a kierunek wyznacza np. duńska lewica, która od lat przykręca im śrubę. Brytyjska też idzie w tym kierunku, choć na razie powoli. Czyli, mentalność w Europie się zmienia i bardzo k🤬a dobrze. Ale imigrantów Polska potrzebuje, bo nie przetrwa, demografii nie oszukasz. Powinniśmy się więc cieszyć, że mamy ich z bliższych kulturowo Ukrainy i Białorusi, a nie z jakiegoś gównostanu.
I zgadzam się, że islamski fundamentalizm to problem. Ale to w Europie już wiedzą. Nawet sami muzułmanie, ci liberalni, zaczynają to rozumieć, bo muzułmanin muzułmaninowi nie równy.
Co do zamachów, gdyby tak nagłaśniano morderstwa w Polsce, jak te zamachy, to też by wyszło, że strach na ulicę wychodzić. Bo nasze patusy regularnie katują i głodzą swoje dzieci, pedofile je r🤬ają, kobieta może być zgw🤬cona i zamordowana w bramie przez psychola w środku Warszawy i nikt nic nie zrobi, a na uczelnię lepiej zabierać bejsbola żeby obronić się przed świrem i kanibalem z siekierą. Albo można o tym nie mówić i nakręcać w zamian histerię wojnach gangów i "strefach szariatu" w Szwecji. Tak się robi propagandę.

Tak tu sie zgodzę zdecydowanie lepiej aby jak już byli u nas Białorusini czy Ukraińcy ale wolał bym aby problem demografii próbować rozwiązać jakoś inaczej ? "Co do zamachów, gdyby tak nagłaśniano morderstwa w Polsce, jak te zamachy, to też by wyszło, że strach na ulicę wychodzić"
Tu się za c🤬j nie zgodzę, u nas nikt się nie wysadzał nie wrzucał granatów na imprezy nie biegał z karabinkiem ak po ulicy więc nie tu kompletnie nie ma porównania do naszego syfu który czasem się zdarza z syfem który był jest i może znowu bardziej się odezwać na zachodzie eu. Co do że muzułmanin muzułmaninowi nie równy masz rację, ale ja mam to w dupie traktował bym ich wszystkich tak samo czyli jak ściek który nie powinien być na terytorium eu. Mam wrażenie że próbujesz porównywać czy też zrównywać nasze problemy naszych pojebów z tym co się odp🤬lało na zachodzie uważam że tu kompletnie nie wiem jak byś się wyginał ale nie ma porównania. Nie ten poziom. A skąd ty wiesz że na ciebie nie działa jakaś propaganda ?
Zgłoś
lexxus1 Dzisiaj 1:35
MysteryMan napisał/a:

To prawda. nam potrzebna jest reklama ale na odwrót do tej co ten typ prezentuje.
Mam nadzieje że po tej wizycie wyp🤬alali do siebie.

Ale kto 🤔
Zgłoś