Oby tak właśnie było.
Jakich k🤬a świadków ? Pokaż mi tu ich.
Też poświadczam że pan rafał jest sutenerem taki k🤬a ze mnie doj🤬y świadek.
Sutenerstwo jest nie legalne czemu nikt mu procesu nie wytoczył.
Świadkowie nie chcieli się ujawnić, bo się trochę boją gangusa Nawrockiego ale w sądzie będą zeznawać i są na to gotowi. Sprawa by się rozwiązała w 24h gdyby Nawrocki ich pozwał ale wie że mówią prawdę dlatego stulił p🤬de i siedzi cicho.
Każdy inny niewinny od razu by poleciał do sądu.
Poza tym przecież jeszcze jego ustawki kiboli, wyłudzenie mieszkania (jego kumpel od ustawek zrobił to samo w bloku obok i notariuszem była ta sama laska, zupełny przypadek)
I jeszcze branie pod ware jakiegoś gówna bo pół godziny nie umie wytrzymać bez jarania, no k🤬a Idelany kandydat na zwierzchnika sił zbrojnych.
Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?
Tępy c🤬ju, jak byś skończył podstawówkę to byś sobie policzył, że ten niby alfons miał wtedy 16 lat. Wy i wasze k🤬a autorytety.
Batyr miał 16 lat w 1999r , a alfonsował po 2007r, więc on raczej skończył podstawówkę, tym bardziej, że wiejskie głupki z podstawowym wykształceniem to w większości elektorat Alfonsa Nawrockiego.
Świadkowie nie chci
to czemu P Jerzy przez kilka lat tego nie zgłosił służbom ...., no k🤬a jakby mnie ktoś wyrolował to zadzwoniłbym do kogokolwiek..... Tusk też sie nap🤬lał, a co do brania saszetek, patrząc na twoje poglądy to głosowałeś na alkoholika -Kwacha później na też kibola - Tuska a później na złodzieja- Szoguna....
Tępy c🤬ju, jak byś skończył podstawówkę to byś sobie policzył, że ten niby alfons miał wtedy 16 lat. Wy i wasze k🤬a autorytety.
dziś kaczyński powiedział, że też uczestniczył w ustawkach. na poważnie. mocno tam w tej piżdzie macie ćwoki j🤬e XD
Świadkowie nie chcieli się ujawnić, bo się trochę boją gangusa Nawrockiego ale w sądzie będą zeznawać i są na to gotowi. Sprawa by się rozwiązała w 24h gdyby Nawrocki ich pozwał ale wie że mówią prawdę dlatego stulił p🤬de i siedzi cicho.
Mylisz się kolego.
Masz z wiarygodnego dla ciebie źródła.

Mylisz się kolego.
Masz z wiarygodnego dla ciebie źródła.
Mógł pozwać dziennikarzy, a nie gazetę w trybie wyborczym, ale alfons wiedział, że przegra, bo to wszystko prawda.
Jestem z Gdańska i tu aż huczy od tego kim był Nawrocki...
Poza tym przecież jeszcze jego ustawki kiboli, wyłudzenie mieszkania (jego kumpel od ustawek zrobił to samo w bloku obok i notariuszem była ta sama laska, zupełny przypadek)
I jeszcze branie pod ware jakiegoś gówna bo pół godziny nie umie wytrzymać bez jarania, no k🤬a Idelany kandydat na zwierzchnika sił zbrojnych.
Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?
Przecież to absurd możemy się tak bawić ty mi powiesz że to że on ich nie pozywa to znaczy że to prawda a ja ci powiem że skoro są świadkowie i mają coś na niego to niech oni go pozwą, i c🤬j z tymi ustawkami za gówniarza nigdy nic nie odj🤬eś ? Zresztą ja nie widzę problemu aby ludzie lali się po ryju w lesie jak se chcą. Ich sprawa.
[ Dodano 2025-05-29, 23:56 ]
"Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?" Nie wiem co bym zrobił gdyż nie posiadam potomstwa

Przecież to absurd możemy się tak bawić ty mi powiesz że to że on ich nie pozywa to znaczy że to prawda a ja ci powiem że skoro są świadkowie i mają coś na niego to niech oni go pozwą, i c🤬j z tymi ustawkami za gówniarza nigdy nic nie odj🤬eś ? Zresztą ja nie widzę problemu aby ludzie lali się po ryju w lesie jak se chcą. Ich sprawa.
"Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?" Nie wiem co bym zrobił gdyż nie posiadam potomstwa No pewnie nie był bym zadowolony. Ale wolę sebixa i iść w kierunku aby państwo pozostało narodowe niż mieć multi c🤬j wie co.
Tryb wyborczy 24h.
Badania na narko 78h poxniej
Tyle w temacie
Ale oni go nie chca pozwać bo sami w tym uczestniczyli. Mają pewnie normalna pracę, rodzinę i średnio im się uśmiecha teraz iść do sądu żeby wszyscy się dowiedzieli co robili i mzoe prze okazji sami na siebie nakręca bat. A co do ustawek lać się po ryju to jedno ale ustawki 70 na 70 chłopa to już nie jest byle co, za to grozi chyba 5 lat więzienia. Poza tym z tego co wiem to jak poznan by się nie zgodził na te ustawkę to koledzy karolka mieli napadać "cywilów" jadących na mecz i ich nap🤬lać i okradać. Serio tu nie chodzi o poglądy, gdyby pis wystawił czarnka, bocheńskiego czy innego to luz, zwykle wybory dwóch wizji polski ale k🤬a karolek to po prostu patol
Łykacie jak pelikany wszystko co wam powiedzą ...
A potem żółć, jad na siebie...
Moja prawda jest bardziej mojsza niż twojsza...
Polacy...
Tryb wyborczy 24h.
Badania na narko 78h poxniej
Tyle w temacie
Jap🤬le 🤦♂️ Zaj🤬 se woreczek z nikotyną a macie z tym problem.
[ Dodano 2025-05-30, 00:01 ]
Ale oni go nie chca pozwać bo sami w tym uczestniczyli. Mają pewnie normalna pracę, rodzinę i średnio im się uśmiecha teraz iść do sądu żeby wszyscy się dowiedzieli co robili i mzoe prze okazji sami na siebie nakręca bat. A co do ustawek lać się po ryju to jedno ale ustawki 70 na 70 chłopa to już nie jest byle co, za to grozi chyba 5 lat więzienia. Poza tym z tego co wiem to jak poznan by się nie zgodził na te ustawkę to koledzy karolka mieli napadać "cywilów" jadących na mecz i ich nap🤬lać i okradać. Serio tu nie chodzi o poglądy, gdyby pis wystawił czarnka, bocheńskiego czy innego to luz, zwykle wybory dwóch wizji polski ale k🤬a karolek to po prostu patol
hahhahah

Ja nigdy nie powiedziałem że karolek to idealny kandydat po prostu wolę jego od konkurenta i tyle, czemu pis wzięło jego ? C🤬j to wie.
p0lacy zasługują na to, żeby im nasrać na głowę. Całe życie to obserwuję. Tak było za komuny, za solidarności, SLD, PiS i tak będzie zawsze. To jest nasz sport narodowy. Jesteśmy w tym najlepsi. Uważamy, że jak spadnie na nas gówno, to przynosi szczęście.
Pozdro z Krakowa.
nie , nie będzie tak źle , Trzaskowski nie wygra..
podpis użytkownika
right is rightleft is not right
dziś kaczyński powiedział, że też uczestniczył w ustawkach. na poważnie. mocno tam w tej piżdzie macie ćwoki j🤬e XD
pluto.tv/uk/live-tv/611f85396abc84000738417b?lang=en
Tusk Tez..
[ Dodano: 2025-05-30, 00:09 ]
ze Co ? sprawy w trybie wyborczym tego nie dotyczą. ja wiem ze niektórzy ludzie są zbyt ogarnięci ale bez przesady .. nie rób z siebie debila ..
podpis użytkownika
right is rightleft is not right