Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pazuzu 2025-05-29, 23:33 9
MysteryMan napisał/a:

Oby tak właśnie było.
Jakich k🤬a świadków ? Pokaż mi tu ich.
Też poświadczam że pan rafał jest sutenerem taki k🤬a ze mnie doj🤬y świadek.
Sutenerstwo jest nie legalne czemu nikt mu procesu nie wytoczył.

Świadkowie nie chcieli się ujawnić, bo się trochę boją gangusa Nawrockiego ale w sądzie będą zeznawać i są na to gotowi. Sprawa by się rozwiązała w 24h gdyby Nawrocki ich pozwał ale wie że mówią prawdę dlatego stulił p🤬de i siedzi cicho.
Każdy inny niewinny od razu by poleciał do sądu.
Poza tym przecież jeszcze jego ustawki kiboli, wyłudzenie mieszkania (jego kumpel od ustawek zrobił to samo w bloku obok i notariuszem była ta sama laska, zupełny przypadek)
I jeszcze branie pod ware jakiegoś gówna bo pół godziny nie umie wytrzymać bez jarania, no k🤬a Idelany kandydat na zwierzchnika sił zbrojnych.
Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?
Zgłoś
sudol 2025-05-29, 23:36 1
Widziałeś na podkarpaciu lub w lubelskim wojsko Niemieckie ? Ja widziałem jedynie wojsko USA i Norwegów, a co do NATO akurat niemieckiego to SUVY jedynie widziałem przez 2 lata.... a w środku Amerykanie.....
Zgłoś
optymista666 2025-05-29, 23:39 8
Wwa24 napisał/a:

Tępy c🤬ju, jak byś skończył podstawówkę to byś sobie policzył, że ten niby alfons miał wtedy 16 lat. Wy i wasze k🤬a autorytety.

Batyr miał 16 lat w 1999r , a alfonsował po 2007r, więc on raczej skończył podstawówkę, tym bardziej, że wiejskie głupki z podstawowym wykształceniem to w większości elektorat Alfonsa Nawrockiego.
Zgłoś
sudol 2025-05-29, 23:40 8
pazuzu napisał/a:

Świadkowie nie chci

to czemu P Jerzy przez kilka lat tego nie zgłosił służbom ...., no k🤬a jakby mnie ktoś wyrolował to zadzwoniłbym do kogokolwiek..... Tusk też sie nap🤬lał, a co do brania saszetek, patrząc na twoje poglądy to głosowałeś na alkoholika -Kwacha później na też kibola - Tuska a później na złodzieja- Szoguna....
Zgłoś
koolowsky 2025-05-29, 23:41 1
Wwa24 napisał/a:

Tępy c🤬ju, jak byś skończył podstawówkę to byś sobie policzył, że ten niby alfons miał wtedy 16 lat. Wy i wasze k🤬a autorytety.

dziś kaczyński powiedział, że też uczestniczył w ustawkach. na poważnie. mocno tam w tej piżdzie macie ćwoki j🤬e XD
Zgłoś
lysy78 2025-05-29, 23:41 5
pazuzu napisał/a:

Świadkowie nie chcieli się ujawnić, bo się trochę boją gangusa Nawrockiego ale w sądzie będą zeznawać i są na to gotowi. Sprawa by się rozwiązała w 24h gdyby Nawrocki ich pozwał ale wie że mówią prawdę dlatego stulił p🤬de i siedzi cicho.

Mylisz się kolego.
Masz z wiarygodnego dla ciebie źródła.

Zgłoś
optymista666 2025-05-29, 23:47 6
lysy78 napisał/a:

Mylisz się kolego.
Masz z wiarygodnego dla ciebie źródła.

Mógł pozwać dziennikarzy, a nie gazetę w trybie wyborczym, ale alfons wiedział, że przegra, bo to wszystko prawda.
Jestem z Gdańska i tu aż huczy od tego kim był Nawrocki...
Zgłoś
MysteryMan 2025-05-29, 23:47 5
pazuzu napisał/a:

Poza tym przecież jeszcze jego ustawki kiboli, wyłudzenie mieszkania (jego kumpel od ustawek zrobił to samo w bloku obok i notariuszem była ta sama laska, zupełny przypadek)
I jeszcze branie pod ware jakiegoś gówna bo pół godziny nie umie wytrzymać bez jarania, no k🤬a Idelany kandydat na zwierzchnika sił zbrojnych.
Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?

Przecież to absurd możemy się tak bawić ty mi powiesz że to że on ich nie pozywa to znaczy że to prawda a ja ci powiem że skoro są świadkowie i mają coś na niego to niech oni go pozwą, i c🤬j z tymi ustawkami za gówniarza nigdy nic nie odj🤬eś ? Zresztą ja nie widzę problemu aby ludzie lali się po ryju w lesie jak se chcą. Ich sprawa.

[ Dodano 2025-05-29, 23:56 ]
"Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?" Nie wiem co bym zrobił gdyż nie posiadam potomstwa No pewnie nie był bym zadowolony. Ale wolę sebixa i iść w kierunku aby państwo pozostało narodowe niż mieć multi c🤬j wie co.
Zgłoś
koolowsky 2025-05-29, 23:58 1
MysteryMan napisał/a:

Przecież to absurd możemy się tak bawić ty mi powiesz że to że on ich nie pozywa to znaczy że to prawda a ja ci powiem że skoro są świadkowie i mają coś na niego to niech oni go pozwą, i c🤬j z tymi ustawkami za gówniarza nigdy nic nie odj🤬eś ? Zresztą ja nie widzę problemu aby ludzie lali się po ryju w lesie jak se chcą. Ich sprawa.
"Skoro jest taki super to rozumem że byś się cieszył jakby twoja córka przyszła i oznajmiła że to jej facet? Alfons, kibol, oszust i uzależniony?" Nie wiem co bym zrobił gdyż nie posiadam potomstwa No pewnie nie był bym zadowolony. Ale wolę sebixa i iść w kierunku aby państwo pozostało narodowe niż mieć multi c🤬j wie co.

Tryb wyborczy 24h.
Badania na narko 78h poxniej

Tyle w temacie
Zgłoś
pazuzu 2025-05-29, 23:58 5
MysteryMan napisał/a:

Ale oni go nie chca pozwać bo sami w tym uczestniczyli. Mają pewnie normalna pracę, rodzinę i średnio im się uśmiecha teraz iść do sądu żeby wszyscy się dowiedzieli co robili i mzoe prze okazji sami na siebie nakręca bat. A co do ustawek lać się po ryju to jedno ale ustawki 70 na 70 chłopa to już nie jest byle co, za to grozi chyba 5 lat więzienia. Poza tym z tego co wiem to jak poznan by się nie zgodził na te ustawkę to koledzy karolka mieli napadać "cywilów" jadących na mecz i ich nap🤬lać i okradać. Serio tu nie chodzi o poglądy, gdyby pis wystawił czarnka, bocheńskiego czy innego to luz, zwykle wybory dwóch wizji polski ale k🤬a karolek to po prostu patol
Zgłoś
grotti 2025-05-29, 23:58 3
Sami znawcy prawdy objawioneǰ̣...
Łykacie jak pelikany wszystko co wam powiedzą ...
A potem żółć, jad na siebie...
Moja prawda jest bardziej mojsza niż twojsza...
Polacy...
Zgłoś
MysteryMan 2025-05-30, 0:00 5
koolowsky napisał/a:

Tryb wyborczy 24h.
Badania na narko 78h poxniej
Tyle w temacie

Jap🤬le 🤦‍♂️ Zaj🤬 se woreczek z nikotyną a macie z tym problem.

[ Dodano 2025-05-30, 00:01 ]
pazuzu napisał/a:

Ale oni go nie chca pozwać bo sami w tym uczestniczyli. Mają pewnie normalna pracę, rodzinę i średnio im się uśmiecha teraz iść do sądu żeby wszyscy się dowiedzieli co robili i mzoe prze okazji sami na siebie nakręca bat. A co do ustawek lać się po ryju to jedno ale ustawki 70 na 70 chłopa to już nie jest byle co, za to grozi chyba 5 lat więzienia. Poza tym z tego co wiem to jak poznan by się nie zgodził na te ustawkę to koledzy karolka mieli napadać "cywilów" jadących na mecz i ich nap🤬lać i okradać. Serio tu nie chodzi o poglądy, gdyby pis wystawił czarnka, bocheńskiego czy innego to luz, zwykle wybory dwóch wizji polski ale k🤬a karolek to po prostu patol

hahhahah Nie no k🤬a bez jaj To są gotowi zeznawać czy jednak nie są ?

Ja nigdy nie powiedziałem że karolek to idealny kandydat po prostu wolę jego od konkurenta i tyle, czemu pis wzięło jego ? C🤬j to wie.
Zgłoś
psarnack 2025-05-30, 0:02 3
smc napisał/a:

p0lacy zasługują na to, żeby im nasrać na głowę. Całe życie to obserwuję. Tak było za komuny, za solidarności, SLD, PiS i tak będzie zawsze. To jest nasz sport narodowy. Jesteśmy w tym najlepsi. Uważamy, że jak spadnie na nas gówno, to przynosi szczęście.
Pozdro z Krakowa.

nie , nie będzie tak źle , Trzaskowski nie wygra..

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
MysteryMan 2025-05-30, 0:02 2
Ja nigdy nie powiedziałem że karolek to idealny kandydat po prostu wolę jego od konkurenta i tyle, czemu pis wzięło jego ? C🤬j to wie.
Zgłoś
psarnack 2025-05-30, 0:03 3
koolowsky napisał/a:

dziś kaczyński powiedział, że też uczestniczył w ustawkach. na poważnie. mocno tam w tej piżdzie macie ćwoki j🤬e XD

pluto.tv/uk/live-tv/611f85396abc84000738417b?lang=en

Tusk Tez..

[ Dodano: 2025-05-30, 00:09 ]
pazuzu napisał/a:

ze Co ? sprawy w trybie wyborczym tego nie dotyczą. ja wiem ze niektórzy ludzie są zbyt ogarnięci ale bez przesady .. nie rób z siebie debila ..

podpis użytkownika

right is right
left is not right
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie