wyłącz TVN , TVPO .. będzie lepiej .. odpoczniesz.
podpis użytkownika
right is rightleft is not right
A ja jestem z Warszawy i starzy Warszawiacy ( nie przyjezdni nowobogaccy ze wsi i i miasteczek co chcą zapomnieć skąd przybyli inie ci przywiezieni przez ruskich po wojnie wiedzą że Trzaskowski ma pierwszorzędne korzenie i jest protegowanym Sorosza .Mógł pozwać dziennikarzy, a nie gazetę w trybie wyborczym, ale alfons wiedział, że przegra, bo to wszystko prawda.
Jestem z Gdańska i tu aż huczy od tego kim był Nawrocki...
źrodlo pajacu
kolejny ruski c🤬l co powtarza brednie. zrdola c🤬ju zlamany ale wyp🤬alaj za ural
proszę Jepetto
wydarzenia.interia.pl/kraj/news-wsieci-rzad-chcial-sprzedac-polskie-la...
newsweek.pl/kghm-msp-sprzedalo-20-mln-akcji-kghm/34b5dss
KGHM sprzedane udziały warte dziesiątki miliardów za tylko setki milionów, stocznie polskie, chęć sprzedaży lasów ż🤬dom w ramach przeprosin za krzywdy jakie polska im wyrządziła podczas II woj światowej. Pis pompował orlen i inne firmy, c🤬j podatki podnosił ale żyło mi się lepiej za pisu niż za platformy. I PIS nie sprzedał polskiej ziemii ...... to jest odpowiedź, nie ważne czy platforma wyciągnie na swojego kandydata samego Adama Małysza nie zagłosuje na ściek co Polske sprzedawał po kawałku, aktualnie PIS odbudował stocznie przynoszące miliardy zysków rocznie ...... Dodatkowo wole sojusz z USA niż z Niemcami co hajs wiszą od 70 lat i nie chcą oddać i Platforma nie chce reparacji, obrona granicy... to PIS postawił tam mur i wojsko, plattfusy tylko przeszkadzały naszym służbom,,,, a teraz TUSK jest ich szefem i wmawia nam że to PIS nie zrobil nic na granicy ....
Tylko małe przypomnienie kto zrobił więcej transakcji sprzedaży obcokrajowcom...glownie Niemcom.. Tak to pis w 2016 sprzedał najwięcej

I to jest najgorsze w wyborach pis że kompletnie ignorujecie fakty.
Zielony ład - wprowadził pis
Ograniczenie gotówki - wprowadził pis w ramach polskiego ładu
Podwyższenie dodanie ponad 20 podatków - sprawka pis
Ściągnięcie do Polski kilku milionów imigrantów (w większości "legalnie" ale to chyba jeszcze gorzej że legalnie ich tu ściągnęli)
Budowa cpk - przez 6 lat nawet łopaty nie wbili.
Tylko małe przypomnienie kto zrobił więcej transakcji sprzedaży obcokrajowcom...glownie Niemcom.. Tak to pis w 2016 sprzedał najwięcej
I to jest najgorsze w wyborach pis że kompletnie ignorujecie fakty.
Zielony ład - wprowadził pis
Ograniczenie gotówki - wprowadził pis w ramach polskiego ładu
Podwyższenie dodanie ponad 20 podatków - sprawka pis
Ściągnięcie do Polski kilku milionów imigrantów (w większości "legalnie" ale to chyba jeszcze gorzej że legalnie ich tu ściągnęli)
Budowa cpk - przez 6 lat nawet łopaty nie wbili.
Próżne starania - te pisowskie jełopy po zawodówkach z mózgami wyżartymi najtańszym bełtem są w stanie wyprzeć wszystkie fakty
jprd. pomocnik alfonsa kandydatem na prezydenta. Takie zj🤬ie tylko w pl.
A widzisz .. Jako student dorabial I wyszadl na ludzi

podpis użytkownika
I j🤬 Nawrockiego, ale to co tutaj ludzie o rządach rudego p🤬lą, to jakaś fantastyka.
J🤬 was sprzedajne trolle
Ale oni go nie chca pozwać bo sami w tym uczestniczyli. Mają pewnie normalna pracę, rodzinę i średnio im się uśmiecha teraz iść do sądu żeby wszyscy się dowiedzieli co robili i mzoe prze okazji sami na siebie nakręca bat. A co do ustawek lać się po ryju to jedno ale ustawki 70 na 70 chłopa to już nie jest byle co, za to grozi chyba 5 lat więzienia. Poza tym z tego co wiem to jak poznan by się nie zgodził na te ustawkę to koledzy karolka mieli napadać "cywilów" jadących na mecz i ich nap🤬lać i okradać. Serio tu nie chodzi o poglądy, gdyby pis wystawił czarnka, bocheńskiego czy innego to luz, zwykle wybory dwóch wizji polski ale k🤬a karolek to po prostu patol
A ja mam świadków ze molestujesz koty i psy w piwnicy .. Mogą zeznawać w procesie.
podpis użytkownika
Sorry ale starych warszawiaków to jest tylko trochę żulerii na Pradze. Cała reszta musiała Warszawę opuścić bo w cywilizowanej części miasta były same gruzy; musieli gdzieś mieszkać więc po kilku-kilkunastu latach jak coś było odbudowane to już osiedli gdzie indziej. A jak komuna rozbierała inne miasta na cegły bo "cała Polska buduje stolicę" to mieszkania dostawała klasa chłopsko-robotnicza a nie owi starzy mieszkańcy.A ja jestem z Warszawy i starzy Warszawiacy ( nie przyjezdni nowobogaccy ze wsi i i miasteczek co chcą zapomnieć skąd przybyli inie ci przywiezieni przez ruskich po wojnie wiedzą że Trzaskowski ma pierwszorzędne korzenie i jest protegowanym Sorosza .
Tak więc obecna ludność Warszawy to stonka.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Tępy c🤬ju, jak byś skończył podstawówkę to byś sobie policzył, że ten niby alfons miał wtedy 16 lat. Wy i wasze k🤬a autorytety.
To było w 2007. Miał wtedy 25 lat tępaku.
[ Dodano: 2025-05-30, 04:12 ]
p0lacy zasługują na to, żeby im nasrać na głowę. Całe życie to obserwuję. Tak było za komuny, za solidarności, SLD, PiS i tak będzie zawsze. To jest nasz sport narodowy. Jesteśmy w tym najlepsi. Uważamy, że jak spadnie na nas gówno, to przynosi szczęście.
Pozdro z Krakowa.
W Polsce zawsze jak jakoś idzie, to Polacy podpalają kraj.,
[ Dodano: 2025-05-30, 04:14 ]
Pamiętaj też o tym że ABW dwukrotnie za czasów poprzednich rządów Tuska prowadziło dochodzenie w sprawie Nawrockiego i nic na niego nie znaleźli
Nie prowadzili zadnego dochodzenia. Te certyfikaty to fikcja. Jak znaleźli kawalerkę, na którą Nawrocki nie mógł zarobić, to szef z PIS kazał wywalić papier do kosza.
[ Dodano: 2025-05-30, 04:15 ]
ŻĘNADA. Akcja dla upośledzonych.