jprd. pomocnik alfonsa kandydatem na prezydenta. Takie zj🤬ie tylko w pl.
Nie ufaj rudemu. Polecam zgłębić temat.
Może jak wygra Trzaskowski to będzie weselej. W Rumunii nie minęło 10 dni od wyborów a Unia ( Niemcy ) już im masowo przysyła inżynierów i ubogacaczy kulturowych . Za jakiś czas pewnie się pojawią filmiki jak to zaproszeni przez Merkel goście , podarowani łaskawie przez rząd Niemiec Rumunom zaczną wywijać numery z maczetami i nożami . U nas w Polsce Warszawski Wilanów serdecznie przyjmie opalonych gości z Niemiec .
a pierdziele to wszystko. jebniesz gowno a pojdziesz siedziec jak za czlowieka
Gdybys ty skończył chociaż przedszkole to byś wiedział że tu nie chodzi o wypowiedź Murańskiego tylko świadków których znalazł Onet i są gotowi zeznawać w sądzie ale nawrodzki obsrał zbroje i nie idzie do sądu bo dobrze wie że tamci mówią prawdę.
Więc tak, w kraju jest szansa że alfons i notoryczny kłamca zostanie prezydentem. Gorzej nie mogliśmy upaść.
Polska to nie dz🤬ka żeby głosować na alfonsa
Przecież właśnie ABW negatywnie ocenilo Nawrockiego tylko jakiś przydupas z PiS pomimo negatywnej oceny przyznał mu poświadczenie
A no jak onet ma świadków to wiarygodnie, może znaleźli Ukraińców za stówkę. Skoro ABW oceniło go negatywnie, to gdzie był herr tusek przez rok? Gorzej upadniemy jak wygra sprzedajna szmata trzaskowki, każdy go kto go popiera jest j🤬ym bezmózgiem, Nawrockiemu wiele brakuje, żeby piastować to stanowisko, ale cóż wszystko lepsze od poddaństwa nazistom.
jprd. pomocnik alfonsa kandydatem na prezydenta. Takie zj🤬ie tylko w pl.
Co trzeba mieć we łbie żeby wierzyć w oskarżenia rzucane na finiszu kampanii wyborczej...
Gdyby rzeczywiście cała ta afera z Nawrocki była chociaż w części prawdziwa to ryże bydle już wcześniej by to wywlekło a nie zap🤬lało po wywiadach z kwitami i drżącymi łapami jak jakiś maturzysta.
Gdybys ty skończył chociaż przedszkole to byś wiedział że tu nie chodzi o wypowiedź Murańskiego tylko świadków których znalazł Onet i są gotowi zeznawać w sądzie ale nawrodzki obsrał zbroje i nie idzie do sądu bo dobrze wie że tamci mówią prawdę.
Więc tak, w kraju jest szansa że alfons i notoryczny kłamca zostanie prezydentem. Gorzej nie mogliśmy upaść.
Polska to nie dz🤬ka żeby głosować na alfonsa
Przecież właśnie ABW negatywnie ocenilo Nawrockiego tylko jakiś przydupas z PiS pomimo negatywnej oceny przyznał mu poświadczenie
No i jesteśmy w dupie. Alfons i kibol, czy tęczynek od pedałów i gówna w Wiśle?
Mógł pozwać dziennikarzy, a nie gazetę w trybie wyborczym, ale alfons wiedział, że przegra, bo to wszystko prawda.
Jestem z Gdańska i tu aż huczy od tego kim był Nawrocki...
Czerwonego, tęczowego Gdańska.
Jacy wyborcy, taki prezydent.
Idę umyć dupę, bo będą nas j🤬i kolejne lata...
Ojojo sadol taki prawicowy, bo hejt na Trzaska to musi być filmik.
Jap🤬le 🤦♂️ Zaj🤬 se woreczek z nikotyną a macie z tym problem
Ja mam

Dziś to była nikotyna (przypominam, że mamy dbać o zdrowie rodaków i KAŻDA forma propagowania jest niewlasciwa, zwlaszcza dla nieletnich), jestes pewien co "zajebie" jutro?
Nie wypowiadam się zwykle w tematach politycznych, to bedzie ten jeden raz...
Jestem zszokowana jak nisko upadliśmy jako naród, żeby w imię NIECHĘCI do jednego kandydata wybierać oszusta, który publicznie wręcz kłamie (np na temat owego nudnego już snusa), który nie ma odwagi cywilnej by walczyć o swoje dobre imię przed sądem, który ma niejasną i mocno kryminogenną przeszłość, o dorabianiu jako alfons i bramkarz-kibol nie wspomnę.
Czemu nie słuchamy autorytetów? Kwiatu polskiej inteligencji? Wykładowców szkół wyższych, aktorów, medyków, ludzi kultury, pisarzy, ludzi młodych?
Naprawdę tak zaślepia nienawiść do Tuska, że nie można dać szansy człowiekowi, który sprawdził sie juz jako wlodarz wielkiego miasta? Wolimy patusa, w dodatku z frakcji, której większość Polaków przez ostatnie lata miala po kokardę?
Naprawdę wierzycie, że zielone łady, inżyniery, sprzedawanie majątku dopiero TERAZ, po wygranej Trzaska sie zacznie? Rany boskie...
W głowie mi sie to nie mieści...
Pluć możecie, zwisa mi to jak kilo kitu na agrafce.
I gdzie przez te 1.5 roku Tusk sprzedał Polskę?
Jprdl jak dzieciak powtarzasz jakieś głupoty 🤦♂️
wgospodarce.pl/informacje/20291-wyprzedaz-po-tusk-i-kopacz-sprzedali-m...
wandanowicka.pl/co-sprzedal-tusk-zaskakujace-fakty-o-wyprzedazy-spolek...
fronda.pl/a/wyprzedaz-majatku-polski-co-zrobil-ojczyznie-donald-tusk,126111.html
Ja mam zachowanie patologicznego nałogowca.
Dziś to była nikotyna (przypominam, że mamy dbać o zdrowie rodaków i KAŻDA forma propagowania jest niewlasciwa, zwlaszcza dla nieletnich), jestes pewien co "zajebie" jutro?
Nie wypowiadam się zwykle w tematach politycznych, to bedzie ten jeden raz...
Jestem zszokowana jak nisko upadliśmy jako naród, żeby w imię NIECHĘCI do jednego kandydata wybierać oszusta, który publicznie wręcz kłamie (np na temat owego nudnego już snusa), który nie ma odwagi cywilnej by walczyć o swoje dobre imię przed sądem, który ma niejasną i mocno kryminogenną przeszłość, o dorabianiu jako alfons i bramkarz-kibol nie wspomnę.
Czemu nie słuchamy autorytetów? Kwiatu polskiej inteligencji? Wykładowców szkół wyższych, aktorów, medyków, ludzi kultury, pisarzy, ludzi młodych?
Naprawdę tak zaślepia nienawiść do Tuska, że nie można dać szansy człowiekowi, który sprawdził sie juz jako wlodarz wielkiego miasta? Wolimy patusa, w dodatku z frakcji, której większość Polaków przez ostatnie lata miala po kokardę?
Naprawdę wierzycie, że zielone łady, inżyniery, sprzedawanie majątku dopiero TERAZ, po wygranej Trzaska sie zacznie? Rany boskie...
W głowie mi sie to nie mieści...
Pluć możecie, zwisa mi to jak kilo kitu na agrafce.
Tak tak strasznie nienawidzę tuska że na nich głosowałem w poprzednich wyborach, teraz głosuje inaczej bo uważam iż popełniłem błąd i tyle.
I jeszcze raz nigdy nie powiedziałem że karol to jest super zajebisty kandydat, ale lepszy jak dla mnie niż trzask co podlizuje się każdemu i zmienia zdanie co 3 dni.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r