Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
~Velture 2023-09-06, 16:47 69
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Alosza 2023-09-06, 16:52 6
i jeszcze przyśpiesza zbliżając sie do pasów , wprawdzie tylko o 4 km/h, gdy w takiej sytuacji powinien zdjac nogę z gazu.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2023-09-06, 16:58 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Piecu88 2023-09-06, 17:13 4
Gnój wyszedł zza przeszkody i chyba telefon w łapie oraz nie znajdował się bezpośrednio na pasach, a kierowca nie widzi całego przejścia dla pieszych i przyspiesza
Zgłoś
Siriuz 2023-09-06, 17:24 12
Zgłoś
CharlesMrudock 2023-09-06, 17:30 34
Zgłoś
Dyngus 2023-09-06, 17:30 24
Zgłoś
Anonimowyja 2023-09-06, 17:33 4
Pytanie, czy pieszy znajduje się na przejściu dla pieszych?
Wiem, że wiele to nie zmienia w tej sytuacji, ale jak kierowca najedzie kołem na linię ciągłą to dostanie mandat. Tutaj pieszy znajduje się metr od "zebry", czy prawo jest równe dla wszystkich uczestników na drodze?
Zgłoś
Siriuz 2023-09-06, 17:46 3
Zgłoś
~Velture 2023-09-06, 17:50 5
Anonimowyja napisał/a:

Pytanie, czy pieszy znajduje się na przejściu dla pieszych?

Nie, pieszy jest jeszcze w autobusie

Zgłoś
Dyngus 2023-09-06, 17:53 17
Zgłoś
Siriuz 2023-09-06, 17:57 3
Zgłoś
Dyngus 2023-09-06, 18:03 7
Zgłoś
Siriuz 2023-09-06, 18:15 5
Dyngus napisał/a:

Dupe chcesz mi podcierać ? Ja się nie potrafie ZACHOWAĆ w cywilizacji technicznej ? Mam poszukać prądu ?
Brak mi argumentów na twoje argumenty.

Życie w cywilizacji technicznej wymaga pewnej podstawowej wiedzy typu:
- nie wkłada się rąk w ogień
- nie zagląda się w dziurkę włączonego wskaźnika laserowego
- nie dotykasz odsłoniętych przewodów zasilających bez upewnienia się że nie są pod napięciem
- nie wchodzisz na jezdnię nie upewniwszy się czy nie nadjeżdża pojazd

i wiele innych. To są fundamenty. Jak się na to nie godzisz to żyj poza cywilizacją i nie przeszkadzaj innym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem