Przychodzi baba do kościoła, by się wyspowiadać. Podchodzi do konfesjonału i mówi:
- Jestem z Sosnowca...
Na to ksiądz przerywa, wzdychając:
- Niewiasto, to nie grzech, to wstyd...
Z Sosnowcem jest tak jak z Justinem Bieberem i Cristiano Ronaldo - śmiejecie się, ale k🤬a zazdrościcie
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
r................3
2013-05-27, 22:24
BongMan napisał/a:
Z Sosnowcem jest tak jak z Justinem Bieberem i Cristiano Ronaldo - śmiejecie się, ale k🤬a zazdrościcie
Musiałbym mieszkać w Afryce z murzynami by zazdrościć tego syfu i tej patologii i innych matek madzi jakich tam macie w tym poj🤬ym mieście
rockface123 napisał/a:
Musiałbym mieszkać w Afryce z murzynami by zazdrościć tego syfu i tej patologii i innych matek madzi jakich tam macie w tym poj🤬ym mieście
Taa, bo całe ~215 000 mieszkańców Sosnowca to same matki Madzi, syf i patologia
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
S................l
2013-05-28, 0:14
BongMan, gdzie ty mieszkasz, że się tak spytam? Bo miałem okazję przejeżdżać przez to miasto i kilka podobnych. W c🤬j prostaków i chamów na samych drogach. A wiadomości są najciekawsze te z "SO" na tablicach.
T................r
2013-05-28, 1:27
za Sosnowiec zawsze piwo, ponoć jak się tam wjeżdża to nawet powietrze jest jakieś gorsze
S................l
2013-05-28, 2:05
PedoKsiądz napisał/a:
za Sosnowiec zawsze piwo, ponoć jak się tam wjeżdża to nawet powietrze jest jakieś gorsze
Bo klimę zdążyli zaj🤬?
straszne masz poczucie humoru...
Mam tylko pytanie - gdzie jest gorzej w Sosnowcu, czy w Łodzi??
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...
m................i
2013-05-28, 9:28
PedoKsiądz napisał/a:
sam tam tu mieszkam porostu trzeba je gryźć

ale ja mam na te żarty wyj🤬e i nawet się z tego śmieje
R................e
2013-05-28, 9:46
Szczecin lepszy, nawet ktoś film na harda ze Szczecina wstawił...
Po Sosnowcu nie kręci się tylu cyganów, rumunów jak w np Katowicach. Bywam kilkarazy w tygodniu w w Kato i wiem co mówię. Tyle brudów to chyba nie ma nigdzie indziej, chociaż znajomy z Bytomia mówi, że u nich też tego chodzi na potęgę. Ale no cóż, lepiej przerzucić swoje kompleksy wojującego hanyska, ciężko pracującego w kopalni, żeby reszta kraju miała co do pieca wrzucić, na Sosnowiec.