Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Adwokat nie udźwignął sprawy przez co nastąpiło jej przegranie, a rozjuszony oskarżony postanawia wyładować swoje niezadowolenie na adwokacie, który go nie obronił. Prawo było tym razem po stronie napastnika, prawo buszu, prawo ulicy, prawo silniejszego pięściami wypłacającego domniemaną sprawiedliwość.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hellbwoi 2017-01-26, 13:55 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-26, 14:02 1
A Da Silva myślał że go nie skażą
Zgłoś
nano50 2017-01-26, 14:24
Dziwny ten adwokat strasznie. Już nie wiem co mam skomentować.
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-26, 14:39 6
robert924 napisał/a:

A Da Silva myślał że go nie skażą

Gdyby to był prawdziwy da Silva, to już na samej sali sądowej, by został zastrzelony
Zgłoś
Av3k 2017-01-26, 14:39 2
Teraz to adwokat wytoczy mu proces i dostanie 3x tyle,a następny też go nie obroni więc za jakiś czas będzie kolejny filmik.
Zgłoś
kwaite09 2017-01-26, 18:00 4
Najbardziej bronił tego latte
Zgłoś
sceptyk_maruda 2017-01-26, 18:50 17
Pięknie fantastico żeś to opisał hehe...", prawo buszu, prawo ulicy, prawo silniejszego pięściami wypłacającego domniemaną sprawiedliwość" Powinieneś przemawiać z ambony do wiernych
Zgłoś
Mors_Nigra 2017-01-26, 21:01
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-26, 21:02
Fantastico łap piwo
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-26, 21:14 1
"worldstar!"
"łorldstar!"
Zgłoś
MukaPuka 2017-01-26, 22:10
o i nasz adwokacina właśnie dostał w prezencie sprawę, którą wygra.
Zgłoś
Foxssj2 2017-01-27, 0:03
Zgłoś
konto usunięte 2017-01-27, 0:19
Nawet ci tym razem opis wyszedl.
Zgłoś
Wiewór 2017-01-27, 13:32
Dlaczego on się daje okładać takiemu karłowi?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem