Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
Powiedz to k🤬a dziewczynie co została zgw🤬cona. Owszem nasze prawo aborcyjnie nie było idealne, ale zawsze był to jakiś kompromis. A teraz? Dziecko urodzi się tak niedorozwinięte że i tak umrze w najbliższym czasie, ale c🤬j nie rodzi ryzykując życie. W końcu klecha tak powiedział bo to "dar" od boga. C🤬j z tego że potem ten ksiądz ma wyj🤬e że utrzymywanie takie warzywa kosztuje krocie. C🤬j z tego że to ogromny ciężar który rozp🤬ala związki, c🤬j z tego że dziecko cierpi. No, ale plaster na sumienie jest. Uratowaliśmy życie. To my jesteśmy tymi dobrymi. Banda hipokrytów i sadystów. Łatwo się wybielać czyimś kosztem. Jak tak bardzo jesteście prolife to dlaczego nie adoptujecie dziecka i najlepiej upośledzonego w których w bidulach pełno? Ah no tak to wymaga poświeceń to wymaga kosztów to już nie jest wasz problem. Za to możecie razem z innymi brędzować się jacy to dobrzy z was ludzie i żyć sobie dalej bo cierpienie w końcu nie dotyczy was. Sk🤬ysyny.
Dyskusja z Tobą to jak zapasy ze świnią w błocie - zabawa średnia, korzyści żadne, a po pewnym czasie widzowie mogą mieć problem z odróżnieniem zawodników.
Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
Świat nauki to nie wszyscy, to naukowcy. Poza nimi są ludzie mądrzy, którzy rozumieją czym jest nauka, ale są i debile, którzy negują elementarne fakty. Nie należysz do pierwszej grupy i fakt, powinieneś się wykastrować abyś nie miał dzieci aby nimi nie ogłupiać cywilizacji jeszcze bardziej, bo już twe istnienie wystarczy aż nadto.
Normalni ludzie rozumieją jak działa nauka i ile trzeba przejść, aby hipoteza postawiona przez naukowca została uznana przez świat nauki.
(...)Powiedz to k***a dziewczynie co została zgw🤬cona.(...)
Po raz kolejny i ostatni odpowiem takiemu smieciowi, jak Ty na ten argument. Jesli dziewczyna/ty uwazasz, ze usuniecie dziecka z gwaltu, dlatego ze jest z gwaltu to jest okej rozwiazanie - jestes dla mnie podlym, p🤬lonym smieciem niegodnym naplucia Ci na pysk. Rozumiesz przekaz? Jak mozna byc taką k🤬ą? Co dziecko ma do tego, ze jego „splodziciel” zgwalcil? Masz naj🤬e we łbie? A moze „powiedz to rodzicowi, ktotego syn zlamal kregoslup w wieku 16 lat?” Tez go k🤬a trzeba uspac?
Nie wierze, nie wierze ze podrzucasz taki argument. Ja p🤬lę.
Takimi postami wlasnie pokazujecie dlaczego prawo
jest i bedzie jakie jest pod tym wzgledem. Bo przyjdzie jedna k🤬a z drugą i powie ze ma dziecko z gwaltu. Udowodnisz teraz ze z gwaltu, a nie ze dala dupy na dyskotece i nie wie z kim, wiec powie ze z gwaltu, bo jej tak wygodniej, bo nie wezmie odpowiedzialnosci?
A moim prawem jest zap🤬lic sasiada ktory slucha glosno muzyki. Mam wyjsc na ulice i protestowac?
Zmuszanie do rodzenia...ale zeby facet lał jej w p🤬dę to juz ją nie zmuszali? Ja p🤬lę...
Niektorzy tacy widze nowoczesni i niezacofani przez chrzescianstwo. Moze do kalifatu berlinskiego pojedzcie, kebaby beda wam dzieci r🤬ac bo to ich podstawowe prawo...
TFU takiej babie prosto w zapluty pysk
C🤬jowo egzekwują te strajki, ale motyw przewodni jest prawidłowy. Po prostu j🤬e lewactwo się dobrało do tego i szuka poklasku.
To, że ktoś popiera wątek przewodni tych strajków (przynajmniej początkowy), nie znaczy, że jest lewusem.
Tak ogólnie to j🤬 każdą religię i lewactwo, tfu.
Po raz kolejny i ostatni odpowiem takiemu smieciowi, jak Ty na ten argument. Jesli dziewczyna/ty uwazasz, ze usuniecie dziecka z gwaltu, dlatego ze jest z gwaltu to jest okej rozwiazanie - jestes dla mnie podlym, p🤬lonym smieciem niegodnym naplucia Ci na pysk. Rozumiesz przekaz? Jak mozna byc taką k🤬ą? Co dziecko ma do tego, ze jego „splodziciel” zgwalcil? Masz naj🤬e we łbie? A moze „powiedz to rodzicowi, ktotego syn zlamal kregoslup w wieku 16 lat?” Tez go k🤬a trzeba uspac?
Nie wierze, nie wierze ze podrzucasz taki argument. Ja p🤬lę.
Takimi postami wlasnie pokazujecie dlaczego prawo
jest i bedzie jakie jest pod tym wzgledem. Bo przyjdzie jedna k🤬a z drugą i powie ze ma dziecko z gwaltu. Udowodnisz teraz ze z gwaltu, a nie ze dala dupy na dyskotece i nie wie z kim, wiec powie ze z gwaltu, bo jej tak wygodniej, bo nie wezmie odpowiedzialnosci?
Może dlatego, że matka, która urodzi to dziecko zawsze będzie w tym dziecku widziała twarz gw🤬ciciela? Pop🤬lony jesteś, czy tylko udajesz dla poklasku?
A potem moze i p🤬dę zaszyc, bo nie wiadomo co jeszcze potem z niej wyjdzie i czyja twarz bedzie widziec