👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dyskusja z Tobą to jak zapasy ze świnią w błocie - zabawa średnia, korzyści żadne, a po pewnym czasie widzowie mogą mieć problem z odróżnieniem zawodników.
Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
Jedyne argumenty jakimi się posługujesz to wyzwiska i „wszyscy wiedza”. Dla mnie EoT
Spidzio199 napisał/a:
Dyskusja z Tobą to jak zapasy ze świnią w błocie - zabawa średnia, korzyści żadne, a po pewnym czasie widzowie mogą mieć problem z odróżnieniem zawodników.
Świat nauki to nie wszyscy, to naukowcy. Poza nimi są ludzie mądrzy, którzy rozumieją czym jest nauka, ale są i debile, którzy negują elementarne fakty. Nie należysz do pierwszej grupy i fakt, powinieneś się wykastrować abyś nie miał dzieci aby nimi nie ogłupiać cywilizacji jeszcze bardziej, bo już twe istnienie wystarczy aż nadto.
Normalni ludzie rozumieją jak działa nauka i ile trzeba przejść, aby hipoteza postawiona przez naukowca została uznana przez świat nauki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie