📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu

"wolność równość pomoc wzajemna" ale dzieci to by mordowali
Widać, ze prostytutkom widocznym na filmikach brakuje pał, wiec gdyby im ich policjanci dostarczyli, najlepiej w dużych ilościach, to wyszłoby to wszystkim na zdrowie.
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. Aborcja jest prawem kobiety i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. To kobieta jest wartością dla społeczeństwa a nie jakaś bezrozumna ameba w jej brzuchu.
Husarz12 napisał/a:
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
Chyba cię po..bało, że 8 czy 9 dziecko nazywasz bezrozumną amebą, dla ciebie ci awanturnicy i anarchiści to inteligencja ?!
Husarz12 napisał/a:
Jaki stan umysłu OPie? Ci ludzie mają rację i bronią podstawowych wartości. W tym zacofanym przez chrześcijaństwo kraju trudno jednak te podstawowe wartości poznać. i choć zawsze jest zabójstwem na nienarodzonym dziecku to jest mniejszym złem niż zmuszanie do rodzenia. .
Bezrozumną amebą jesteś ty skiro nawet nie zauważyłeś jak się zaorałeś. A co do tych niedorozwojów na filmiku... chyba czas żeby ktoś im przypomniał w praktyce lekcję z placu Tiananmen.
A ja na miejscu policjantów zacząłbym skandować chórkiem do protestujących to samo co oni...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie