👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

gr3go napisał/a:
Niezwycieżony??niedor🤬any chyba .Dawno nie czytalem postów większego debila a bylo ich tu wielu...
Zesrałeś się spermiarzu

A gdzie pacyfikacja jak na mars,u niepodległości? Pedały i leży robią co chcą. Kurs... i lambada

Czyli przeważająca większość użytkowników Sadistica jest zwolennikiem PiS’u... Więc pobawię się w Nostradamusa i powiem Wam co będzie w Polsce Anno Domini 2030:
- kraj poza Unią Europejską z lecącym na pysk PKB, marginalnym eksportem (poza dobrami nieprzetworzonymi typu ziemniaki, jabłka czy pszenica)
- kilkunastoprocentowa roczna stopa inflacji
- praktyczna teokracja z Rydzykiem jako ajatollahem
- 5% budżetu na cele kultu religijnego
- obowiązkowa religia na każdym etapie edukacji
- calkowity zakaz aborcji, antykoncepcji i edukacji seksualnej
- brak jakichkolwiek praw dla gejów, może nawet penalizacja odmienności seksualnych
- brak wolnej prasy, wszechobecna propaganda w stylu TVP Kurskiego
- sady w 100% uzależnione od partii rządzącej, brak możliwości uczciwego procesu
- fałszerstwa wyborów co 4 lata w stylu białoruskim
- wielogodzinne korki na granicach do Unii
- Euro i Dolar po 25 zł, średnie pensje w wysokości 300-400 dolarów
- pauperyzacja społeczeństwa i rozkradanie majątku narodowego przez rządzącą elitę jak w Afryce
Mam nadzieję że będziecie się świetnie odnajdywać w nowej rzeczywistości
- kraj poza Unią Europejską z lecącym na pysk PKB, marginalnym eksportem (poza dobrami nieprzetworzonymi typu ziemniaki, jabłka czy pszenica)
- kilkunastoprocentowa roczna stopa inflacji
- praktyczna teokracja z Rydzykiem jako ajatollahem
- 5% budżetu na cele kultu religijnego
- obowiązkowa religia na każdym etapie edukacji
- calkowity zakaz aborcji, antykoncepcji i edukacji seksualnej
- brak jakichkolwiek praw dla gejów, może nawet penalizacja odmienności seksualnych
- brak wolnej prasy, wszechobecna propaganda w stylu TVP Kurskiego
- sady w 100% uzależnione od partii rządzącej, brak możliwości uczciwego procesu
- fałszerstwa wyborów co 4 lata w stylu białoruskim
- wielogodzinne korki na granicach do Unii
- Euro i Dolar po 25 zł, średnie pensje w wysokości 300-400 dolarów
- pauperyzacja społeczeństwa i rozkradanie majątku narodowego przez rządzącą elitę jak w Afryce
Mam nadzieję że będziecie się świetnie odnajdywać w nowej rzeczywistości
Rebeliant napisał/a:
I Ale dla tępaków spod czerwonego sztandaru każdy, kto nie z nimi to faszysta czy też pisowiec.
Pokaż, w którym miejscu napisałem ze jestem zwolennikiem czerwonego sztandaru, to Ci umyję nogi i wypiję wodę.
Zastanawia mnie Twoja niczym nieuzasadniona agresja w moim kierunku i wylewanie od razu potoków szamba - zapraszam do dyskusji na argumenty, jeśli potrafisz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie